Nils van Kampen promoveert per direct naar Masterclass Betaald Voetbal

Nils van Kampen heeft vandaag te horen gekregen dat hij per direct promoveert naar de Masterclass van het Betaald Voetbal als Assistent-scheidsrechter.

Dit betekent dat Nils voornamelijk zal worden aangesteld in de Jupiler League, maar ook wedstrijden in de nieuwe Tweede Divisie.

Nils werd vanmorgen verrast met dit nieuws: ‘Normaal gesproken worden de promoties aan het einde van het seizoen bekend gemaakt. Toen de KNVB vanmorgen belde met dit fantastische nieuws kon mijn dag niet meer stuk. Het kwam als een complete verrassing! Ik ben super blij en trots dat ik deze stap mag maken. Het is een mooie uitdaging die al vanaf vandaag start. Ik heb er erg veel zin in!’

Nils mocht afgelopen seizoen als 22-jarige al debuteren in de Jupiler League op 7 maart 2016 bij de wedstrijd Jong PSV – Fortuna Sittard. Na vier wedstrijden op dat niveau en een hoop mooie aanstellingen in het amateurvoetbal heeft Nils al een behoorlijke basis opgebouwd. Na 2 jaar actief te zijn geweest in het ‘Talententraject Betaald Voetbal’, krijgt de 23-jarige Nils uit Bergschenhoek nu de ultieme kans om stappen te zetten.

Het bestuur en de leden van de RSV wensen Nils dan ook hartstikke veel succes en plezier toe met deze nieuwe stap en hopen dat hij in de toekomst nog meer stappen mag gaan maken!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar