Bestuur van de RSV

Onderwerp: 

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Bestuur van de RSV

Latest News

Openingsavond

woensdag 7 september 2016 - 20.45 uur

A.s. woensdag is weer onze opening van het clubavondseizoen Het wordt heerlijk weer en natuurlijk is er ook weer gedacht aan de inwendige mens.

Sluitingsavond clubavondseizoen: kort maar lekker

De sluitingsavond was dit jaar kort. Na de training van maar liefst 29 man, werd al snel de barbecue aangestoken om iedereen van lekker eten te voorzien.

Na een korte speech van voorzitter Peter Platteschor, reikte Colin de prijzen uit voor de spelregelwedstrijd. Met overmacht werd Franklin Berg kampioen.

Werkzaamheden Honingerdijk; Omrijden van/naar de RSV(UPDATE)

Deze week wordt er nogsteeds gewerkt aan de tramsporen op de Honingerdijk. Hierdoor is de RSV ook komende woensdag, 10 juni,  minder goed te bereiken.     Er wordt een omleiding geadviseerd. Dit zal, afhankelijk van de drukte op de weg, 5 à 10 minuten extra rijdtijd kosten. ZIE KAARTJE IN ARTIKEL!

Werkzaamheden Honingerdijk; omrijden naar de RSV!

De komende 2 weken worden de tramsporen op de Honingerdijk vervangen. Hierdoor is de RSV komende woensdag, 3 juni,  minder goed te bereiken als je vanuit de richting Brienenoordbrug/Abrham van Rijckevorselweg komt.

Er wordt een omleiding geadviseerd. Dit zal, afhankelijk van de drukte op de weg, 5 à 10 minuten extra rijdtijd kosten.

7-7 Districtskampioenschap veldvoetbal bij de RSV

Net als de voorgaande jaren organiseert de RSV ook dit jaar weer het 7-7 districtskampioenschap veldvoetbal. Dit jaar zal dit plaatsvinden op woensdag 22 april. We zullen met de eerste wedstrijd starten om 19.30uur. Heb je tijd en zin om mee te voetballen met het team van de RSV, meldt je dan aan bij Franklin Berg.

Trainingsshirts betalen

Afgelopen weken heeft iedereen een trainingsshirt kunnen bestellen tijdens de clubavonden of via de mail. Graag wil ik iedereen verzoeken om deze shirts te betalen VOOR 5 NOVEMBER.

Tot die tijd kan je ook nog een shirt bestellen!

De prijs is vastgezet op €20,-

Je kan het shirt contant betalen bij Franklin, of het overmaken naar zijn rekening. In dat geval graag even contact zoeken via: franklin_berg@hotmail.com

Pagina's

Abonneren op Latest News