Aanstellingen RSV'ers 27-29 mei

De laatste speelronde is aangebroken en er zijn nog veel beslissingen die moeten vallen. Een mooie eer voor diverse RSV-leden die komend weekend een wedstrijd leiden om een (periode)kampioenschap of juist een wedstrijd waarbij het 'alles of niets' wordt om degradatie te voorkomen.
 
Zo bewaken Jan van Gurp en Enrico de Wolf(foto) o.a. de buitenspellijn bij de wedstrijd tussen Wippolder en DSO, waarbij de eerstgenoemde bij winst de laatste periode in de wacht sleept.
Ook in de Tweede Divisie is het ongekend spannend. Maarliefst 3 clubs kunnen zaterdag kampioen worden, de beste papieren heeft Katwijk die het opnemen tegen Spakenburg. Sander de Brito Roque zal deze wedstrijd fluiten en wordt geassisteerd door mede RSV'er Jack Koornneef.
Ook bij de jeugd staat er nog genoeg op het spel, zoals bij de wedstrijd van Leon de Bruijn. Daar gaan Quick o17 en Fortuna Wormerveer o17 in een onderling duel bepalen wie zich tot kampioen mag kronen.
 
Alle overige duels zijn zoals altijd op de site te vinden. Veel succes en plezier iedereen!
 
Vragen/opmerkingen? Mail naar aanstellingen@rsvnet.nl
Na deze week start de nacompetitie; wij zullen ons best doen om zo veel mogelijk wedstrijden te publiceren, maar zijn hierbij ook afhankelijk van het moment waarop de wedstrijden worden aangesteld.
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar