Terugblik oktober en vooruitblik eind 2023

De afgelopen tijd was het weer mooi vertoeven bij de RSV en dus is het weer tijd voor een korte terugblik! Lees het hele bericht op de site, waar ook een vooruitblik op de feestmaanden november en december te vinden is!

Lezing en pilot KNVB

In oktober kwamen Ben Eikendal en Nils van Kampen langs om de leden nader kennis te laten maken met de vernieuwde arbitrageafdeling van de KNVB, waarna een week later ook een pilot met een vernieuwde conditietest werd uitgevoerd. Zo kon men kennismaken met de nieuwe werkwijze van de bond en was er ruimte om nuttige vragen te stellen. De RSV kijkt terug op geslaagde avonden en hoopt dat de lezing en de pilot tot mooie inzichten heeft geleid. 

Spelregelrondes 2, 3 en 4

Spelregels, spelregels en nog eens spelregels. Onder de fijne leiding van Colin Prooi werden er weer heel wat spelregelrondes afgewerkt. In het vorige maandverslag was het de vraag wie Giovanni Verhoeve van de troon ging stoten. Het simpele antwoord is (voorlopig): niemand!

Giovanni zette namelijk vier perfecte scores op het bord en heeft daardoor een voorsprong van drie punten op Franklin Berg. Thomas Groenendijk en Arthur Ebink volgen hem op de voet. Franklin heeft zijn achterstand overigens volledig te danken aan een mindere eerste ronde, maar uiteraard is de beslissing nog niet gevallen. De strijd om de bovenste plaatsen gaat onverminderd door.

Stand na spelregelronde 4:

  1. Giovanni Verhoeve – 40 punten
  2. Franklin Berg – 37 punten
  3. Thomas Groenendijk – 36 punten
  4. Arthur Ebink – 35 punten
  5. Harry Hamer – 33.5 punten
  6. Pepijn van der Hulst – 33 punten
  7. Arjan Verhoeve – 33 punten
  8. Léon de Bruijn – 32.5 punten
  9. Thijs Dogterom – 32.5 punten
  10. Jaap van Drunen – 31 punten

Vooruitblik clubavonden november + december

15 november 2023 – Mossel- en frikandellenavond
Traditioneel staat er in het najaar een smakelijke avond gepland bij de RSV.

Waar het tot een aantal jaar geleden alleen om de mosselen ging, is deze avond sinds een paar jaar omgedoopt tot een 'Mossel- en frikandellen avond', om zo ook de mensen die niet van dit schelpdier houden een smakelijke avond te bezorgen. Je hoeft je niet in te schrijven, al het lekkers staat na de training op tafel!

29 november 2023 – Sinterklaas

Zoals ieder jaar staat de laatste woensdag voor pakjesavond in het teken van het bezoek van Sinterklaas. De activiteitencommissie is al maanden druk in overleg met Piet Planning om te zorgen dat ook dit jaar de goedheiligman weer de club kan bezoeken.

20 december 2023 – Kerstklaverjassen

Op de laatste woensdag voor de kerst staat er zoals altijd het kerstklaverjassen op het programma. Ook dit jaar kan er naast de eer, gestreden worden voor smakelijke prijzen. Klik hier om je in te schrijven!

27 december 2023 – Oliebollenavond

De kerst is net achter de rug en dan sluiten we het jaar traditioneel alweer af bij de RSV.

Want het jaar 2023 laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Zoals ieder jaar is er een speciale oliebollentraining, waarna aansluitend in de kantine deze bollen ook kunnen worden genuttigd. Een gezellige avond om samen met elkaar het jaar af te sluiten en al een beetje vooruit te kijken naar het jubileumjaar van de vereniging.

Spelregelrondes

Uiteraard wordt de spelregelcompetitie ook weer voortgezet. Tot en met Nieuwjaar staan er nog twee rondes op het programma. Is er nu dan wel iemand in staat om Giovanni Verhoeve van de troon te stoten?

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: