Geslaagde spelregelquiz

Gisteravond werd onder bezielende leiding van Colin Prooi de spelregelquiz georganiseerd, waarin deze keer met 7 teams gestreden werd voer wie het beste de spelregels beheerst. Dit deels getoetst dor schriftelijke vragen, quizrondes met beeld en quizrondes met mondelinge vragen. Op deze manier hebben alle aanwezigen weer goed aan hun spelregelkennis kunnen werken! Ik heb bijvoorbeeld geleerd, dat er helemaal geen doelnet aan de goal bevestigd hoeft te worden, maar dat dit mag, mits deugdelijk bevestigd aan de doelpalen, lat en de grond achter het doel èn het net de keeper niet hindert. Ik ben wel benieuwd wanneer ik dat op de velden tegen ga komen...

Na een vermakelijke en leerzame quiz die puur om de eer ging, is de volgende eindstand tot stand gekomen, met kleine verschillen, al heeft het uiteindelijke winnende team wel een duidelijke voorsprong.

 

1 Franklin Berg / Leon van Zanten 97
2
Joop Slaager / Abdel Afalah
Laurens Gerrets / Sander de Brito Roque

89

4

Orlando Fonseca / Anne Greveling
Lodewijk vd Linden / Tim vd Eshof

86

6 Maarten Kabbedijk / Aad Achterberg
Jan de Otter / Hans Knuppe
76
 

Deze quiz is wat mij en de andere aanwezigen betreft zeker voor herhaling vatbaar en 2 á 3 extra teams zou leuk zijn, om het geheel nog wat af te maken. Dus als je zin hebt, zorg dat je er een volgende keer bij bent!

Voor volgende week staat de voetbal quiz op het programma, verzorgd door Menno en Joop, aanvang 21.00 uur. Ook deze quiz wordt in teams van 2 gespeeld. Hopelijk tot dan!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar