Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

De traditionele nieuwjaarsreceptie werd goed bezocht. De genodigden hoorden vice-voorzitter Ed van Leeuwen jr. iedereen het beste wensen en de speech voordragen die voorzitter Peter Platteschor wegens afwezigheid niet kon uitspreken.

Beste RSV-ers,

Als eerste wil ik u en uw naasten namens het bestuur van de RSV een fantastisch nieuw jaar wensen.

Vandaag een feestelijke dag voor Wil de Vree, gefeliciteerd met je verjaardag.

De eerste helft van het seizoen 2022-20223 zonder de gevreesde afgelastingen door de grote C.

Wekelijks staan de RSV-ers op het veld bij hun wedstrijden en op de woensdagavonden worden we onderhanden genomen door onze trainers en om de 2 weken ook aan de spelregels onderworpen.  Dit is onder andere waarvoor je lid van de RSV bent.

Uiteraard ben je ook lid van de RSV om de activiteiten en ontspannings-momenten die door onze activiteitencommissie worden georganiseerd op de woensdagavonden.

Het nieuwe team heeft het voortvarend aangepakt en hebben we een zeer interessant programma een echte mix van kennis, informatie en ontspanning.

Op 29 maart staat de jaarlijkse Jaarvergadering op het programma en dit jaar staat ook de bestuursverkiezing weer op de agenda. Zoals we reeds op de website hebben vermeld zal Franklin Berg toetreden tot het bestuur. We zijn trots dat er weer een Rotterdammer tot het bestuur zal toetreden.

Ook wordt er dit jaar weer bij Excelsior het grote internationale Paastoernooi gehouden op 9 en 10 april 2023. Al jaar en dag zijn hier ook RSV-ers actief. We hopen dat het dit jaar ook weer zal gebeuren. Het is de bedoeling dat er dit jaar vaste trio’s zijn en we zijn opzoek naar 4-5 RSV-trio’s per dag.

Je kan je opgeven via onze activiteiten commissie.

Helaas is er besloten om het arbitrage congres van de COVS van 7 januari geen doorgang te laten vinden. De organisatorische voorbereidingen liepen niet zoals wij hadden gedacht. De thematische samenwerking tussen de scheidsrechtersverenigingen Amsterdam, Gouda en Rotterdam was goed.

Het spelregelkampioenschap 2022 vervult me nog steeds met trots. Kampioen worden in onze eigen stad en op ons eigen toernooi, 4 maal op rij een wereld prestatie door een wereld team.

Dit jaar zal het NK spelregels in Amsterdam worden gehouden, ook een hele mooie uitdaging voor het RSV-team.

Het 7 tegen 7 voetbal toernooi staat even in de koelkast. Onze activiteiten commissie hebben de vraag voorgelegd aan de andere scheidsrechters-verenigingen in ons district of zij het willen organiseren. Zo niet, kunnen wij het bij voldoende animo alsnog oppakken.

En aan al onze activiteiten kan je gewoon meedoen!!

Heb jij al zo’n nieuwe folder van de RSV die je kan uitgeven aan potentiële leden, NEEEEE vraag er even om bij onze activiteiten commissie. Al is het maar om de foto met Ton Pille in actie 😉

Komende woensdag 11 januari zal de training plaatsvinden bij DRL in verband met de bekerwedstrijd van Excelsior. De aanvang is 20:00 uur.

RSV-er van het jaar:

Op voordracht van onze commissie RSV-er van het jaar hebben we dit jaar een lid die in aanmerking komt voor de Jan van Beveren prijs:

Arthur Ebink

Uitslag RSV-WK Pool:

In totaal 27 deelnemers. De uitslag is bepaald over de deelnemers die alle 4 de ronden hadden ingevuld.

  1. Giovanni Verhoeve            4533 punten
  2. Pepijn van der Hulst         4176 punten
  3. Sander Vijverberg              4119 punten

Poedelprijs Peter den Breejen   3162 punten  (De prijzen pakker 😉)

Henk heeft voor vanavond voor weer wat lekkers gezorgd, dus laat het u smaken.

Verder werden ook de prijzen uitgereikt voor de WK-poule en nam Aad Achterberg het woord om de leden in het zonnetje te zetten die de training het beste bezochten.

Daarnaast werd champagne geschonken en een hapje geserveerd.

Meer foto's >>

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar