Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Gezocht: Leden voor commissie werving & behoud!

Wij zijn bij de RSV altijd opzoek naar leden die een handje willen helpen met allerlei zaken. Van bardiensten draaien tot aan helpen bij activiteiten/clubgelegenheden.
Zo zijn wij ook nog opzoek naar leden die de commissie werving & behoud willen ondersteunen!
We hebben recent na de jaarvergadering al enkele aanmeldingen hiervoor mogen ontvangen, maar we zijn nog op zoek naar een paar extra handjes!
 

Zomers darttoernooi

woensdag 27 juli 2022 - 19.30 uur
Op woensdagavond 27 juli organiseren we bij de RSV een zomers darttoernooi!
Op deze avond zullen we een gezellige dartavond hebben, welke al om 19.30u begint. Dat betekent dus dat er door de deelnemers aan dit toernooi niet getraind kan worden. Om die reden hebben we deze avond bewust in de zomerstop gepland.
 
Er zullen echte dartbanen in de kantine staan, die wij zullen huren. Ook zullen er genoeg setjes dartpijlen aanwezig zijn, dus als je zelf geen dartpijlen hebt is dat geen enkel probleem!
Iedereen die wilt kan meedoen met dit toernooi! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, van zowel geoefende darters als beginners!
Wil je meedoen? Meld je dan aan via de mail: activiteiten@rsvnet.nl of meld je aan bij Franklin.
Bij inschrijving vragen wij een bijdrage van €5,- welke op de avond 'vergoed' wordt in een hapje en drankje.
Deze bijdrage vragen we om zeker te zijn van ieders aanwezigheid en te voorkomen dat de RSV onnodige kosten maakt.
 
Geen zin om te darten? Geen probleem! Er zal ook gewoon getraind worden deze avond en achteraf is de kantine uiteraard ook open voor een hapje en drankje.
 

Promoties RSV-leden

Vandaag heeft de KNVB de eindranglijsten bekend gemaakt aan alle (assistent-)scheidsrechters.
Wij willen hierbij iedereen feliciteren die gepromoveerd is of zijn/haar doel heeft gehaald!
Helaas kan niet iedereen zijn doel bereiken, iedereen bij wie dit het geval is wensen we veel succes komend seizoen om zijn/haar doelen wel te halen. Onze hobby blijft een hele mooie waar we ongeacht niveau van kunnen genieten!
 
De lijst met alle gepromoveerde leden is te vinden onder dit bericht op de website, welke continue geüpdatet zal worden als we meer meldingen krijgen per mail. Hou het bericht dus goed in de gaten!
Sta je er niet tussen, maar wil je dat wel? Mail dan naar promoties@rsvnet.nl
 
Wij wensen al onze leden een prachtige zomer toe en alvast succes in het komende seizoen. Wij trainen de hele zomer gewoon door bij de RSV, dus wees welkom om gezellig mee te trainen, ook als je nog geen lid bent!
 

Sluitingsavond

woensdag 13 juli 2022 - 20.30 uur
Op woensdagavond 13 juli is het weer tijd voor de traditionele sluitingsavond van het seizoen. Een voetbalseizoen die eindelijk weer eens helemaal afgemaakt kon worden. Na de training zal onze voorzitter Peter Platteschor een korte toespraak houden waarna iedereen kan genieten van een overheerlijke barbecue om het seizoen gezellig af te sluiten.
 
Wij nodigen al onze leden en donateurs uit om hierbij aanwezig te zijn en er een gezellige avond van te maken samen!
 

Sluitingsavond RSV verplaatst naar 13 juli!!

Helaas moeten we de sluitingsavond incl. barbecue verplaatsen van woensdag 6 juli naar woensdag 13 juli.
Dit ivm coronabesmettingen bij een aantal personen binnen de organisatie van deze avond. Daarom heeft het bestuur besloten om deze gezellige afsluiting van het seizoen een week te verplaatsen.
 
De training gaat as woensdag gewoon door en ook de kantine zal 'normaal' geopend zijn. Dus wees welkom op het trainingsveld of in de kantine!
 

Herinnering: Gepromoveerd? Meld het aan de RSV!

Vandaag, dinsdag 5 juli, maakt de KNVB aan alle (assistent-)scheidsrechters de eindranglijst van het seizoen 2021/2022 bekend.
Wij hopen dat er veel van onze leden mooi nieuws ontvangen dat zij promoveren.
Zoals ieder jaar willen wij hier graag een lijst van publiceren, maar helaas is het door de privacywet niet meer mogelijk om dit openbaar van iedereen te kunnen zien.
 
Om toch een lijst te publiceren roepen wij alle leden op om hun promoties, plaatsingen vanuit een startgroep of plaatsingen in een begeleiding/talententraject te melden via een speciaal mailadres: promoties@rsvnet.nl
Ook als je na dit seizoen overstapt van speeldag of categorie (van zondag naar zaterdag of van jeugd naar senioren bijvoorbeeld) zouden wij het waarderen als je dit wilt melden via dit mailadres. Geef dan aub duidelijk aan in welke groep je actief zal zijn in het seizoen 2022/2023.
 
Mail vanaf dinsdag 5 juli zsm naar bovenstaand adres, dan gaan wij proberen om dinsdagavond een overzicht van alle promoties/plaatsingen op onze website te publiceren! Mogelijk zal deze lijst daarna nog 1-2 keer bijgewerkt worden als leden zich daarna nog melden.
 
Alvast bedankt voor het mailen!
 

Viering overwinning spelregelteam RSV!

Afgelopen zaterdag heeft het spelregelteam van de RSV voor de vierde keer op rij het Nederlands Kampioenschap weten te winnen!
Daarnaast heeft Colin Prooi zijn individuele titel ook weten te prolongeren met Franklin (2e) en Abdel (3e) daar vlak achter.
 
Het bestuur wilt dit graag aanstaande woensdag, 29 juni, vieren na afloop van de training. Henk zal o.a. zorgen voor een aantal heerlijke taarten om de overwinning te vieren.
Wij nodigen alle leden & donateurs uit om dit mee te vieren! We hopen op een drukke en gezellige avond!
 
Een uitgebreid verslag zal z.s.m. geplaatst worden op de site.
 
 

Zaterdag 25 juni: NK Spelregels in Rotterdam!

Aanstaande zaterdag is het eindelijk weer zover; Het Nederlands Kampioenschap Spelregels!
Door corona kon het NK in 2020 en 2021 geen doorgang vinden, maar komende zaterdag strijden diverse COVS-verenigingen weer tegen elkaar voor de titel.
Deze editie wordt georganiseerd door de RSV & scheidsrechtersvereniging Gouda e.o., in het Novotel vlakbij Excelsior.
 
Een uitgelezen mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn en het spelregelteam van de RSV te steunen naar de overwinning!
De inloop is vanaf 10.15u en de officiële opening vind plaats om 10.45u.
Naar verwachting duurt het NK tot ongeveer 15.30u met aansluitend de prijsuitreiking.
 
Wil je als RSV-lid hierbij aanwezig zijn? Meld je dan a.s. woensdag aan bij Henk Lavrijssen of stuur hem een mail: Henk.lavrijssen@rsvnet.nl
 

Gouden Spelden bij de RSV

Op woensdag 8 juni heeft de KNVB-vertegenwoordiger Ed Goverde bij de RSV diverse scheidsrechters in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet.

Hij spelde de Gouden Scheidsrechter op en overhandigde de bijbehorende oorkonde. Onder de gedecoreerde waren 2 RSV'ers, t.w. Ton Pille en Dimitri Kokkinos. De andere gedecoreerden waren Toon van der Bend, Richard van den Berg, Armindo Dias de Brito, Yusuf Durgunsu, Jos Rombouts en Wim Roozenboom.

Pagina's

Abonneren op Latest News