Vanaf 9 juni: heropening kantine en kleedkamers!

Sinds een aantal weken zijn de groepstrainingen weer hervat bij de RSV. Maar vanwege de nieuwe versoepelingen die afgelopen zaterdag 5 juni in zijn gegaan, kan de RSV ook weer verder open.
 
Zo gaan vanaf woensdag 9 juni de kleedkamers en kantine weer open. Onder welke voorwaarden dit gebeurd vind je in dit bericht.
 
De kantine zal weer geopend zijn, wat betekent dat er voor en na de training weer gezellig met elkaar gekletst kan worden onder het genot van een hapje en een drankje.
De kantine zal rond 18.30u geopend zijn.
 
Ook kan er weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en douches. Wel adviseren wij om, net als vorig jaar, afstand van elkaar te houden in de kleedkamer.
Als de kleedkamer volgens de 1,5m afstand te vol zit, wacht dan even tot iemand omgekleed is en de kleedkamer heeft verlaten.
Daar waar mogelijk kunnen wij gebruik maken van extra kleedkamers, maar dat hangt ook af van de bezetting van Excelsior. Graag jullie begrip hiervoor.
 
We zijn blij dat we weer verder open kunnen en we hopen iedereen weer wekelijks te verwelkomen op het trainingsveld en daarna in/voor de kantine!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar