Seán Mallon komt naar de RSV

In ons jubileumjaar, die al vol staat van de leuke activiteiten, kan natuurlijk een gastspreker niet ontbreken.
Daarom zijn wij zeer verheugd dat op woensdagavond 19 juni Seán Mallon, Hoofd Opleiding en Ontwikkeling Arbitrage van de KNVB ons komt bezoeken.
De avond zal uiteraard in het teken staan van de arbitrage, maar niet alleen die in de voetbalsport.
 
Seán heeft namelijk een grote passie voor een andere sport, waar hij zowel als speler en als scheidsrechter grote prestaties heeft bereikt.
Benieuwd wat je kan verwachten? Lees dan het hele bericht.
 
Voor een aantal zal Seán geen onbekende zijn, hij werkt namelijk al een geruime tijd bij de KNVB. Maar er zullen ook voldoende mensen zijn die op deze avond kennis gaan maken met de Noord-Ier.
In zijn thuisland had hij een grote passie voor het rugby en toen Seán op jonge leeftijd naar Nederland verhuisde, nam hij ook deze passie mee. Zo is hij onder andere meermaals landskampioen geworden.
Na zijn actieve carrière werd hij rugbyscheidsrechter. Niet alleen in Nederland, hij werd zelfs internationaal scheidsrechter.
Inmiddels is hij al een tijd gestopt en wordt hij regelmatig als tv-commentator ingezet bij diverse rugby wedstrijden en toernooien.
 
Ook is Seán dus al jaren werkzaam bij de KNVB en houdt hij zich daar bezig met de ontwikkeling van de arbitrage in het voetbal.
Waar hij zich allemaal precies mee bezig houdt binnen de KNVB, zal ongetwijfeld ter sprake komen deze avond.
Verder zullen we het deze avond ook hebben over de overeenkomsten en de verschillen tussen de arbitrage in het voetbal en in het rugby. Dit zal ongetwijfeld een zeer interessante avond worden die je niet wilt missen!!
 
Uiteraard gaan we deze avond gewoon trainen, maar we zullen op tijd stoppen voor deze lezing. De lezing start in de kantine om 21.00uur.
Aanmelden voor deze avond is niet nodig, alle leden en donateurs zijn van harte welkom!
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar