Aanstellingen RSV'ers 18 - 20 mei

Nu onze mooie vereniging afgelopen donderdag 100 kaarsjes mocht uitblazen is het dit weekend tijd voor het grote jubileumfeest. Op zaterdagavond 18 mei komen zeer veel RSV-leden en genodigden naar het stadion van Excelsior om dit jubileum van de club te vieren. Maar voordat de festiviteiten beginnen komen er maarliefst 47 leden nog in actie op en langs de velden!
 
Tim van den Eshof(foto) zal in ieder geval op tijd bij het jubileumfeest zijn, want hij begint al om 10.15u aan zijn wedstrijd tussen Westlandia o15 - Barendrecht o15.
Anne Greveling gaat naar de (mogelijk kampioens)wedstrijd Zuidvogels - De Meern. Bij winst van de thuisclub(en puntverlies van FC Aalsmeer) mogen zij het kampioenschap vieren in de 1e klasse B.
Ramie Sulaiman heeft ook een belangrijke wedstrijd tussen BSC'68 - RKDES. De bezoekers staan gelijk in punten met de koploper en BSC'68 staat er slechts 2 punten achter op de 3e plaats.
Maar de belangrijkste wedstrijd van het weekend begint natuurlijk om 19.30u in het Excelsior stadion: Dan speelt het voetbalteam van de RSV tegen de collega's van de SVA. Een wedstrijd die je niet wilt missen!
 
Alle overige aanstellingen staan op de website. Veel plezier komend weekend allemaal!

Vragen/opmerkingen? aanstellingen@rsvnet.nl

 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar