Aanvangstijd trainingen in Augustus

Iedereen die de afgelopen weken heeft getraind of de clubavonden heeft bezocht, heeft kunnen zien dat er volop gewerkt wordt aan de velden op het complex van Excelsior. Sinds vorige week is ook de jeugd van Excelsior langzaam weer begonnen met trainen en dat zal de komende weken steeds meer worden.

Hierdoor moet iedereen zich even wat aanpassen aan de huisige situatie, dus ook wij als RSV.

Het zal in de maand Augustus passen en meten worden om iedereen kwijt te kunnen op de velden. Het stadion is niet altijd beschikbaar dus zal er hier en daar wat aangepast/verschoven moeten worden. Hierdoor kan het dus voorkomen dat ons trainingsveld om 19.15/19.30u nog niet vrij is om te trainen. Hou er dus rekening mee dat we op de avond zelf misschien een kwartiertje later beginnen.

We gaan ervan uit dat de trainingen gewoon om 19.30u kunnen starten, maar hou er dus rekening mee als dit iets later kan zijn. Gedurende de werkzaamheden moeten we ons allemaal aanpassen aan de omstandigheden, zodat iedereen zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van de beschikbare velden. De verwachting is dat dit vanaf september weer voorbij is.

 

Mede namens Excelsior, bedankt voor jullie begrip!

Onderwerp: 

Groepen: