Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Nieuw lid

Wij (her)verwelkomen ons nieuwe lid Edwar Holvast.

Antwoorden spelregelronde 13

Op de dag dat de RSV zijn 94e verjaardag vierde, stond ook spelregelronde 13 van dit seizoen op het programma. Wisselende resultaten bij deze ronde, maar de meeste toppers scoorden prima. Na deze ronde nog twee ronden te gaan, dus de eindstreep komt in zicht. Er is weer een klein verschil ontstaan dus de nummers één en twee in de tussenstand. Op de derde plaats is Abdel Afalah bijgehaald door Gijsbert Oudenaarden, die evenals Franklin Berg in deze ronde foutloos bleef.

Top 5 ronde 13:

Sluitingsavond seizoen 2017-2018

woensdag 20 juni 2018 - 21.00 uur

Op woensdag 20 juni sluiten we het seizoen af met de traditionele sluitingsavond voor onze leden en donateurs, hoogstwaarschijnlijk ook met de inmiddels traditionele bbq van Henk en Orlando! Natuurlijk wordt er deze avond gewoon getraind, maar aansluitend is er dan de seizoensluiting door de voorzitter -hopelijk terugkijkend op wederom een heel succesvol spelregelseizoen en goede resultaten van al onze leden in de verschillende ASR en SR groepen- en de BBQ.

We zullen nog een uitnodiging via de e-mail sturen, maar noteer de datum alvast in je agenda! Hopelijk tot de 20e juni!

Morgen trakteert de RSV - 94 jaar!

Morgen bestaat de RSV 94 jaar en om dat te vieren zal getrakteerd worden op gebak en hapjes! Alle leden en donateurs zijn van harte welkom om een hapje mee te snoepen! De taart en hapjes zullen na de training verzorgd worden.

Hopelijk tot morgen!

Antwoorden spelregelronde 11 en 12

April was een drukke maand voor de RSV op het gebied van spelregels. Op de site staan reeds de verslagen van het DK Spelregels voor (jeugd)duo's West II (6 april) en het DK Spelregels voor COVS-teams West II (19 april). Tevens zijn in deze maand spelregelronde 11 en 12 gespeeld. Met nog drie ronden te gaan, zijn de verschillen in het klassement nihil. Zowel bij ronde 11 als bij ronde 12 vielen veel hoge scores te noteren, maar ook maakten verschillende kanshebbers voor een hoge eindklassering ergens een onverwachte fout.

RSV wint DK Spelregels, Gouda naast RSV naar NK in Eindhoven

Afgelopen donderdag 19 april was de HSV in hun clubhuis bij hsv RAS de host voor het DK Spelregels COVS West 2. Dit DK werd samen met Colin Prooi, Nils van Kampen en Jan Wouter Kok georganiseerd in de de nieuwe opzet van teams van 4 die steeds in wisselende koppels van 2 een ronde spelen.

Het was goed om te zien dat er deze keer weer 4 verenigingen mee deden. Naast de RSV (2 teams) deden de HSV, Gouda en Rijnmond mee. Hopelijk zullen ook Leiden en bijvoorbeeld Vlaardingen in komende edities weer mee doen.

Scheidsrechters gezocht voor 9 en 10 juni 2018

Beste collega’s

Op 9 en 10 juni wordt er een groot internationaal jeugdtoernooi gespeeld voor de leeftijdscategorie U11. De deelnemende ploegen aan dit toernooi zijn hier te vinden: http://rotterdamfootballcup.com/teams-u11

Voor dit internationale jeugdtoernooi, welke wordt gehouden op het complex van Excelsior Rotterdam op 9 en 10 juni, ben ik opzoek naar scheidsrechters die één of twee dagen willen komen fluiten.

Pagina's

Abonneren op Latest News