Bestuur van de RSV

Onderwerp: 

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Bestuur van de RSV

Latest News

Uitreiking trainingspakken

De trainingspakken zijn binnen!! Momenteel zijn ze bij de drukkerij waar ze voorzien worden van alle logo's en letters.

Omdat het helaas erg lang heeft geduurd, hebben wij besloten om de trainingspakken uit te reiken op de openingsavond, die plaatsvind na de training op woensdagavond 3 september. Zo kunnen we het gloednieuwe seizoen ingaan met gloednieuwe trainingspakken!

Tot 3 september dus!!

Verslag DK 7-7 toernooi

Afgelopen woensdag 11 juni was het jaarlijkse Districtskampioenschap veldvoetbal weer bij de RSV. Deze editie was wat anders dan de afgelopen jaren. Dit kwam doordat naast onze 'vaste' deelnemers, Gouda, Leiden en uiteraard de RSV er dit jaar wat meer teams meededen. De RSV kon een tweede team inschrijven maar we waren het meest verheugd van -eindelijk- een paar inschrijvingen van voetbalclubs! Forum Sport en BVCB hebben beide meegedaan met een elftal bestaande uit clubscheidsrechters!!

7-7 Districtskampioenschap Veldvoetbal bij de RSV

Net als voorgaande jaren organiseert de RSV ook dit jaar weer het 7-7 Districtskampioenschap veldvoetbal. Dit jaar zal dit plaatsvinden op woensdagavond 11 juni. We zullen met de eerste wedstrijd starten om 19.30uur. Wij zijn nog op zoek naar spelers die mee willen doen met een van de teams van de RSV. Heb je tijd en zin om mee te doen, meldt je dan aan bij franklin Berg. Je kan hem een mail sturen op: franklin_berg@hotmail.com of hem aanspreken op een clubavond.

Jaap Bax ontvangt jubileumsjaal

 

Afgelopen zaterdag werd ons lid Jaap Bax, die een week eerder al een prachtige plaquette kreeg voor zijn 70-jarige lidmaatschap (inmiddels al zelfs 71 jaar), aangenaam verrast door het bezoek van mij (Franklin). 

Jaap Bax was namelijk heel snel met het bestellen van een jubileumsjaal en die moest hij nog ontvangen. Omdat ik toevallig een wedstrijd had in de buurt van zijn woning, besloot ik om de sjaal persoonlijk te overhandigen. 

A.s. zaterdag Champions League finale op GROOT scherm

Aanstaande zaterdag organiseert de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan een jubileumtoernooi.

Na afloop hiervan is er een barbeque voor alle leden en deelnemers aan het toernooi, start van de barbeque is rond 17.30uur. Maar om het nog leuker te maken is er een groot scherm geregeld waarop we de Champions League finale kunnen kijken. Deze wedstrijd staat onder Nederlandse leiding van Björn Kuipers!

Tor zaterdag dus!

RSV stuurt Heerjansdam brief over verbaal geweld

Het bestuur van de RSV heeft een brief gestuurd aan het bestuur van de v.v. Heerjansdam om haar ongenoegen te laten blijken over het schandalige optreden van een supporter aan het adres van een van onze leden tijdens een recente wedstrijd. Ook het feit dat het bestuur van Heerjansdam niet eigenhandig maatregelen nam om dit verbale geweld tegen te gaan, was een van de argumenten om het bestuur daarop aan te spreken.

Het bestuur van Heerjansdam heeft de volgende reactie gestuurd:

Peter Platteschor lid van verdienste

Onze voorzitter Peter Platteschor werd op de 90e verjaardag van de RSV verrast met de onderscheiding voor het lidmaatschap van verdienste. Peter kreeg de onderscheiding vanwege het feit dat hij al meer dan 12 jaar bestuurslid is en daarvan een groot deel voorzitter.

Erevoorzitter Robert Domhof had in zijn toespraak warme woorden voor Peter en speldde daarna de versierselen op.

Wij feliciteren Peter van harte met deze onderscheiding.

Koos Wernke ontvangt Gouden Scheidsrechter

Op de jubileumreceptie van de 90e verjaardag van de RSV, is ons bestuurslid Koos Wernke onderscheiden met de Gouden Scheidsrechter. COVS-secretaris Willie Peijnenburg reikte de speld uit aan Koos. Koos werd voorgedragen vanwege zijn langdurige bestuurslidmaatschap en specifieke activiteiten voor werving en behoud van scheidsrechters.

Wij feliciteren Koos van harte met deze onderscheiding.

RSV viert 90 jaar met jubileumreceptie

Op de 90e verjaardag van de RSV was er een jubileumreceptie voor genodigden en leden. Een groot deel van de zusterverenigingen en de leden namen de uitnodiging aan en vierden niet alleen de verjaardag, maar ook twee onderscheidingen.

Erevoorzitter en tevens voorzitter van de jubileumcommissie Robert Domhof nam een kleine kijk in de geschiedenis van de RSV.

Aanstaande woensdag: Trainingspakken betalen en laatste kans om te passen!

Aanstaande woensdag 23 April is de laatste dag om je trainingspak te betalen. Ook kan er nog gepast worden, na de training. Je kan de maten M, L en XL passen. Dit alles regelt Franklin. Bij voorkeur graag contant betalen, wil je het overmaken, dan moet je dat even met Franklin overleggen.

Pagina's

Abonneren op Latest News