Toernooien

Alles rond toernooien, zowel om te fluiten als om te voetballen.

Zomers darttoernooi

woensdag 27 juli 2022 - 19.30 uur
Op woensdagavond 27 juli organiseren we bij de RSV een zomers darttoernooi!
Op deze avond zullen we een gezellige dartavond hebben, welke al om 19.30u begint. Dat betekent dus dat er door de deelnemers aan dit toernooi niet getraind kan worden. Om die reden hebben we deze avond bewust in de zomerstop gepland.
 
Er zullen echte dartbanen in de kantine staan, die wij zullen huren. Ook zullen er genoeg setjes dartpijlen aanwezig zijn, dus als je zelf geen dartpijlen hebt is dat geen enkel probleem!
Iedereen die wilt kan meedoen met dit toernooi! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, van zowel geoefende darters als beginners!
Wil je meedoen? Meld je dan aan via de mail: activiteiten@rsvnet.nl of meld je aan bij Franklin.
Bij inschrijving vragen wij een bijdrage van €5,- welke op de avond 'vergoed' wordt in een hapje en drankje.
Deze bijdrage vragen we om zeker te zijn van ieders aanwezigheid en te voorkomen dat de RSV onnodige kosten maakt.
 
Geen zin om te darten? Geen probleem! Er zal ook gewoon getraind worden deze avond en achteraf is de kantine uiteraard ook open voor een hapje en drankje.
 

Isabelle van Gilst naar Portugal!

Isabelle van Gilst is door de KNVB aangesteld om van 13 tot 19 Februari af te reizen naar Algarve om daar onderdeel te zijn van de arbitrage voor het ‘Women u16 UEFA Development Tournament’.
Het is voor de 20-jarige Isabelle de eerste keer dat zij mag afreizen naar het buitenland om actief te zijn op een internationaal toernooi als deze.

NK veldvoetbal in Enschede 22 juni - zin om te voetballen?

Heb jij zin om te voetballen met de RSV op zaterdag 22 juni op het NK in Enschede? Laat het direct weten!!

Op zaterdag 22 juni organiseert de Scheidsrechtersvereniging Enschede en Omstreken in het kader van hun 100 jarig jubileum het NK veldvoetbal. Hiervoor is de RSV ook uitgenodigd om in te schrijven. Hiervoor moeten we natuurlijk wel een team hebben met voldoende enthousiaste voetballers die lid zijn van de RSV (en dus COVS)!

Pagina's

Abonneren op RSS - Toernooien