Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Lezing Allard Lindhout bij HSV

donderdag 14 november 2019 - 20.30 uur

Donderdag 14 november komt Allard Lindhout naar de Haagse Scheidsrechters Vereniging om een lezing te verzorgen. De aanvang van de lezing is om 20.30 uur.

Ervoor wordt ook nog gewoon getraind.

Leden van de RSV zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn. Lokatie is het clubgebouw aan de Albardastraat 15 in Den Haag.

Aanstellingen RSV'ers 8-10 November

Komend weekend komen er weer veel RSV leden in actie, genoeg leuke wedstrijden om tussen uit te kiezen als je een dagje vrij bent in het weekend!
 
Zo mag Harley van Soest de Westlandse derby fluiten tussen de O19 elftallen van Lyra en Sportclub Monster. Ook Gilbert Zoutewelle wordt verwend met een Westlandse derby; hij mag in Naaldwijk de wedstrijd Westlandia JO17 - VELO JO17 leiden.
 
Uiteraard is de lijst met de RSV'ers die in actie komen veel langer; zoals altijd kan je de hele lijst vinden als je klikt op de link van dit bericht. Iedereen veel plezier en succes gewenst!
 

Verslag spelregelronde 4

Voor de tweede keer dit seizoen een spelregelronde met beeldfragmenten; verdeeld over drie avonden bij SV Rijnmond, RSV en VSV bekeken achtentwintig deelnemers de beelden en vragen van spelregelronde 4. De thuisblijvers konden dit keer niet deelnemen; de beeldfragmenten kunnen (nog) niet in Socrative geplaatst worden.

Mosselavond

woensdag 20 november 2019 - 20.30 uur

Op 20 november organiseert de RSV de jaarlijkse mosselavond, waar je voor slechts €5 bijdrage zo ongeveer alle mosselen kunt eten als je aan kan. We hebben in ieder geval zelden te weinig.. 

Om goed in te kunnen kopen, geeft het de voorkeur als je je vooraf aanmeldt. Dit kan bij Henk of Anne op de cluabavond of via activiteiten@rsvnet.nl. 

Sinterklaas

woensdag 4 december 2019 - 21.00 uur

Op woensdag 04 december zal de Sint weer bij de RSV langskomen om meerdere leden in het zonnetje te zetten. Nou ja, in ieder geval in het midden van de aandacht.. Natuurlijk gaat dit gepaard met lekkere speculaas en warme chocomel!

We hopen de Sint met vele leden te mogen ontvangen!

Aanstellingen RSV'ers 1-4 November

Er staat weer een vol RSV-programma gepland komend weekend. En met zo'n grote lijst met leuke wedstrijden is het altijd lastig er een paar uit te pikken.
 
Zo is het voor Giovanni Verhoeve as zaterdag een speciale dag, hij mag bij Berkel - DSO zijn debuut maken in de 2e klasse. Maar ook Jochem Jongenotter, die sinds dit seizoen de vlag heeft ingeruild voor de fluit, heeft zaterdag de strijd tussen Nieuw en Zuid Beijerland; de wedstrijd NBSVV - ZBVH staat onder Jochem's leiding!
Op maandagavond mag Colin Prooi, na zijn wedstrijd als 4e official op zaterdag, de wedstrijd tussen FC Dordrecht 2 en Fortuna Sittard 2 in goede banan leiden.
 
Wij wensen iedereen weer veel succes komend weekend! De hele lijst vind je, zoals gebruikelijk, door te klikken op de link in dit bericht.
 

Spelregelronde 4 (beeldfragmenten)

woensdag 30 oktober 2019 - 20.45 uur

Spelregelronde 4 met beeldfragmenten. Voor deze ronde moet je aanwezig zijn bij de RSV; beeldfragmenten kunnen helaas (nog) niet in Socrative geplaatst worden. 

Pagina's

Abonneren op Latest News