Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Aanstellingen RSV'ers 18-20 September

Komend weekend begint eindelijk de competitie weer en daarmee starten we ook weer met het publiceren van de aanstelingen van alle RSV-leden.
Wij wensen iedereen veel succes en plezier het komende competitiejaar.
Bij dit eerste overzicht kijken we naar de wedstrijden van de mensen die deze lijst mogelijk hebben gemaakt. 
 
Thijs Dogterom, die de afgelopen jaren heeft geholpen met dit overzicht, mag aanstaande zaterdag naar Longa'30 - Be Quick 1887.
Wegens drukkere werkomstandigheden draagt hij het stokje voor dit overzicht over aan anderen. Thijs bedankt voor je inzet de afgelopen jaren!
Marck Fieret (ASR bij NEC o21 - Heerenveen o21) neemt dit stokje van Thijs over en zal samen met Giovanni Verhoeve (komend weekend vrij) zorg dragen voor de samenstelling van de wekelijkse lijst.
 
Voor de aanstellingen van alle andere RSV-leden, klik op de link in dit bericht!
 

Morgenavond (16 Sept): FIFA-test bij de RSV!

Het is inmiddels een traditie geworden bij de RSV; het lopen van de FIFA test de laatste woensdag voor de competitiestart van het nieuwe seizoen.
Ook dit seizoen zal dat niet anders zijn. Daarom zal de training van morgen, woensdag 15 september 2020, bestaan uit het lopen van de FIFA-test.
 
Zoals in eerdere jaren zal de test in 2 vormen worden aangeboden, zodat iedereen ongeacht leeftijd of fitheid mee kan doen!
Na de 6 sprints van 40 meter zal de interval test op 2 manieren aangeboden worden: de (originele) 75m en de 60m variant.
 
Zoals iedere training starten we om 19.30uur met de warming-up. We hopen weer op een mooie opkomst!
 

Spelregelronde 1

woensdag 9 september 2020 - 20.45 uur

Aansluitend op de training zal Colin de eerste spelregelronde van het seizoen 2020-2021 verzorgen. In tegenstelling tot eerder bericht is deze ronde zonder beeldvragen.. 

Openingsavond seizoen 2020-2021

woensdag 2 september 2020 - 21.00 uur

Openingsavond seizoen 2020-2021 - in aangepaste vorm

Beste leden,

Ieder seizoen hebben we als RSV op de 1e woensdag van september de opening van ons clubavond seizoen. In de huidige situatie met Corona zijn we genoodzaakt om voor ieders veiligheid onze clubavonden anders te organiseren. Dit staat echter niet in de weg dat we in een aangepaste vorm wel stil staan bij de seizoensopening. Dus met in achtneming van voldoende afstand, niet iedereen alles aan laten raken, etc. 

Informatie RSV trainingen seizoen 2020/2021

Inmiddels zijn we gelukkig weer een aantal weken in training bij de RSV na de noodzakelijke corona maatregelen. Langzaam aan komt het nieuwe seizoen in zicht en zullen voor vele ook de eerste oefenwedstrijden al op het programma staan.
Het is dan ook belangrijk dat we weer gaan beginnen met de echte voorbereiding op het komende seizoen. Middels dit bericht willen wij als trainers de leden informeren over de invulling van te trainingen voor het seizoen 2020/2021.
 

Trainingstijd aangepast, gebruik van kantine en kleedkamer mogelijk

De versoepeling in de maatregelen van het kabinet leiden ook tot aanpassingen in de training en bezoek. Vanaf woensdag 1 juli start de training weer op het oude tijdstip, 19.30 uur. Verder zijn de kleedkamers en kantine open, onder strikte voorwaarden. Het protocol is hiervoor bijgewerkt; lees dit door!

Pagina's

Abonneren op Latest News