Vragen en antwoorden spelregelronde 2

De tweede spelregelronde afgelopen woensdag scoorde qua aantal deelnemers iets minder dan de eerste ronde van dit seizoen, maar de resultaten waren daarentegen weer iets beter. Zevenentwintig deelnemers maakten de vragen dit keer, waarbij enkele Socrative-spelers dit keer niet in Nederland waren toen de vragen gespeeld werden. Uit betrouwbare bron vernomen, hebben leden meegespeeld vanuit Rhodos, Rome en Londen. De ontvangst in Krakau was wellicht wat minder; er kwamen geen antwoorden binnen vanuit Polen.

Zoals al opgemerkt in de eerste alinea waren de resultaten weer zeer behoorlijk. Thomas Groenendijk en Franklin Berg bleven foutloos in deze ronde; op de voet gevolgd door Giovanni Verhoeve, Michael Lindhout, John Kuijt en Arjan Verhoeve. In de top van het klassement na twee ronden zijn de verschillen nog erg klein. Twee deelnemers, Thomas Groenendijk en Gerard Bink, zijn nog foutloos, maar beiden moesten helaas één keer verstek laten gaan, waardoor zij (nog) niet in de top van het klassement staan.

Top 8 ronde 2:

 1. Thomas Groenendijk                 10
 2. Franklin Berg                             10
 3. John Kuijt                                   9,5
 4. Michael Lindhout                       9,5
 5. Giovanni Verhoeve                    9,5
 6. Arjan Verhoeve                          9,5
 7. Arthur Ebink                                9
 8. Vincent de Leeuw                      8,5

Top 8 na 2 ronden:

 1. Franklin Berg                            19,5
 2. Giovanni Verhoeve                     19
 3. Michael Lindhout                       18,5
 4. Abdel Afalah                               18
 5. Jan van Gurp                             17,5
 6. John Kuijt                                   16,5
 7. Arjan Verhoeve                          16,5
 8. Vincent de Leeuw                        16

Na twee ronden met hoge scores van meerdere deelnemers duurt het even voordat ronde 3 gespeeld zal worden. Deze ronde staat gepland voor woensdag 17 oktober. Echter op maandag 8 oktober, tijdens de week van de Scheidsrechter, organissert de RSV bij vv Hekelingen, SV Ommoord en vv Smitshoek een spelregelquiz voor tweetallen. Voor alle voetballiefhebbers en spelregelkenners (van de RSV) is dit de mogelijkheid om samen met een partner op een ontspannen manier in verschillende rondes met veel beeldvragen te laten zien wat je weet van de spelregels. Aanmelden voor deze spelregelquiz kan via scheidsrechtercoordinator@gmail.com (vv Smitshoek), leon_de_bruijn1986@hotmail.com (SV Ommoord) en secretaris@vvhekelingen.nl (vv Hekelingen). Aanvang van deze spelregelquiz: 19.30 uur; vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

In de bijlage zoals gebruikelijk de vragen en antwoorden (met toelichting) van deze gespeelde ronde.

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: