Dinsdag 13 februari: Spelregelquiz voor duo's

Op dinsdag 13 februari organiseert de RSV voor de derde keer een spelregelquiz voor duo’s op verschillende locaties in de regio. Deze keer zal er gespeeld worden bij Alexandria’66, LMO, OSV Oud-Beijerland en vv Nieuwenhoorn. De quiz begint om 19.30 uur; vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Rond 21.45 uur zal bekend zijn welk duo er per locatie gewonnen heeft en welk duo de beste was van alle locaties. Dit duo zal in de voetsporen treden van de eerdere winnaars Robert Jan de Mik & Pieter Peeters en Bart Snelderwaard & Giovanni Verhoeve. Wellicht lukt het één van deze duo’s om voor de tweede keer deze spelregelquiz te winnen.

Naast dit competitieve element draait het vooral om op een ontspannen manier de spelregels te belichten van ons voetbalspel. Ieder duo’s krijgt (weer) schriftelijke vragen, leesvragen, quizvragen en vooral veel beeldvragen voorgeschoteld. De vragen dienen beantwoord te worden met een mobiel device met behulp van de gratis app Socrative Student. Bij iedere vraag mag er per duo met elkaar overlegd worden.

In de bijlage de flyers van de verschillende locaties met daarop het mailadres van de contactpersoon. Gaarne bij hem aanmelden voor deze avond. Mocht het niet lukken om op voorhand een duo te vormen, kun je ook individueel aanmelden voor deze avond. Ter plekke zal getracht worden een duo te vormen of individueel mee te spelen.

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: