Met Bart in gedachten strijdbaar tegen ALS

  Met Bart in gedachten, strijdbaar tegen ALS


Het is inmiddels alweer ruim 5,5 jaar geleden dat Bart Hartong. voormalig bestuurslid en coach en ondersteuning voor velen van ons, aan de ziekte ALS overleed. Tijd vliegt en zo vloog ook zijn leven voorbij, 2e helft 30 en dan deze diagnose krijgen. Bart stond midden in het leven en van de een op de andere dag begon dit af te brokkelen. Nooit heeft Bart opgegeven, altijd heeft hij het positieve gezien in wat nog wel kon, een doorzettingskracht, waar we stil van werden.

Bart heeft in zijn jaren voor de club en daar omheen voor vele scheidsrechters een onuitwisbare indruk gemaakt, hij was een steun voor velen. Van de eerste stappen als scheidsrechter tot aan hogere niveaus voor meerdere scheidsrechters. Altijd betrokken. Als vriendengroep hebben we in de jaren na zijn diagnose -waar we konden- steun geboden aaan hem en zijn broer, waarvoor ik Steven ,Edwin, Wesley & Dimitri erg dankbaar ben. We hebben van dichtbij meegemaakt wat ALS met even de sterkste persoon doet en dat is een pad wat je niemand toewenst.

In herinnering aan Bart en om met donaties bij te dragen aan de strijd tegen ALS, gaan Steven Zwart en ik in juni de Mt. Ventoux bedwingen met de fiets. Ik zelf ga 54km fietsen (~2000 hoogtemeters) en Steven 150 km (~4300 hoogtemeters). Het is een uitdaging, maar niets vergeleken met wat Bart voor zich zag.

Voor een ieder die wil en kan, je kunt ons en de Stichting ALS steunen door je donatie te doen via de onderstaande link, waarbij je ons als team of individueel kan sponsoren. Iedere euro wordt enorm gewaardeerd en we hopen boven ons streefbedrag uit te komen en ALS de wereld uit te schoppen. Dank je wel!

https://www.tourduals.nl/team/team-bart 

 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar