COVS

Aanstellingen Goudse scheidsrechters 9-11 juni

De nacompetitie loopt ook alweer bijna ten einde! De lijsten worden korter en korter. Heb je een oefenwedstrijd, aarzel dan niet om die bij Collin of in de groeps-app te melden.

Mooie affiches

Het zijn nu alleen nog maar mooie affiches, ja zelfs Jans wedstrijd bij Sportlust.

Een druk weekeinde voor Rick, vrijdagavond naar Hoorn en zondagmiddag naar Hulst. Aardige ritjes!

Opvallend is dat Jesse, na vorige week, opnieuw fluit. Vroeger was het altijd: 2 potjes vlaggen, 1 potje fluiten. Kennelijk is de KNVB daarvan afgestapt, of ze hebben andere plannen met Jesse…

Raf (tegenwoordig in Rotterdam woonachtig) en Sjaak samen naar Gouda voor een kraker tussen de Leidse studenten en Cabauw. En Collin heeft ook een fraaie, in Rotterdam-Zuid. Nico bevindt zich zaterdag tussen 22 vrouwen, al heet het ene team Reiger BOYS. Hoe verzin je het?

Tot slot eervolle vermeldingen voor Ruben, Jaap en Angelo, die ook bij prestigieuze wedstrijden zijn aangesteld. Mannen, we rekenen op jullie!

Oh, en vergeet niet drinkpauzes in te lassen. Het wordt heet! Veel succes en plezier allemaal!

Voor degenen onder ons die de lijst graag willen afdrukken, is onder deze link de PDF te vinden. Weer een verbetering!

Alle gegevens zijn zoals bekend op 8 juni. Na deze tijd worden geen wijzigingen meer bijgehouden. Ontbreek je in de lijst of krijg je een andere aanstelling, geef ze dan door in de groeps-chat of, beter nog, rechtstreeks aan Collin. Geef het aan de secretaris door als je niet meer in de lijst wil worden opgenomen, of als je tips hebt om het nog beter te maken.

Het bericht Aanstellingen Goudse scheidsrechters 9-11 juni verscheen eerst op Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken.

Marleen en Pedro bedankt!

Gisteravond was alweer de laatste training van dit seizoen. Traditioneel is er dan na de training een hapje en een drankje. Barman Alex had alles prima onder controle en de bitterballen smaakten goed.

Iedereen kon deze avond ook nog afscheid nemen van Pedro en Marleen. Pedro heeft afgelopen dinsdag zijn laatste training bij onze vereniging gegeven. Hij gaat vanaf nu aan de slag bij Donar. Marleen gaat focussen op vv Gorecht en daarnaast zien welke nieuwe uitdaging op haar pad komt.

Namens onze vereniging willen we jullie hierbij nog een allerlaatste keer bedanken. We zijn erg blij met wat jullie voor onze leden hebben betekend en wensen jullie heel veel succes voor de toekomst! Dankjewel!

Aanstellingen leden SVO Venlo week 23

In deze rubriek is elke week een overzicht te vinden met welke wedstrijden door onze leden worden gefloten. Voorlopig zullen alleen de aanstellingen die vindbaar zijn in het Official Portal van de KNVB zichtbaar zijn. Clubscheidsrechters die ook meegenomen willen worden in dit overzicht, kunnen hun wedstrijden aanleveren. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar aanstellingen@svovenlo.nl

Datum Tijd Naam Thuis Uit 10-6-23 14:30 Rudy Klaassen Spijkernissa csv Apeldoorn 11-6-23 14:30 Sander Huijs EVV Echt TAC’90 11-6-23 14:30 Danny Schoester Belfeldia Slekker Boys 11-6-23 14:30 Teun van Oerle Leonidas-W Helden 11-6-23 14:30 Twan Keijsers Ysselsteyn Alem 11-6-23 14:30 Jarno Hertsig FC Oda ELI

Het bericht Aanstellingen leden SVO Venlo week 23 verscheen eerst op SVO Venlo.

Vanavond laatste training

Vanavond de laatste training en daarna zomerstop tot 20 juli. Na de training is er een hapje en drankje vanuit de vereniging. De weersvoorspelling voor vanavond is uitstekend! Kortom: één en al gezelligheid. Zien we je vanavond?

Eén en al gezelligheid!


Fitte scheids!

Het was weer zover….woensdag 31 mei trainen met de scheidsrechters. We moesten wat vroeger komen van Tani, omdat we weer…

Achterhoek Cup finale Vrouwen Aanstellingen

Beste leden/lezers,

De 3e finale van de Achterhoek Cup finaledag van 1 juli aanstaande gaat tussen AZSV vrouwen 1 en DZC’68 vrouwen 1.

Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 14:30 uur op Sportpark Dichteren, de thuishaven van Viod
Doetinchem.

In de bovenstaande foto vinden jullie de aanstellingen van deze wedstrijd. Wij wensen deze toppers veel succes met deze wedstrijd en hopen dat veel leden aanwezig zijn om hen aan te moedigen.

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Emiel Stienezen, Gerard de Graaf en Erik Bleekman

Achterhoek Cup commissie, Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken.

PubQuiz HSV

Voor in je agenda; donderdag 29 juni Pubquiz bij de HSV!

Omdat het seizoen op zijn eind loopt organiseren we een Pubquiz. Dit is voor ieder lid van onze HSV bedoeld. Heb jij je al opgegeven? Secretaris@hsv-denhaag.com

Aanmelden kan alleen of met een groepjes van 2, 3 of 4 personen.
Afhankelijk van de aanmeldingen maken we dan teams. Samen kunnen we er een mooie avond van maken. Wil je eerst trainen dat kan dat vanaf 19.00 uur.
Het is de bedoeling dat de eerste vragen rond 20.30 uur worden gesteld. Een gezellige avond maken we toch samen.

Het bericht PubQuiz HSV verscheen eerst op HSV Den Haag.

Spelregelvraag

Spelregelvraag Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Een aanvaller schiet de bal naar het doel terwijl er geen verdediger in staat is om in te grijpen. Om een doelpunt te voorkomen betreedt een wisselspeler van de verdedigende partij het speelveld en trapt de bal die vervolgens toch in het doel gaat. Wat beslist de scheidsrechter?    AEen indirecte vrije schop wegens het betreden van het speelveld; de wisselspeler wordt verwijderd wegens het ontnemen van een duidelijke scoringskansBHet doelpunt wordt toegekend; de wisselspeler ontvangt een waarschuwing wegens onsportief gedragCEen indirecte vrije schop wegens het betreden van het speelveld; de wisselspeler ontvangt een waarschuwing wegens onsportief gedrag DStrafschop. De wisselspeler wordt verwijderd wegens het ontnemen van een duidelijke scoringskansVraag 1  Het juiste antwoord is B. Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!

Jubileumfeest Scheidsrechters Vereniging Amsterdam op zaterdagavond 1 juli!

Op zaterdag 1 juli vindt het jubileumfeest van de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam plaats. Een bijzondere mijlpaal van onze vereniging waar we graag bij stil staan. Dit doen wij graag met onze huidige leden, sponsoren, donateurs, vrienden, verenigingen en onder andere oud-leden die een unieke bijdrage hebben geleverd aan het 100-jarig bestaan van onze scheidsrechtersvereniging. De SVA blikt graag terug op de rijke historie, onder het genot van een hapje en drankje op het jubileumfeest van 1 juli 2023.

Clubblad van mei is uit

Het heeft even geduurd, wat voeten in de aarde gehad en uiteindelijk was er een ALV voor nodig maar… hij is uit!

Een dikke nieuwe uitgave van ons clubblad. Met leuke artikelen en verslagen, serieus maar ook met een mooie humoristische ondertoon, informatief en ontboezemingen die je nog niet kende.

Veel dank aan iedereen die een bijdrage aan deze editie heeft geleverd! De mailbox van de redactie voor de volgende uitgave staat open. Kopij graag inleveren voor 1 juli zodat we voor de zomervakantie nog een nieuwe uitgave kunnen laten verschijnen.

De digitale editie vind je hier.

Aanstellingen RSV'ers 7 - 10 juni (nacompetitie)

Notificatie sturen: De nacompetitie dendert door. Het aantal ploegen dat verder komt slinkt, maar de lijst met RSV’ers blijft groot. Goed om te zien dat onze leden betrokken zijn bij de meest spannende en belangrijkste wedstrijden van het seizoen.   Zo is er zaterdag bij de wedstrijd ’s Gravendeel-Laakkwartier een compleet RSV-trio te bewonderen: Ralph Majenburg is de scheidsrechter, met assistentie van Orlando Fonseca en Sander Vijverberg.
Het duel voor promotie/degradatie tussen 3e en 4e klasse begint om 14.30u. Om hetzelfde tijdstip is Louis Duarte de leidsman over de wedstrijd tussen Verburch en HVC’10. Jaap van Drunen(foto) mag het duel tussen BSC’68 en Meerburg in goede banen leiden.   Wij wensen ook komend weekend iedereen weer veel succes en plezier op het veld en langs de zijlijnen voor deze belangrijke wedstrijden.   Vragen/opmerkingen? Mail naar aanstellingen@rsvnet.nl   Onderwerp: Groepen: LedenFoto: 

Achterhoek Cup finale MO15 Aanstellingen

Beste Leden/Lezers,

Gisteren zijn door de Achterhoek Cup de 1e aanstellingen omtrent de JO15-1 bekend gemaakt en vandaag is het de beurt aan MO15-1.

Deze wedstrijd zal ook gespeeld worden op zaterdag 1 juli 2023 maar dan om 12:00 uur op sportpark Dichteren, de thuishaven van Voetbal vereniging Viod.

Op de bovenstaande foto vinden jullie de aanstellingen voor FC Dinxperlo MO15-1 -Longa ’30 MO15-1.

Wij feliciteren deze leden met hun aanstelling en hopen dat alle SDO-leden ‘onze toppers’ komen aanmoedigen.

Fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groeten,

Emiel Stienezen, Gerard de Graaf en Erik Bleekman

Achterhoek Cup commissie, Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken.

Aanstellingen aanstaand weekend

De nacompetitie nadert zijn ontknoping. Met steeds minder wedstrijden te gaan worden de belangen steeds groter.

Leden van onze vereniging zijn weer gevraagd om een aantal wedstrijden in goede banen te leiden.

Wie waar actief is vind je in het handige overzicht op de website.

Waar fluiten onze toppers? (week 23)

Wedstrijdoverzicht VSV Wie:Datum:Tijd:Wedstrijd: Aad Hilgersom (begl.)vrijdag 9/620:00FC Eindhoven - asv LEBO Herman Slootweg zaterdag 10/6 (AT)17:00Oberdrauburg - Lienz 1b Herman Slootwegzondag 11/6 (AT)16:00SG FC Lendorf / FC ASKÖ Gmünd - Arnoldstein U17 Jeroen Noordhoekzaterdag 10/614:30Zwarte Pijl 1 - Hillegersberg 1 Kenneth van Dijk (4e off.)zaterdag 10/614:30Smitshoek - ODIN 59 Wim Roozeboom (ass.)zaterdag 10/614:30Hermes DVS 1 - Stompwijk 1 Yusuf Durgunsu (ass.)zaterdag 10/614:30Charlois, sv 1 - Groeneweg 1

Brabant-Zuidoost - Nieuws dinsdag 6 juni 2024

Spelregelwijzigingen seizoen 2023-2024

Dinsdag 6 juni 2023 - Redactie 


IFAB heeft de wijzgingen in de LotG voor het seizoen 2023-2024 gepubliceerd. De wijzigingen gaan in per 1 juli 2023.

IFAB LotG changes 2023-2024 (Engelse tekst)

Spelregelwijzigingen 2023-2024 (Nederlandse vertaling volgt z.s.m.)

KNVB Spelregels Veldvoetbal 2023-2024 (Nederlandse vertaling volgt z.s.m.) 

AANSTELLINGEN FINALES PLAY-OFFS

AANSTELLINGEN FINALES PLAY-OFFS EUROPEES TICKET EN PROMOTIE/DEGRADATIE NAAR DE EREDIVISIE

Komende week vallen de laatste beslissingen in het betaald voetbal. De finales van de play-offs. Wie gaat Europa in? En wie gaat of blijft er in de Eredivisie. Danny Makkelie fluit dinsdag 6 juni het eerste duel tussen Almere City FC en FC Emmen in de Keuken Kampioen play-offs. Twee dagen later leidt Jeroen Manschot de heenwedstrijd Sparta – FC Twente op Het Kasteel in de strijd om een Europees ticket.

De returns van deze finales worden op zondag 11 juni gespeeld. Danny Makkelie fluit om 14.30 uur voor de aftrap van FC Twente – Sparta. En om 18.00 uur begint FC Emmen – Almere City FC onder leiding van Allard Lindhout.

De winnaar van de finale tussen Sparta en FC Twente plaatst zich voor Europees voetbal en komt uit in de tweede voorronde van de UEFA Conference League. In de finale van de Keuken Kampioen play-offs kan Almere City FC voor het eerste in de historie promoveren naar de Eredivisie. Voor FC Emmen is het een kans om degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie te voorkomen.

AANSTELLINGEN PLAY-OFFS EUROPEES TICKET Finale Sparta Rotterdam – FC Twente (donderdag 8 juni, 20.00 uur) ScheidsrechterManschotAssistent-scheidsrechtersSchaap IniaVierde officialVan der LaanVARBosAVARVan Kampen FC Twente – Sparta Rotterdam (zondag 11 juni, 14.30 uur) ScheidsrechterMakkelieAssistent-scheidsrechterSteegstra De VriesVierde offcialDieperinkVARVan BoekelAVARVandeursen AANSTELLINGEN KEUKEN KAMPIOEN PLAY-OFFS Finale Almere City FC – FC Emmen (dinsdag 6 juni, 20.00 uur) ScheidsrechterMakkelieAssistent-scheidsrechtersSteegstra De VriesVierde officialVan der EijkVAROostrom AVARBluemink FC Emmen – Almere City FC (zondag 11 juni, 18.00 uur) ScheidsrechterLindhoutAssistent-scheidsrechterHonig Van ZuilenVierde offcialKooijVARKamphuisAVARDe Nas

Aanstellingen week 23

Beste leden/lezers,

Hierbij de aanstellingen van deze week.

Graag willen wij van iedereen de aanstellingen op de site vermelden. Heb jij een aanstelling en wil je deze tonen op onze site, stuur dan even een mailtje naar: aanstellingen@sdodoetinchem.nl . Zo kunnen wij van ieder lid de wedstrijd(en) publiceren!

Bekijk ook https://www.sdodoetinchem.nl/aanstellingen-2

maandag 5 juni

Ali CakirVeldhoek 1 – Zavodo 76 8Scheidsrechter (zaal)5-6-202319:00CompetitieJohn DijkmanZavodo 76 3 – ZVZ 1Scheidsrechter (zaal)5-6-202318:30Competitie

donderdag 8 juni

John DijkmanBarbaros – FC TriasAssistent-scheidsrechter8-6-202320:00NaCompetitie

vrijdag 9 juni

Ali CakirDGA 4 – Holten 2Scheidsrechter (zaal)9-6-202321:00CompetitieJohn DijkmanF.A.Z. 1 – VVG ’25 3Scheidsrechter (zaal)9-6-202322:00Competitie

zaterdag 10 juni

Bart BoesveldDZC ’68 VR3 – Oranje Blauw VR1Scheidsrechter10-6-202315:30CompetitieWouter HilkhuijsenZZC’20 VR1 – Colmschate VR1Scheidsrechter10-6-202316:30CompetitieElroy HogeweideSDS ’55 – WZC WapenveldAssistent-scheidsrechter10-6-202315:00NaCompetitieJulia VermeerKolping/Dynamo – Reaal DrontenAssistent-scheidsrechter10-6-202314:00NaCompetitieRomy VermeerDieze West – TubantiaAssistent-scheidsrechter10-6-202315:00NaCompetitie

zondag 11 juni

Frans BeserEerbeekse Boys – Blauw Wit’66Assistent-scheidsrechter11-6-202315:00NaCompetitieBart BoesveldErix – TwentheAssistent-scheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieAli CakirAjax B – KSVAssistent-scheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieJohn DijkmanBeuningse Boys – SCEAssistent-scheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieJordi EijgelsheimGendringen – KOSCAssistent-scheidsrechter11-6-202311:00NaCompetitieRamon GronouweVasse – OrderbosScheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieErno Hannink’t Peeske – UHCAssistent-scheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieTim NeijmanOSC – WVWAssistent-scheidsrechter11-6-202314:15NaCompetitieJelle PolmanHaarle – DiepenveenScheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieBennie RoenhorstGendringen – KOSCAssistent-scheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieFrank SandersUD W. – SaasveldiaScheidsrechter11-6-202314:00NaCompetitieGradus WesselkampVIOD 2 – Rohda R. 2Assistent-scheidsrechter11-6-202311:00NaCompetitie

Succes en veel plezier met de wedstrijd(en)

Pagina's