Vanavond online: Spelregelronde 12!

Vanwege de maatregelen die door de regering zijn genomen, kunnen we helaas de komende tijd niet trainen en samenkomen bij de RSV.
Ondanks deze gebeurtenissen probeert de RSV toch nog activiteiten te organiseren om toch nog bezig te zijn met onze geliefde hobby.
Zo zal er later vandaag/deze week nog wat informatie volgen zodat een ieder individueel kan trainen.
 
Voor nu kondigen wij een leuke activiteit aan die, dankzij de online mogelijkheden, vanavond gewoon doorgang kan vinden: Spelregelronde 12!
Iedereen die een telefoon of computer heeft kan meedoen met deze ronde.
Middels dit bericht geven wij graag wat informatie hoe dit werkt en hoelaat deze spelregels door een ieder gemaakt kunnen worden.
 
Deze spelregelronde zal worden gemaakt met Socrative en kan worden ingevuld op de mobiele telefoon/tablet of op de computer.
Om te zorgen dat iedereen mee kan doen, is er in dit artikel een bestand toegevoegd, waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe je via de computer kan inloggen op Socrative en de spelregels kan invullen.
 
Voor diegene die het willen invullen op hun mobiele telefoon en dit nog nooit hebben gedaan: Open je internetbrowser op je telefoon en volg de stappen van het bestand in dit artikel. Je kan ook de 'Socrative Student' app downloaden en daar inloggen met Room name RSV1920.
 
Spelregelronde 12 staat vanavond, Woensdag 18 Maart, om 20.30uur gepland. Colin zal om deze tijd de spelregelronde open zetten in Socrative zodat iedereen hem kan invullen.
Wij wensen iedereen veel succes vanavond!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: