COVS

Ook in voorjaarsvakantie gewoon tweemaal trainen

Ook deze week (dinsdag 19  en donderdag 21 februari) kan er weer tweemaal per week worden getraind, op dinsdag en donderdag van 20.00 – 21.15 uur. De trainingen vinden plaats op het moderne kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen, waar het GRC-clubhuis onze gezellige uitvalsbasis is.

De trainingen staan ook in 2019 onder de voortreffelijke leiding van Henk Steenhuis en Bert Kamstra. Klik hier voor het rooster én de invulling van de trainingen.

Diagonaal nr 1 (2019)

   COVS 't Gooi Diagonaal - 2016 - 2       Beste Bezoeker,

De nieuwe diagonaal staat vanaf nu online en hij is te bekijken via de volgende link. 


 Klik hier om de nieuwe Diagonaal te downloaden Het nieuwe nummer van de Diagonaal is gepubliceerd.

Tevens vindt u voorgaande nummers bij het menu Nieuws, ga hier met u muis naar toe en in het dropdownmenu klikt u op Diagonaal.

        www.covs-tgooi.nl   

G-voetballers vv Drenthina en FC Klazienaveen zijn voor even FC Emmen-spelers!

Afgelopen zondag verruilden de G-voetballers van vv Drenthina en FC Klazienaveen eenmalig het wedstrijdtenue van hun eigen vereniging voor die van FC Emmen. Immers mochten zij de voorwedstrijd spelen het het G-voetbalteam van ADO Den Haag. Er werden twee wedstrijden op een half veld gespeeld en na de rust speelden de FC Emmen teams tegen een ander team van ADO Den Haag. De teams waren aan elkaar gewaagd, en er werd met veel plezier gespeeld!

De deelnemers en begeleiders hebben een erg leuke ochtend gehad in het stadion van FC Emmen. Na de gespeelde wedstrijden namen beide teams plaatst op de tribune om naar de wedstrijd van FC Emmen – ADO Den haag (3-2) te kijken. Via deze weg willen wij COVS HZO Drenthe bedanken voor het fluiten van de wedstrijden!

Het bericht G-voetballers vv Drenthina en FC Klazienaveen zijn voor even FC Emmen-spelers! verscheen eerst op COVS HZO Drenthe.

Aanstellingen SAO Apeldoorn week 8

Hier vindt u de aanstellingen van de (assistent-)scheidsrechters van de SAO Apeldoorn voor deze week. Het gaat om de wedstrijden van maandag 18 februari tot en met zondag 24 februari.

Dinsdag 19 februari: 

Muhamed Osman 20:00 uur: DETO – Silvolde (ASR)

 

Donderdag 21 februari: 

Jelle Besselsen 20:00 uur: Hierden 1 – AWC

 

Zaterdag 23 februari: 

Nicolet Bakker 14:30 uur: DETO – Berkum (ASR) Richard Bakker 14:30 uur: Dodewaard 1 – GVC 1 René Beijen 10:30 uur: Concordia-W 2 – Orion 2 Twan Derksen 13:00 uur: AGOVV 2 – Eerbeekse Boys 2 Wim Jeths 14:00 uur: Twello SV JO19-1 – Rohda R. JO19-2 Youri Kuipers 12:00 uur: Almere City FC JO19-1 – Willem II Tilburg BV JO19-1 Jeremy van der Ley 14:30 uur: Staphorst – Sparta Nijkerk (ASR)

 

Zondag 24 februari: 

Twan Derksen 14:30 uur: Loenermark VR2 – SV Basteom VR1 Daniël Groen 14:00 uur: Diepenveen 1 – Haarle 1 Bjorn Kuiper 14:00 uur: Bergum 1 – Gomos 1 Gijs van Mun 14:00 uur: Westlandia – JVC Cuijk (ASR) Theo Oosterman 14:00 uur: Twello SV 1 – Brummen 1 Muhamed Osman 14:00 uur: VKW 1 – SWZ Boso Sneek 1 (ASR)

Het bericht Aanstellingen SAO Apeldoorn week 8 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Scheidsrechters gezocht voor schoolvoetbal

Voor het schoolvoetbaltoernooi in Apeldoorn wordt gezocht naar scheidsrechters! Lees verder voor alle informatie en om je aan te melden.

Het schoolvoetbaltoernooi 2019 voor jongens en meisjes vindt plaats op: woensdag 27 maart en woensdag 3 april (voorrondes), de kwartfinales op woensdag 10 april en de finales op 17 april bij Victoria Boys. De reservedatum is woensdag 24 april.

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van CSV Apeldoorn (jongens), Victoria Boys (meisjes en jongens) en s.v. Orderbos. De finales worden gespeeld bij Victoria Boys. 

De wedstrijden vinden plaats op woensdagmiddagen van 13.30 uur tot 18.30 uur. Alle wedstrijden zijn 8 tegen 8 op een half veld. Op 15 mei is er schoolvoetbal voor de groepen 5 en 6 – 6 tegen 6 op een kwart veld. 

Scheidsrechters / spelleiders gevraagd voor de jongens en/of meisjeswedstrijden. Ook voor een deel van de middag is mogelijk, bijvoorbeeld van 13.30 uur tot 15.30 uur of van 15.30 uur tot 18.30 uur. Ook clubscheidsrechters zijn van harte welkom. 

Aanmelden kan bij Andries Versloot:
Balmerstraat 35
7316 JV Apeldoorn
Tel.: 06-45490914
E-mail: a.versloot8@gmail.com

Het bericht Scheidsrechters gezocht voor schoolvoetbal verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Jubilarissen JAV 2019

Hierbij wat foto’s, gemaakt door Hans Noortman van de huldigingen tijdens de 97 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de DSV en O. Een uitgebreider verslag volgt in het INFO bulletin, dat binnenkort verschijnt:

Rob van Zuuk: 25 jaar lid van DSV en COVS                                         Ab van Buren: 40 jaar lid van de COVS

 

Jan de Kaste: 50 jaar lid van de DSV en COVS                                      Henk Borkent 60 jaar lid van de DSV en COVS

De vrijwilliger van het jaar 2018 Jan Hennink krijgt de beker uit handen van zijn voorganger Sezgin Degirmenci.

2 cursussen Verenigingsscheidsrechter in Apeldoorn!

De afgelopen maanden zijn er twee cursussen Verenigingsscheidsrechter van start gegaan in Apeldoorn. Lees verder voor een verslag en bekijk de foto’s.

Deze cursussen worden georganiseerd door de KNVB in samenwerking met de SAO Apeldoorn. De eerste cursus is op 28 november gestart in het clubhuis van de SAO Apeldoorn. Met maar liefst 23 aanmeldingen was de belangstelling voor deze cursus overweldigend! Daarom is op 4 februari een tweede cursus gestart bij WSV Apeldoorn. Ook voor deze cursus waren er al snel voldoende inschrijvingen. Dit betekent dat de clubs in de regio Apeldoorn aan het einde van dit seizoen maar liefst 38 gediplomeerde scheidsrechters rijker zullen zijn. Een prachtig resultaat en een mooie impuls voor de arbitrage in de regio Apeloorn!

De cursus Verenigingsscheidsrechter bestaat uit 4 avonden, waarbij op één avond een oefenwedstrijd gefloten wordt door de cursisten. De nadruk van de cursussen ligt op de praktische vaardigheden die een scheidsrechter nodig heeft om een 11 tegen 11 wedstrijd tot een goed einde te brengen. Daarbij is er ook veel ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen.

Aan de cursussen doen scheidsrechters mee van Groen Wit ’62, WSV Apeldoorn, sv Wissel, Eerbeekse Boys, Victoria Boys, Voorwaarts Twello, ZVV ’56, vv Dieren, Turkse Kracht, Rohda Raalte, vv Oene, vv Beekbergen, vv Loenermark, NSC Nijkerk, Veensche Boys en WWNA. Zij worden bij het fluiten van wedstrijden begeleid door praktijkbegeleiders van hun eigen clubs. Ook zij hebben een cursusavond gevolgd om hun scheidsrechters zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. De praktijkbegeleiders zijn onmisbaar voor het opleiden van scheidsrechters. Vanaf deze plaats hartelijk dank!

Tevens willen we vanaf deze plaats WSV Apeldoorn hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie voor de twee oefenwedstrijden en de tweede cursus.

Ook in de eerste helft van het seizoen 2019/2020 zal er weer een cursus Verenigingsscheidsrechter plaatsvinden in Apeldoorn. De inschrijving voor deze cursus is al geopend. Inschrijven kan hier!

Wil je meer informatie over de cursus Verenigingsscheidsrechter? Stuur dan een mailtje naar secretaris@sao-apeldoorn.nl.

Het bericht 2 cursussen Verenigingsscheidsrechter in Apeldoorn! verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Spelregelvragen SAO Apeldoorn ronde 14

Donderdag 14 februari stond de veertiende ronde van de interne spelregelcompetitie op het programma. Bekijk hier de vijf spelregelvragen en de antwoorden.

Vraag 1
Een verdediger, die verzorgd is bij de zijlijn, komt zonder toestemming van de scheidsrechter het speelveld in. Een aanvaller loopt op dat moment in het strafschopgebied van de tegenpartij met de bal aan de voet in de richting van het verlaten doel. De bal wordt hem echter correct afgenomen door de zojuist in het speelveld gekomen verdediger. Hoe dient de scheidsrechter te handelen?
A. Hij onderbreekt het spel, kent een indirecte vrije schop toe en toont de verdediger de rode kaart wegens het ontnemen van een duidelijke scoringskans.
B. Hij fluit af, geeft een indirecte vrije schop aan de aanvallende partij en toont de verdediger de gele kaart wegens het zonder toestemming betreden van het speelveld.
C. Hij laat doorspelen en toont de verdediger de gele kaart tijdens de eerstvolgende onderbreking, wegens het zonder toestemming betreden van het speelveld.
D. Hij onderbreekt het spel, toont de verdediger de rode kaart en hervat met een strafschop.

Vraag 2
De scheidsrechter heeft vlak voor het verstrijken van de speeltijd een vrije schop toegekend aan de aanvallende partij, net buiten het strafschopgebied van de verdedigende partij. Voordat de vrije schop zal worden genomen, ziet de scheidsrechter dat de speeltijd is verstreken. Hij zal nu:
A. De wedstrijd verlengen met tenminste 1 minuut.
B. Eerst de vrije schop laten nemen en dan direct affluiten.
C. De wedstrijd als beëindigd beschouwen.
D. Eerst de vrije schop laten nemen, de uitwerking afwachten en daarna affluiten.

Vraag 3
Een speler van de verdedigende partij houdt binnen zijn eigen strafschopgebied, terwijl de bal bij de rechtsbuiten in de omgeving van de hoekvlag binnen het veld in het spel is, een aanvaller vast. De scheidsrechter kent nu:
A. Een indirecte vrije schop voor de aanvallende partij toe op de plaats van de overtreding, omdat de aanvaller geen doelrijpe kans had.
B. Een strafschop toe.
C. Een directe vrije schop voor de aanvallende partij toe op de plaats waar de bal zich bevond op het moment van de overtreding en hij geeft de verdediger een waarschuwing door het tonen van de gele kaart.
D. Een indirecte vrije schop voor de aanvallende partij toe op de plaats waar de bal zich bevond op het moment van de overtreding en hij geeft de verdediger een waarschuwing door het tonen van de gele kaart.

Vraag 4
Eén der ploegen speelt met tien man. Na een kwartier meldt de elfde speler zich. Hoe reageert de scheidsrechter?
A. Hij reageert niet; een aanvullende speler kan zonder toestemming het speelveld in.
B. Hij onderbreekt het spel en laat de speler toe.
C. Hij wacht tot de bal uit het spel is en laat dan de speler toe.
D. Hij geeft de speler een teken dat hij het speelveld in mag komen, terwijl de wedstrijd gewoon doorgaat.

Vraag 5
Uit een hoekschop wordt de bal tegen de paal geschoten. Voordat een andere speler de bal aanraakt, wordt de terugkomende bal door de nemer van de hoekschop, via de doelverdediger, in het doel geschoten. Wat beslist de scheidsrechter?
A. Hoekschop overnemen, omdat de bal tweemaal door dezelfde speler werd gespeeld.
B. Indirecte vrije schop op de plaats waar de bal voor de tweede keer werd gespeeld.
C. Het doelpunt wordt goedgekeurd.
D. Directe vrije schop op de plaats waar de bal voor de tweede keer werd gespeeld.

 

 

 

 


Antwoorden:

1

2

3

4

5

D

C

B

D

B

 

 

Het bericht Spelregelvragen SAO Apeldoorn ronde 14 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Spelregelvraag van de week (15 februari 2019)

Vrijdag en dus tijd voor een nieuwe spelregelvraag van de week.  Het antwoord op de vorige vraag had C moeten zijn: Hier worden twee overtredingen gelijktijdig gemaakt. De aanvaller duwt de verdediger weg en de verdediger maakt zich schuldig aan het ontnemen van een duidelijke scoringskans. En dat wordt als sanctie als de zwaarste overtreding gezien. Omdat de aanvaller niet wordt geraakt, is hier sprake van gevaarlijk spel zonder fysiek contact en is de spelhervatting een indirecte vrije schop.

Wil je eerdere vragen + antwoorden teruglezen? Klik hier.

Spelregelvraag van de week (15 februari 2019):

De bal is op het middenveld in het spel. De scheidsrechter ziet nu dat een speler een andere speler binnen het speelveld een klap geeft en onderbreekt het spel. De slaande speler wordt weggezonden door het tonen van de rode kaart. Op welke wijze kan nu het spel worden hervat?

A. Met een strafschop of directe vrije schop

B. Met een directe vrije schop of een indirecte vrije schop

C. Met een strafschop of een indirecte vrije schop

D. Met een indirecte vrije schop of een scheidsrechtersbal

Wat is het juiste antwoord? Vertel het in een reactie op dit bericht!

Spelregelvraag week 7 2019

Spelregelvraag week 7 2019 Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Als partij A in balbezit is onderbreekt de scheidsrechter het spel, omdat een toeschouwer op het speelveld is. Hoe en waar moet het spel worden hervat?AA. met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de toeschouwer het speelveld betradBB. met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de toeschouwer stond toen het spel werd onderbrokenCC. met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de bal was toen het spel werd onderbrokenDD. met een indirecte vrije schop voor partij A op de plaats waar de bal was toen het spel werd onderbroken.Vraag 1  Het antwoord had C moeten zijn: Omdat het ingrijpen hier door een toeschouwer is, dient nadat de scheidsrechter het spel hiervoor heeft onderbroken, het spel te worden hervat met een scheidsrechtersbal, en wel op de plaats waar de bal was toen hij het spel onderbrak. Hij zal de aanvoerder van de thuisspelende ploeg verzoeken de toeschouwer van het speelveld te doen verwijderen. Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!

Scheidsrechter en nog geen lid? Met de COVS ben je een echte teamspeler

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken staat de laatste jaren bekend als een actieve en bloeiende vereniging. Actief op het gebied van belangenbehartiging, actief met het organiseren van allerlei activiteiten en actief in het regelen van extra faciliteiten. En daarin zijn we ook aardig succesvol. Denk aan het technisch weekeinde op Ameland, kortingsregelingen bij sponsors, een voordelige en moderne eigen kledinglijn, clubavonden met interessante sprekers, de trainingen, een heuse (gratis) sportmasseur, het gratis project videofeedback en de uitgave van ons eigen cluborgaan De Aftrap.

Ook op bestuurlijk vlak dragen we ons steentje bij en laten we onze mening luid en duidelijk horen! De vereniging kan bouwen op een behoorlijke groep actieve leden. Ze vervullen de bestuursfuncties, nemen plaats in commissies of verrichten zo nu en dan hand- en spandiensten. Ook buiten onze vereniging zijn tal van leden actief als commissielid voor de COVS of KNVB. Centraal bij al die werkzaamheden en activiteiten staat het belang van de scheidsrechter. We komen op voor de belangen van onze leden, bieden faciliteiten en allerlei extraatjes en organiseren trainingen en clubavonden.

Concreet bieden wij onze leden het volgende:

Het lidmaatschap kost slechts 50 euro per jaar (voor leden onder de 22 zelfs nog elf euro minder) en is geheel vrijblijvend. Wil je wel lid worden, maar geen activiteiten bezoeken? Dat kan. Wil je juist wel overal aan meedoen? Dat kan ook, dat bepaal je dus helemaal zelf. Lid worden? Vul dan nu het aanmeldingsformulier in!

Aanstellingen RSV'ers 15-18 Februari

Notificatie sturen: Hierbij het 3e overzicht met de aanstellingen van alle RSV-leden. Deze week weer een flinke toevoeging aan leden, waardoor de lijst groter en completer wordt! En ook deze week zijn er weer genoeg wedstrijden waar je kan gaan kijken als je zelf vrij bent om welke reden dan ook!   Op vrijdagavond komt Laurens Gerrets als eerste RSV'er in actie bij TOP Oss - Telstar in de eerste divisie. Een dag later zijn er veel leden die in actie komen, waaronder bijvoorbeeld Jack Koorneef die als ASR in actie komt bij de topper in de hoofdklasse A tussen koploper RKAV Volendam en nummer 2 Ter Leede. Maar ook een bijzondere wedstrijd is de streekderby tussen CKC en NOCKralingen, welke onder leiding staat van Jaap van der Windt. Dit is voor hem zijn eerste wedstrijd voor de KNVB na een lange periode van blessureleed, welkom terug op de velden Jaap! Op zondag staat de Delfse derby Wippolder - dvv Delft onder leiding van Thijs Dogterom, terwijl Abdel Afalah de vlag hanteert in de 3e divisie bij de wedstrijd Quick - Dongen.   Benieuwd naar de aanstellingen van alle andere leden? Klik van op de link van dit bericht voor de complete lijst!   Heb je n.a.v. deze lijst nog vragen, op- of aanmerkingen? Je kan altijd een mailtje sturen naar aanstellingen@rsvnet.nl!   Onderwerp: Groepen: Leden

Verslag Technisch Weekend 2019

Rick van Bussel en Melvin Brink schreven een prachtig verslag over het Technisch Weekend van de SAO Apeldoorn in Echten. Lees snel verder en bekijk de foto’s!

Nadat ons op donderdagavond een zware training bespaard is gebleven, begon op vrijdag om 13.15 uur het Technisch Weekend van de SAO Apeldoorn. Althans, dat was de bedoeling. Jelle, die besloot om binnendoor van Barneveld naar Apeldoorn te rijden, stuitte achterop een trekker en kwam daardoor een paar minuten te laat. Met een kleine vertraging vertrokken we richting Echten, waar we voor het 2e jaar op rij ons verblijf hadden gevonden voor het Technisch Weekend. Bjorn had via zijn werk een grote bus geregeld waar maar liefst negen man in kon.  

Eenmaal aangekomen op vakantiepark Echten, stond een kop koffie op de 20 scheidsrechters te wachten, 20 want Melvin sloot na de training aan om de groep compleet te maken. De huisjesindeling werd bekend gemaakt en om 16 uur werd eenieder die zou deelnemen aan de training verwacht op het grasveldje. Onder bezielende leiding van Meine de Boer werd een zware training afgewerkt. Sprintoefeningen werden met extensieve intervallen afgewisseld, en iedereen kon deze training goed volgen, mede door de basisconditie die op de donderdagavonden is opgebouwd. Ongeveer een uur na deze training volgde een heerlijk diner. Alle vetten die tijdens de training werden verbrand, waren er tijdens het eten weer dubbel en dwars bij gekomen.

Een aantal scheidsrechters keerden weer terug richting het huisje, terwijl de anderen in het bruine café bleven. Om 20:30 uur begon hier de presentatie van oud betaald voetbal (assistent-) scheidsrechter Jeroen Sanders over het managen en leiden van een wedstrijd. Een hele geslaagde presentatie met (soms te) veel interactie vanuit de zaal. Tijdens deze presentatie zagen we hoe lastig het kan zijn om een speler of trainer uit zijn emotie te krijgen. Als het managen na deze presentatie niet goed zit in de tweede seizoenshelft…

Na de presentatie was er nog de gelegenheid om even met elkaar na te praten onder het genot van een drankje. Ook werden Aart Bronkhorst en Gerard Jansen nog even in het zonnetje gezet voor hun harde werk tijdens de lotenverkoop. Hiermee word namelijk een groot deel van het Technisch Weekend mogelijk gemaakt, hulde mannen! Vervolgens ging de groep die de volgende dag naar Oldenzaal zou gaan voor het arbitragecongres snel huiswaarts, niet om te slapen, maar om nog even optimaal voor te bereiden op wat komen zou. In huisje 15 werden er nog even gekaart, maar al snel -lees 1:30 uur- gingen ook hier de lichtjes uit.

Om 7:45 ging een groep van 10 man naar Oldenzaal om het arbitragecongres bij te wonen met onder andere een zeer interessante lezing van Björn Kuipers. Hierna volgden een aantal workshops gegeven door Rob Dieperink, Patrick Voogsgeerd en Franklin Berg. Bij de spelregels werden aan ons een aantal zeer zeldzame vraagstukken voorgelegd, waarmee menig scheidsrechter het toch nog erg moeilijk had. Aan het einde van deze workshops werden de prijzen uitgereikt waarbij een duo van de SAO, gevormd door André Kleverwal en Richard Bakker, ook nog een prijs wonnen! Terwijl deze groep in Oldenzaal vertoefde werd er op vakantiepark de Westerbergen niet stil gezeten! Om 10:30 uur werd namelijk een duurloopje gedaan en de overige deelnemers waren fanatiek aan het midgetgolven. In de middag namen de “thuisblijvers” deel aan een potje boogschieten. Om 18:30 uur werd er avond gegeten in het restaurant waar we de rest van de avond ook konden verblijven. De barbecue werd aangestoken en er werd gegeten voor 10, gelukkig was er ook meer dan genoeg om van te smullen! Ook op deze avond deelde de groep zich weer op na het diner, richting het huisje om daar te nog een potje te kaarten of in het restaurant blijven om daar te genieten van een drankje. Om 21:30 uur kwamen we nog tezamen voor de scheidsrechters-quiz, waar sommigen wel heel fanatiek aan meededen. Hierbij werden beeldvragen behandeld waarover de scheidsrechters moesten beslissen. Een aantal lastige fragmenten kwam voorbij en dat leverde soms ook discussie op. De podiumplaatsen werden na de laatste vraag verdeeld. Remon Tulen aan kop, werd gevolgd door Nicholas Henon en Melvin Brink. Na de quiz werden wilde plannen gesmeed om ’s avonds nog naar Hoogeveen of Meppel te gaan, hier is uiteindelijk niks van terecht gekomen. Helaas! Tot in de late uurtjes waren we te vinden bij het café, maar uiteindelijk zijn we allemaal huiswaarts gegaan, de één om te slapen, de ander om nog even een potje te kaarten –lees het weekend feestelijk af te sluiten.

De volgende ochtend besloot een select groepje gebruik te maken van het zwembad om de vermoeidheid er deels uit te zwemmen. Nadat iedereen de huisjes schoon had achtergelaten en de sleutel had teruggegeven werd er gebruncht. Er was eten in overvloed, letterlijk, want er bleef genoeg over! Nadat iedereen elkaar gedag had gezegd ging eenieder weer huiswaarts. We kunnen terugkijken op een geslaagd Technisch Weekend!

Rick van Bussel en Melvin Brink

Link naar het fotoverslag

Het bericht Verslag Technisch Weekend 2019 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Aanstellingen SAO Apeldoorn week 7

Hier vindt u de aanstellingen van de (assistent-)scheidsrechters van de SAO Apeldoorn voor deze week. Het gaat om de wedstrijden van maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari.

Dinsdag 12 februari:

Meine de Boer 20:00 uur: DTS Ede VR1 – VV Alkmaar

 

Donderdag 14 februari:

Rick van Bussel 20:00 uur: SDV Barneveld JO19-1 – Berkum JO19-1

 

Zaterdag 16 februari: 

Ferry van Ark 12:15 uur: Bennekom 2 – Unicum 2 Nicolet Bakker 14:30 uur: Harkemase Boys – ONS Sneek (ASR) Richard Bakker 14:30 uur: Wodanseck 1 – Valburg 1 Gerrit Beekman 15:00 uur: WVF 1 – Oranje Nassau 1 Henk van den Beld 12:00 uur: Lelystad ’67 JO19-1 – FC Lisse JO19-1 Meine de Boer 15:00 uur: Bennekom 1 – vv Scherpenzeel 1 Melvin Brink 11:45 uur: Be Quick’28 JO19-1 – Bon Boys JO19-1 Jordin Brouwer 12:30 uur: FC Twente JO17-1 – ADO Den Haag JO17-1 Rick van Bussel 14:30 uur: VVOG JO17-1 – HHC Hardenberg JO17-1 Marcel Derksen 12:30 uur: DVS’33 Ermelo 4 – Be Quick’28 2 Twan Derksen 10:15 uur: VVOP JO15-1 – SDC Putten JO15-1 Harry Hurenkamp 12:30 uur: Eerbeekse Boys JO15-1 – DVOL JO15-1 Wim Jeths 14:00 uur: Woezik JO17-1 – HVCH JO17-1 Youri Kuipers 14:30 uur: sc Heerenveen JO19-1 – Excelsior JO19-1 Jan Langendonk 12:15 uur: DTS Ede 2 – SKV 2 Rein van Leeuwen 14:30 uur: Lutten SC 1 – Bant 1 Jeremy van der Ley 14:30 uur: Spijkenisse – Zwaluwen (ASR) Owen Luksch 10:15 uur: SDV Barneveld JO15-1 – AWC JO15-1 Erik Maat 14:30 uur: Hulshorst 1 – Zalk 1 Fred van Meerkerk 12:30 uur: SKV JO17-1 – SML JO17-1G Gerrit van Munster 13:00 uur: WSV JO15-1 – Purmersteijn JO15-1 Philip Ploeg 12:30 uur: VVOP JO17-1 – Hierden JO17-1 Mursel Söner 14:30 uur: Bergentheim VR1 – Hollandscheveld VR1 Bas Steinhauser 14:30 uur: Renswoude 1 – Blauw Geel’55 1 Remon Tulen 14:30 uur: Sparta E. 1 – SVI 1 Guus de Witte 14:30 uur: Barneveld 1 – Advendo ’57 1

 

Zondag 17 februari: 

René Beijen 14:00 uur: Orderbos 1 – ZVV ’56 1 Marco Daemen 14:00 uur: Angeren 1 – GSV ’38 1 Sander Hachmang 14:00 uur: Raalte 1 – Hector 1 Bennie Mulder 11:00 uur: De Zweef 2 – DCS 2 G.J. Mulder 11:00 uur: Brummen 2 – Witkampers 3 Gijs van Mun 14:30 uur: TEC – UNA (ASR) Theo Oosterman 14:00 uur: Veluwezoom 1 – RKPSC 1 Muhamed Osman 14:00 uur: MSC/Amslod – Be Quick 1887 (ASR) Philip Ploeg 11:00 uur: VDZ VR2 – Woezik VR2 Kemal Sener 14:00 uur: SSA Ratti – Socii 1 – Wolfersveen 1 Luuk Timmer 14:30 uur: EVV – HSC ’21

Het bericht Aanstellingen SAO Apeldoorn week 7 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

WeekPoll: Clubavonden

.Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 { position: relative; overflow: hidden; width: 85%; margin: 0 auto; border: 0px solid #dd3333; border-radius: 15px; -webkit-box-shadow: 0px 0px 13px #848484; -moz-box-shadow: 0px 0px 13px #848484; box-shadow: 0px 0px 13px #848484; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_10 { position: relative; background-color: #ffffff; color: #dd0000; font-size: 23px; font-family: Gabriola; text-align: center; padding: 5px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_LAQ_Div_10 { position: relative; width: 80%; margin: 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 { position: relative; background-color: #ffffff; padding: 5px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div { position:relative; display: inline-block; width: 100%; padding: 0px 5px; background-color: #ffffff; margin-top: 3px; line-height: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 { display: inline-block; float: none; width: 100%; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div:hover { background-color: #ffffff; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div:hover .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 { color: #333333 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input { display: none; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input + label { font-size: 17px !important; cursor: pointer; margin-bottom: 0px !important; font-family: Arial; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input + label:before { color: #000000; content: "\f096"; margin: 0 .25em 0 0 !important; padding: 0 !important; font-size: 22px !important; vertical-align: sub !important; font-family: FontAwesome !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input:checked + label:before { color: #000000 !important; content: "\f14a"; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input:checked + label:after { font-weight: bold; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_LAA_Div_10 { position: relative; width: 80%; margin: 5px auto 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_MDiv_10 { padding: 0px; background-color: #ffffff; position: relative; float: left; width: 100%; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10 { background: #ffffff !important; border: 1px solid #dd3333 !important; border-radius: 10px !important; margin: 10px 10px; color: #dd3333 !important; padding: 3px 10px !important; text-transform: none !important; line-height: 1 !important; cursor: pointer; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10 span { font-size: 16px !important; font-family: Aldhabi; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10:hover { background: #ffffff !important; color: #ff0000 !important; opacity: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10 .Total_Soft_Poll_1_Result_But_Icon { font-size: 18px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10 .Total_Soft_Poll_1_Result_But_Icon:before { float: right; margin-left: 10px; content: "\f128"; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10 { background: #ffffff !important; border: 1px solid #dd3333 !important; border-radius: 10px !important; float: right; margin: 10px 10px; color: #dd3333 !important; padding: 3px 10px !important; text-transform: none !important; line-height: 1 !important; cursor: pointer; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10 span { font-size: 16px !important; font-family: Aldhabi; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10:hover { background: #ffffff !important; color: #dd0000 !important; opacity: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10 .Total_Soft_Poll_1_Vote_But_Icon { font-size: 18px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10 .Total_Soft_Poll_1_Vote_But_Icon:before { margin-right: 10px; content: "\f124"; } @media only screen and ( max-width: 820px ) { .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 { width: 74% !important; } /*.Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 { width: 74% !important; left: 13% !important; }*/ } @media only screen and ( max-width: 500px ) { .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 { width: 100% !important; } /*.Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 { width: 100% !important; left: 0% !important; }*/ .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 { width: 98% !important; margin: 5px 1%; } } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_10:focus, .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_10:focus, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10:focus, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10:focus { outline: none !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 { width: 100% !important; left: 0% !important; } .Total_Soft_Poll_Main_Div .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 { position: absolute; width: 85%; height: 100%; left: 7.5%; top: 0%; overflow: hidden; border: 1px solid #ffffff; border-radius: 15px; -webkit-transform: translateY(-12000px); -moz-transform: translateY(-12000px); -o-transform: translateY(-12000px); -ms-transform: translateY(-12000px); transform: translateY(-12000px); -webkit-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -moz-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -o-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -ms-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -webkit-transition-delay: 0s; -moz-transition-delay: 0s; -o-transition-delay: 0s; -ms-transition-delay: 0s; transition-delay: 0s; opacity: 0; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 { position: relative; margin: 12% auto 0; width: 100%; max-width: 750px; height: inherit; overflow: hidden; border: 1px solid #ffffff; border-radius: 15px; -webkit-transform: translateY(-12000px); -moz-transform: translateY(-12000px); -o-transform: translateY(-12000px); -ms-transform: translateY(-12000px); transform: translateY(-12000px); -webkit-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -moz-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -o-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -ms-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -webkit-transition-delay: 0s; -moz-transition-delay: 0s; -o-transition-delay: 0s; -ms-transition-delay: 0s; transition-delay: 0s; opacity: 0; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_10 { position: relative; background-color: #ffffff; color: #dd3333; font-size: 23px; font-family: Gabriola; text-align: center; padding: 5px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_10 label, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_10 label, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_10 label { margin-bottom: 0px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_LAQ_Div_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_LAQ_Div_10 { position: relative; width: 80%; margin: 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 { position: relative; background-color: #ffffff; padding: 0px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div { position: relative; display: inline-block; width: 100%; padding: 0px; background-color: #eaeaea !important; margin-top: 3px; line-height: 1 !important } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 { display: inline-block; float: none; width: 100%; font-size: 17px !important; color: #000000 !important; position: relative; padding: 3px 0px; line-height: 1 !important; margin-bottom: 0px !important; font-family: Arial; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp2_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp2_10 { position: absolute; min-width: 10px; height: 100%; left: 0; top: 0; background: url('http://www.covswalcheren.nl/wp-content/plugins/poll-wp/Includes/../Images/icon10.png') 100% repeat-x; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp3_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_10 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp3_10 { float: right; margin-right: 3px; position: inherit; z-index: 99999999999; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_LAA_Div_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_LAA_Div_10 { position: relative; width: 80%; margin: 5px auto 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_MDiv_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_MDiv_10 { padding: 0px; background-color: #ffffff; position: relative; float: left; width: 100%; height: inherit !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 { background: #ffffff !important; border: 1px solid #ff0000 !important; border-radius: 10px !important; float: right; margin: 10px 10px; color: #ff0000 !important; padding: 3px 10px !important; text-transform: none !important; line-height: 1 !important; cursor: pointer; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 span, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 span { font-size: 16px !important; font-family: Aldhabi; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10:hover, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10:hover { background: #ffffff !important; color: #dd3333 !important; opacity: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon { font-size: 18px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon:before, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_10 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_10 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon:before { margin-right: 10px; content: "\f021"; } .Total_Soft_Poll_1_Ans_Fix_10 { position: fixed; width: 100%; height: 0%; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.3); left: 0; top: 0; z-index: 99999999999; } .Total_Soft_Poll_1_Ans_Fix_1_10 { position: fixed; z-index: 9999999999999; width: 0%; left: 0; top: 0; } .TotalSoftPoll_Ans_loading { background: rgba(241, 241, 241, 0.85); position: absolute; top: 0; left: 0; text-align: center; width: 100%; height: 100%; line-height: 1; z-index: 1; display: none; } .TotalSoftPoll_Ans_loading_Img { margin: 0; padding: 0; width: 20px; height: 20px; position: absolute; left: 50%; top: 50%; transform: translate(-50%, -50%); -moz-transform: translate(-50%, -50%); -webkit-transform: translate(-50%, -50%); } .TotalSoftPoll_Ans_ComingSoon_10 { background:rgba(209,209,209,0.79); position: absolute; top: 0; left: 0; text-align: center; width: 100%; height: 100%; line-height: 1; z-index: 1; display: none; } .TotalSoftPoll_Ans_ComingSoon_Span_10 { margin: 0; padding: 0; position: absolute; left: 50%; top: 50%; transform: translate(-50%, -50%); -moz-transform: translate(-50%, -50%); -webkit-transform: translate(-50%, -50%); line-height: 1; color: #000000; font-size: 32px; font-family: Gabriola; cursor: default; } Tot de volgende poll! Het aantal clubavonden van mijn COVS-afdeling dat ik per jaar bijwoon is 0 - 20% 20-40% 40-60% 60-80% 80-100% Results Vote Het aantal clubavonden van mijn COVS-afdeling dat ik per jaar bijwoon is 0 - 20% 0 ( 0 % ) 20-40% 0 ( 0 % ) 40-60% 0 ( 0 % ) 60-80% 0 ( 0 % ) 80-100% 0 ( 0 % ) Back Het aantal clubavonden van mijn COVS-afdeling dat ik per jaar bijwoon is 0 - 20% 0 ( 0 % ) 20-40% 0 ( 0 % ) 40-60% 0 ( 0 % ) 60-80% 0 ( 0 % ) 80-100% 0 ( 0 % ) Back

Aanstellingen SMO Meppel 16 en 17 februari 2019

Aanstellingen SMO

Dit overzicht wordt 1x per week (in het weekend) samengesteld. Het kan dus zijn dat de (her)aanstellingen van na het weekend niet meegenomen zijn. Staat je aanstelling er niet bij of wil je een wijziging doorgeven, dan kan dat via smomeppel@gmail.com Het wordt dan zo spoedig mogelijk verwerkt. Hiermee kunnen ook de overige SMO ingelicht worden die misschien wel bij je willen komen kijken

Hoewel het overzicht met de nodige zorg is samengesteld, kunnen hieraan geen rechten of plichten ontleend worden. Als scheidsrechter blijf je verantwoordelijk om je eigen OP aanstelling regelmatig te checken. Zoals bekend kunnen tot het laatste moment wijzigingen doorgevoerd worden.
Klik hier voor de aanstellingen van 16 en 17 februari 2019