RSV zoekt extra handjes

Het gezegde luidt niet voor niets ‘vele handen maken licht werk’.
Vandaar dat we bij de RSV op zoek zijn naar extra handjes om diverse commissies te ondersteunen.
Als RSV zijn we een actieve vereniging waar veel leden gelukkig helpen, maar we willen de lasten niet steeds op dezelfde schouders laten rusten.
Daarom is de RSV op zoek naar extra handjes, misschien die van jou?
 
We zijn op zoek naar hulp voor een aantal commissies: voor de bar, de activiteiten en voor de werving & behoud.
 
Barcommissie
Iedere woensdag beheren wij als RSV zijnde zelf de kantine van Excelsior. Het is belangrijk dat er iedere clubavond twee personen een bar/keukendienst vullen.
Je doet dit na de training tot het einde van de avond.
Op dit moment draait iedereen 1x per maand een bardienst, met wat extra hulp verdelen we deze taak beter en is iedereen slechts 1x per 6-8 weken aan de beurt. Met slechts 1x per maand help je dus al enorm!
Meer informatie of aanmelden? Dat kan bij Henk Lavrijssen of Eric-Peter van Gilst
 
Activiteitencommissie
Misschien wel de meest actieve commissie binnen de vereniging.
Met deze commissie proberen we een goed en divers programma te organiseren naast de veldtrainingen. Denk hierbij aan de spelregelrondes, darten of een lezing/thema-avond.
Middels een schema proberen we de taken binnen deze commissie zo veel mogelijk te verdelen.
Omdat dit een van de drukste commissies is, zijn extra handjes altijd welkom en zeer gewenst! Zeker met het aanstaande jubileumjaar in aantocht.
 
Naast het organiseren en ‘draaien’ van de activiteiten, komen we een aantal keer per jaar samen om alles te bespreken, voor te bereiden en te brainstormen over nieuwe activiteiten.
Meer informatie of aanmelden? Dat kan bij Anne Greveling of Franklin Berg.
 
Commissie werving & behoud
De naam van de commissie zegt het al: we houden ons bezig met het werven van nieuwe leden én nieuwe scheidsrechters en ook voor het behoud hiervan.
Als commissielid probeer je goed contact te houden met de leden, ook de leden die we al een tijdje niet meer hebben gezien op de club. Zo zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk leden betrokken blijven bij de vereniging en het contact tussen de leden sterk blijft.
Ook zoeken we contact met officials die een nare ervaring hebben gehad om ze eventueel begeleiding te geven als daar behoefte aan is, ook voor officials die geen lid zijn.
Daarnaast zetten we dus ook in op werving. Hierbij gaat het o.a. om het bezoeken van cursussen waarbij we de RSV en alle andere COVS-verenigingen promoten. Ook bezoeken we voetbalverenigingen om thema-avonden te organiseren voor de clubscheidsrechters om bij te dragen aan de werving van nieuwe clubscheidsrechters en het behoud van dit korps bij de clubs. Zo zijn we de afgelopen weken op bezoek geweest bij PPSC, sv Ommoord, Heerjansdam en FC Zoetermeer en hebben we deze clubs zo geholpen met het motiveren van nieuwe ouders, trainers en spelers om ook eens te gaan fluiten!
 
De commissie komt een paar keer per jaar samen om zaken te bespreken en we bezoeken dus diverse voetbalverenigingen, waarbij we dat proberen te verdelen tussen de commissieleden.
Meer informatie of aanmelden? Dat kan bij Franklin Berg.

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar