Herinnering: Gepromoveerd? Meld het aan de RSV!

Vandaag, dinsdag 5 juli, maakt de KNVB aan alle (assistent-)scheidsrechters de eindranglijst van het seizoen 2021/2022 bekend.
Wij hopen dat er veel van onze leden mooi nieuws ontvangen dat zij promoveren.
Zoals ieder jaar willen wij hier graag een lijst van publiceren, maar helaas is het door de privacywet niet meer mogelijk om dit openbaar van iedereen te kunnen zien.
 
Om toch een lijst te publiceren roepen wij alle leden op om hun promoties, plaatsingen vanuit een startgroep of plaatsingen in een begeleiding/talententraject te melden via een speciaal mailadres: promoties@rsvnet.nl
Ook als je na dit seizoen overstapt van speeldag of categorie (van zondag naar zaterdag of van jeugd naar senioren bijvoorbeeld) zouden wij het waarderen als je dit wilt melden via dit mailadres. Geef dan aub duidelijk aan in welke groep je actief zal zijn in het seizoen 2022/2023.
 
Mail vanaf dinsdag 5 juli zsm naar bovenstaand adres, dan gaan wij proberen om dinsdagavond een overzicht van alle promoties/plaatsingen op onze website te publiceren! Mogelijk zal deze lijst daarna nog 1-2 keer bijgewerkt worden als leden zich daarna nog melden.
 
Alvast bedankt voor het mailen!
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar