Arie van den Bulk lid van verdienste KNVB

Afgelopen donderdagavond werd ons lid Arie van den Bulk op een bijeenkomst van landelijk begeleiders verrast met de onderscheiding van Lid van Verdienste van de KNVB.

In een gloedvol betoog roemde Teo Oortman de lange staat van dienst waarin Arie talloze functies voor de KNVB en de arbitrage vervulde. Begonnen bij TOGB en als 15-jarige scheidsrechter in de Witte de Withstraat met Joop Vervoort als docent, doorliep hij een gestage promotie tot de hoogste klasse van de KNVB. Daarna legde hij zich toe op het rapporteurschap en de begeleiding, en maakt hij ook deel uit van commissies in de KNVB-dstricten West 4 en later West 2.

Teo ging daarbij ook in op het feit dat tot dat moment Arie in al die jaren nog geen enkele onderscheiding had gehad en dat het dus zeer uitzonderlijk was dat deze hoge onderscheiding direct werd toegekend. Onder het toeziend oog van het dagelijks bestuur van de RSV, ontving Arie zichtbaar geroerd de speld en bijbehorende oorkonde.

Wij feliciteren Arie van harte met deze volkomen verdiende onderscheiding en zijn er trots op dat hij lid is van onze vereniging.

Bekijk hier de foto's en de speech van Teo.

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar