Antwoorden spelregelronde 15

Op de dag van de bekendmaking van de eindstanden in iedere scheidsrechtersgroep door de KNVB stond bij de RSV de laatste spelregelronde op het programma voor dit seizoen. Wellicht had de opsteller van de vragen voor deze ronde de verkeerde vragen gekozen........ Of ontbrak bij een gedeelte van de deelnemers de focus (afgeleid door gevoelens van blijheid of teleurstelling over de stand eerder op de dag ...?) om op spelregelgebied het seizoen goed af te sluiten.......

De gemiddelde score in deze ronde viel toch wel wat tegen; alleen in ronde 5 (op 7 december, vlak na Sinterklaas....) was de gemiddelde score lager dit seizoen. Goede scores waren er voor de "kanjers" Gerard Bink (10) en Franklin Berg (9,5); promovendus Leon de Bruijn (8) completeert de top 3 van deze laatste ronde.

Tijdens de sluitingsavond van dit seizoen op woensdag 21 juni zal de eindstand bekend gemaakt worden. Prolongeert Abdel Afalah zijn titel van vorig jaar.... In de bijalge zoals gebruikelijk de vragen plus de antwoorden van deze ronde.

Groepen: 

Bestand: