Antwoorden spelregelronde 11 en 12

April was een drukke maand voor de RSV op het gebied van spelregels. Op de site staan reeds de verslagen van het DK Spelregels voor (jeugd)duo's West II (6 april) en het DK Spelregels voor COVS-teams West II (19 april). Tevens zijn in deze maand spelregelronde 11 en 12 gespeeld. Met nog drie ronden te gaan, zijn de verschillen in het klassement nihil. Zowel bij ronde 11 als bij ronde 12 vielen veel hoge scores te noteren, maar ook maakten verschillende kanshebbers voor een hoge eindklassering ergens een onverwachte fout.

In ronde 11 bleef alleen Abdel Afalah foutloos; op de voet gevolgd door Thijs Dogterom met een 9,5. In ronde 12 behaalden Franklin Berg, Giovanni Verhoeve, Gijsbert Oudenaarden, Arjan Verhoeve, John Kuijt, Michael Lindhout, Enrico de Wolf, Nils van Kampen, Leon de Bruijn, Arthur Ebink, Ron Wolf, Harry Hamer en Thomas Groenendijk de optimale score. Is er een verband tussen de gasttraining van Eric Pols deze avond en de behaalde scores?

Top 10 na 12 ronden:

  1. Franklin Berg                  94
  2. Giovanni Verhoeve         94
  3. Abdel Afalah                   90
  4. Gijsbert Oudenaarden    80
  5. Gerard Bink                   79,5
  6. Arjan Verhoeve               75
  7. Thijs Dogterom              67,5
  8. Aad Achterberg               67
  9. Isabelle van Gilst             66
  10. John Kuijt                       62,5

Zoals reeds opgemerkt zijn de onderlinge verschillen in de top niet groot; zelf een goede score behalen en een minder resultaat van een "concurrent" (of afwezigheid) kan nog voor de nodige verschuivingen zorgen. Woensdag 9 mei zal ronde 13 gespeeld worden. Wil je nog stijgen in de top 10 van klassement óf in de top tien komen óf gewoon een mooie score halen, laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan.

In de bijlage dit keer dus de vragen en de antwoorden van spelregelronde 11 en 12.

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: