Aanstellingen RSV'ers 8-11 Februari

Hierbij alweer het 2e overzicht met de aanstellingen van alle RSV-leden. We hebben n.a.v. het eerste overzicht veel positieve reacties ontvangen, waarvoor dank! Ook hebben we wat reacties gehad van leden die (nog) niet in de lijst stonden. Sommigen hiervan hebben alles nu op orde, echter zullen deze leden pas vanaf volgende week verwerkt worden in deze lijst. 
 
Dan over de aanstellingen:
Zaterdagmiddag heeft Jaap van Drunen de leiding over een mooie derby in Leiden: LVV Football Factory - LSVV'70. Of wat dacht je van het mooie JO15 potje van John Kuijt aan het einde van de ochtend: Spijkenisse - Roda JC. Op zondag heeft Mark Vogelenzang een mooie wedstrijd in de 2e klas: Delft - RKDEO.
En zelfs op maandag zijn 4 van onze leden actief in de beloftecompetitie!
 
Benieuwd naar de aanstellingen van alle andere leden?  Klik dan op de link van dit bericht voor de complete lijst!
 
Zoals eerder genoemd zijn er een aantal leden die ontbreken op de lijst en al contact hebben gehad met Franklin of Thijs. Als alles van deze leden op orde is, worden jullie volgende week in de lijst verwerkt.
 
Heb je nog andere op-/aanmerkingen op deze lijst? Je kan altijd mailen naar aanstellingen@rsvnet.nl of Franklin of Thijs aanspreken op de clubvonden.
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar