Bestuur van de RSV

Onderwerp: 

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Bestuur van de RSV

Latest News

Aanstaande woensdag: Trainingspakken betalen en laatste kans om te passen!

Aanstaande woensdag 23 April is de laatste dag om je trainingspak te betalen. Ook kan er nog gepast worden, na de training. Je kan de maten M, L en XL passen. Dit alles regelt Franklin. Bij voorkeur graag contant betalen, wil je het overmaken, dan moet je dat even met Franklin overleggen.

Peter Burger overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat onze trainer Peter Burger in de nacht van zondag op maandag is overleden. Peter is 74 jaar geworden.

Jarenlang zwaaide Peter de scepter over de training op woensdagavond. Zijn inzet en passie waren een voorbeeld voor velen. Zijn fysieke gesteldheid was dusdanig goed dat hij nog op latere leeftijd actief was. 

In december werd Peter met hartklachten opgenomen. Na een voorspoedig herstel kwam hij weer thuis, maar bleef zijn gezondheid broos.

RSV-sjaals graag woensdag aanstaande betalen

Graag verzoek ik de leden die een of meerdere sjaals hebben besteld, deze uiterlijk aanstaande woensdag, 26 Maart dus, deze te betalen bij Franklin. Zo kunnen de sjaals besteld worden komende week zodat ze op tijd geleverd kunnen worden. Bij voorbaat dank!

 

Nu ook RSV-trainingspakken te koop

Vanwege het jubileum is de clubavondcommissie druk bezig om wat extra's te organiseren en aan te bieden aan de leden. Een tijd geleden kwamen wij al met de jubileumsjaal, maar we hebben nu nog iets leuks!

Mede dankzij de sponsoring van een aantal trouwe leden, bieden wij nu RSV-trainingspakken aan! Deze trainingspakken zijn vanaf nu te bestellen bij Franklin.

RSV trainingspak

Vanavond! De rol van de 4e man door Laurens Gerrets

Vanavond geeft Laurens Gerrets bij de RSV een lezing over de rol van de 4e man in het algemeen en ook zijn eigen ervaringen. Naast het feit, dat het interessant is om de achtergronden van de 4e man in het betaalde voetbal te kennen, is het nu ook extra interessant voor amateurscheidsrechters, omdat de Topklasse sinds dit seizoen ook gebruik maakt van een 4e man. Als je groep 2 fluit, kun je hier voor ingezet worden. Deze presentatie levert dus ook praktische informatie t.a.v.

Pagina's

Abonneren op Latest News