COVS

Onderwerpen gerelateerd aan de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechers

Topavond met Christiaan Bax!

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter en vanuit die optiek wordt er door verschillende verenigingen aandacht besteed aan de verenigings- en bondsscheidsrechters en assistentscheidsrechters. Samen met de KNVB heeft de COVS voor dit jaar ervoor gezorgd dat bij verschillende scheidsrechtersverenigingen een betaaldvoetbalscheidsrechter een lezing zou verzorgen, zo ook bij de RSV.

Clinic Christiaan Bax tijdens Week van de Scheidsrechter

woensdag 11 oktober 2017 - 19.30 uur

Tijdens de Week van de Scheidsrechter zal betaaldvoetbalscheidsrechter Christiaan Bax een clinic verzorgen bij de RSV. Zowel KNVB-scheidsrechters als verenigingscheidsrechters zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Christiaan zal op deze avond de training verzorgen zoals hij normaal traint, maar wel aangepast op doelgroep. Daarnaast geeft hij een presentatie o.a. over spelregels en randgebeuren, zoals aandachtspunten voor de scheidsrechter in zijn voorbereiding en uitvoering rond de wedstrijd.

Erelid Jaap Bax overleden

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat ons erelid Jaap Bax is overleden. Jaap is 91 jaar geworden.

Naast een actieve scheidsrechter en bestuurder van de RSV en de COVS was Jaap Bax een markante verslaggever van NCRV Zaterdagsport en Langs de Lijn. Hij had een heldere, karakteristieke stem met een voorliefde voor de wedstrijden in het zaterdagvoetbal.

Pagina's

Abonneren op RSS - COVS