Aanstellingen RSV'ers 9 - 12 mei

In de week dat onze mooie RSV haar 100 jarige jubileum viert, zijn er ook komend weekend weer veel leden aangesteld.
Enkelen hebben een zelfs een kampioenswedstrijd onder hun leiding. Het kan niet op!
 
Op de officiële verjaardag van onze vereniging, donderdag 9 mei , komen er zelfs 2 leden in actie bij de KNVB Bekerfinale in het district west 2.
Thomas Groenendijk(foto) heeft, op Hemelvaartsdag, de leiding over de wedstrijd Capelle - sv Poortugaal. Arthur Ebink vervult de rol als 4e official.
De wedstrijd begint om 14.30u op het complex van vv Heinenoord, zeker de moeite waard om even te gaan kijken!
                                                              
Vrijdagavond is Nils van Kampen actief als assistent bij de wedstrijd tussen Willem II en Telstar. Bij winst is Willem II dé kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.
Zaterdag is Wesley Kaijen als 1e aan de beurt voor zijn kampioenswedstrijd tussen Spirit o19 en Olympia o19, welke begint om 12.30u. Bij winst promoveert Spirit o19 naar Div 1.
Arjan Verhoeve is zaterdagmiddag in de 1e klasse D de leidsman over Sparta (av) en XerxesDZB, aftrap 14.30u. Bij winst is XerxesDZB kampioen en promoveert het naar de 4e divisie.
Arthur Ebink fluit zaterdagmiddag om 14.30u het treffen in de 1e klasse C. De wedstrijd tussen Forum Sport en Valken’68. Bij winst mag Forum Sport zich kampioen noemen en promoveren naar de 4e divisie.
 
De volledige lijst met aanstellingen is zoals altijd te vinden op onze website. Wij wensen ook komend weekend iedereen weer veel succes en plezier op de velden en of langs de (zij)lijn richting het eind van de competitie.
Vragen/opmerkingen? aanstellingen@rsvnet.nl
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar