RSV'er van het Jaar

Henk Verzaal overleden

Vrijdag hebben wij het droeve bericht gehad dat ons lid Henk Verzaal in de nacht van donderdag op vrijdag op 59-jarige leeftijd is overleden.

Henk was al langere tijd ziek en wist ook dat hij aan die ziekte zou komen te overlijden.

Henk zal donderdag worden gecremeerd.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op woensdag 24 november van 18.45 tot 19.30 uur in uitvaartcentrum Monuta Ogier, Van Aalstlaan 24 (wijk 22) te Zoetermeer.

Peter Platteschor RSV'er van het Jaar 2017

Op de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging heeft onze voorzitter Peter Platteschor de 'Jan van Beveren'-prijs ontvangen. Deze prijs geeft recht om een jaar de titel RSV'er van het Jaar te voeren.

Erevoorzitter Robert Domhof las de considerans voor en reikte namens de commissie de prijs aan Peter uit. Wij feliciteren hem van harte met deze terechte waardering.

Colin Prooi RSV'er van het Jaar 2015

Colin Prooi is benoemd tot RSV'er van het Jaar 2015. Ook al ligt zijn hart nog steeds bij een andere scheidsrechtersvereniging, inmiddels is hij ook opgegaan in de RSV-familie. Colin traint wekelijks mee en verzorgt spelregels voor de RSV-leden. Tevens doet hij mee aan spelregelwedstrijden die door de COVS georganiseerd worden en gooit daar vaak hoge ogen.

Voor zijn grote inzet heeft de RSV hem onderscheiden met de benoeming en de bijbehorende oorkonde, de Jan van Beveren-prijs.

Lodewijk van der Linden RSV'er van het jaar 2013

Op de nieuwjaarsreceptie van de RSV werd Lodewijk van der Linden blij verrast met de Jan van Beveren-prijsbehorend bij de onderscheiding RSV'er van het Jaar 2013.

In de considerans gaf de commissie RSV'er van het Jaar aan dat Lodewijk altijd bereid is in te springen waar nodig voor clubbelangen en alles regelt tijdens en rondom de trainingen.

Pagina's

Abonneren op RSS - RSV'er van het Jaar