KNVB West II

Resultaat bekerloting 2e ronde mannen standaardteams

Op vrijdag 13 oktober 2017 heeft de openbare loting plaatsgevonden voor de districtsbeker voor mannen standaardteams in het clubgebouw van Spartaan’20. Er is besloten om niet meer in 2 categorieën te spelen, maar zoals vanouds alles bij elkaar.

Flexibele winterstop en wedstrijden verplaatsen

Met de introductie van de nieuwe speeldagenkalender is er, naast de latere start van de competitie, nog een aantal andere zaken veranderd. Daarnaast willen wij graag nog even de aandacht vestigen op een aantal andere belangrijke onderwerpen.

Zorg voor 1 november voor een correcte spelerspasfoto

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.

Vrije teams komende weekenden district West II

Als gevolg van incomplete poules zijn er elk weekend teams vrij. Voor teams die toch willen spelen en een tegenstander voor een vriendschappelijke wedstrijd zoeken, zijn de overzichten van vrije teams beschikbaar.

Schrijf je nu gratis in voor de Nationale Voetbal Vakbeurs

De voetbalvakbeurs is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de voetbalwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren. Ontmoet ze tijdens de Voetbalvakbeurs! De zesde editie vindt plaats op 15 en 16 november 2017 van 10.00 tot 17.00 uur.