Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Vragen en antwoorden spelregelronde 3

Een zeer grote opkomst kenmerkte afgelopen week de derde spelregelronde van dit jaar; ruim veertig leden namen deel aan deze ronde. De echte spelregelfanaten lieten zich in deze ronde nauwelijks verrassen. Franklin Berg, John Kuijt en Thijs Dogterom bleven dit keer foutloos. Een grote groep achtervolgers (Giovanni Verhoeve, Michael Lindhout, Abdel Afalah, Isabelle van Gilst, Enrico de Wolf, Tom Mulder en Ron Wolf) was slechts op een klein foutje te betrappen.

Sinterklaas op bezoek!

woensdag 5 december 2018 - 21.00 uur

Als een goed traditie betaamt zal de goedheiligman ook dit jaar weer bij de RSV op bezoek komen en wel op 05 december zelf! Wie hij dit jaar vanuit de pool meeneemt als begeleiding is de vraag, maar het zal zeker weer gezellig zijn!

Vanuit de RSV zullen we zorgen voor het e.e.a. aa snoepgoed en warme chocolademelk. We zien je graag op de 5e december om de goedheiligman te begroeten (en uit te zwaaien).

Mosselavond

woensdag 21 november 2018 - 09.02 uur

De verse mosselen zijn er weer en zoals ieder jaar kun je deze tegen een kleine bijdrage van €5 verobberen bij de RSV. Deze keer op woensdag 21 november, na de training.

Het wordt gewaardeerd als je je vooraf even aanmeldt bij Anne (activiteiten@rsvnet.nl) of bij Henk aan de bar, zodat er met de inkopen rekening gehouden kan worden. We hebben altijd meer dan genoeg, maar toch geldt op = op. 

Kom jij ook? We zien je graag bij de RSV!

Herinnering: vanavond Weerbaarheidstraining!

HERINNERING:

Vanavond staat een weerbaarheidstraining begeleid door docenten van de KLPD op het programma! 

Deze training bestaat uit 2 delen: een deel buiten en een deel binnen! Dus ook als je niet kan/wil trainen, is er nog een interessante training binnen!

Om op tijd te kunnen starten, wordt er verzocht om op tijd aanwezig te zijn!(uiterlijk 19.10-19.15u)

Tot vanavond!

Voor meer informatie, klik om onderstaande link:

https://www.rsvnet.nl/leden/activiteit/2018-10-03/weerbaarheidstraining-bij-de-rsv

 

Vragen en antwoorden spelregelronde 2

De tweede spelregelronde afgelopen woensdag scoorde qua aantal deelnemers iets minder dan de eerste ronde van dit seizoen, maar de resultaten waren daarentegen weer iets beter. Zevenentwintig deelnemers maakten de vragen dit keer, waarbij enkele Socrative-spelers dit keer niet in Nederland waren toen de vragen gespeeld werden. Uit betrouwbare bron vernomen, hebben leden meegespeeld vanuit Rhodos, Rome en Londen. De ontvangst in Krakau was wellicht wat minder; er kwamen geen antwoorden binnen vanuit Polen.

Pagina's

Abonneren op Latest News