Verslag spelregelronde 1: 9 september

Traditiegetrouw wordt op de eerste woensdag na de opening van het clubseizoen door de voorzitter van de RSV de eerste ronde van de spelregelcompetitie gespeeld. Zo ook dit seizoen; tweeëndertig RSV’ers en negen ‘buitenstaanders’ hebben de eerste serie van zes vragen beantwoord.

Na de bespreking van de goede antwoorden, volgde nog de eindstand van de spelregelcompetitie van vorig seizoen. Door de COVID-19 maatregelen was het niet mogelijk een fysieke sluitingsavond te organiseren waarop de prijzen uitgereikt konden worden. Franklin Berg mocht de wisselbeker wederom in ontvangst nemen; het bleef Thijs Dogterom en Gijsbert Oudenaarden voor. Het extra presentje dat de penningmeester voor Franklin gekocht had, viel in ‘minder goede aarde’. Een Spartaan die een boek krijgt over Frenkie de Jong…….. Het boek over Dirk Kuijt voor Thijs viel gelukkig veel beter in de smaak.

De antwoorden en uitleg zijn zoals gebruikelijk in de bijlage van dit bericht toegevoegd. Dit nieuwe seizoen zullen de vragen in Socrative langer open staan, zodat nog meer mensen, die de training gemist hebben, de mogelijkheid hebben de vragen alsnog in te vullen. Wel een nieuwe room / kamer in Socrative: RSV2021. De vragen zullen open blijven staan tot de volgende dinsdag 20.00 uur. Daarna komen de vragen en antwoorden plus uitleg op de site van de RSV.

Spelregelronde 2 zal op woensdag 23 september gespeeld worden.

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: