Jubileum Voetbalquiz voor Stichting Roparun

Tijdstip: 

woensdag 10 april 2024 - 21.00 uur
Aanstaande woensdag, 10 april, is er na de training weer een leuke en gezellige activiteit bij de RSV. Die avond organiseert Harry Hamer een voetbalquiz voor koppels, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
Maar veel belangrijker: de quiz staat in het teken van een goed doel, namelijk de Roparun. Voor wie dat evenement niet kent: het is de langste estafetteloop in Europa (van Parijs naar Rotterdam) om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Dit alles onder het motto: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven…
 
Op de avond van de quiz kan iedereen vrijwillig een bedrag doneren aan het team van Harry, genaamd Sterk Staaltje (startnummer 262). Je kunt dit contant doen of digitaal, via een QR-code. Of ga naar: https://www.roparun.nl/teams/sterk-staaltje en klik op de button Doneer.
 
De quiz begint om 21.00 uur en bestaat uit 25 vragen, over allerlei voetbalonderwerpen uit heden en verleden. Maar vrees niet: we gaan echt niet té ver terug in de tijd! De prijsuitreiking is direct na afloop.
We hopen op een groot deelnemersveld en een mooie opbrengst voor de Roparun.
 
Er zal gespeeld worden in duo's. Je kan je als duo aanmelden via de activiteitenmail, of woensdag gewoon aanmelden in de kantine. 
Je kan je ook individueel aanmelden, dan zorgen wij dat je met iemand anders gekoppeld wordt.

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid groepsinhoud: 

Openbaar