Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Dieles Groeneveld overleden

Afgelopen week ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van oud-lid en de vader van Ria en Coby, Dieles Groeneveld. Dieles is 85 jaar geworden.

Dieles was donateur van 1962 tot en met 2015.

De plechtigheid heeft plaats op woensdag 21 februari om 10.45 uur in crematorium Rotterdam aan de Maeterlinckweg 101, 3084 KD te Rotterdam. De rouwkaart is aan dit bericht toegevoegd.

Wij wensen Coby, Ria, de overige familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

RSV Spelregelquiz voorjaar 2018

Op dinsdag 13 februari organiseerde de RSV op vier locaties de derde editie van de RSV Spelregelquiz voor duo’s. Bij Alexandria’66, LMO, Nieuwenhoorn en OSV Oud-Beijerland deden in totaal dertig tweetallen mee, waaronder de winnaars van de eerste twee edities. Robert Jan de Mik en Pieter Peeters, de winnaars van de eerste editie, speelden mee bij OSV Oud-Beijerland. Ook de titelverdedigers, Giovanni Verhoeve en Bart Snelderwaard, speelden bij OSV. Hier dient wel bij opgemerkt te worden dat Pieter en Robert Jan met een andere partner speelden.

Antwoorden spelregelronde 7

Tijdens de zevende spelregelronde van dit seizoen, afgelopen woensdag, geen foutloze deelnemers dit keer. Franklin Berg scoorde met 9 punten dit keer het hoogst; wel opmerkelijk dat deze spelregelkenner een kaart toonde aan de trainer van de thuisclub. Gelukkig zond het merendeel van de deelnemers de trainer van het speelveld zonder hierbij een kaart te tonen. De laatste vraag waarbij een speler in een duel zijn schoen verliest, deze even later tevergeefs probeert aan te trekken en daarna de bal over de zijlijn speelt, gaf zo hier en daar problemen.

Dinsdag 13 februari: Spelregelquiz voor duo's

Op dinsdag 13 februari organiseert de RSV voor de derde keer een spelregelquiz voor duo’s op verschillende locaties in de regio. Deze keer zal er gespeeld worden bij Alexandria’66, LMO, OSV Oud-Beijerland en vv Nieuwenhoorn. De quiz begint om 19.30 uur; vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Rond 21.45 uur zal bekend zijn welk duo er per locatie gewonnen heeft en welk duo de beste was van alle locaties. Dit duo zal in de voetsporen treden van de eerdere winnaars Robert Jan de Mik & Pieter Peeters en Bart Snelderwaard & Giovanni Verhoeve.

Clubavondprogramma 2e seizoenshelft 2017-2018

Het clubavondprogramma voor de 2e seizoenshelft is klaar en vind je bijgevoegd in dit bericht. Je kunt het ook terug vinden onder het menu item "Documenten". We hopen vele leden op de clubavonden en bij de spelregelwedstrijden te mogen verwelkomen!

de Activiteiten commissie

Antwoorden spelregelronde 6

Op de avond dat Robin van Persie zijn rentree maakte bij Feijenoord, stond spelregelronde 6 op het programma. Het aantal deelnemers aan deze spelregelronde overtrof het aantal leden dat aan de training had deelgenomen. Met zevenentwintig deelnemers was de animo goed tot zeer goed te noemen. Dat mag dit keer zeker ook gezegd worden van de resultaten bij deze ronde. De hoogste scores in deze ronde waren voor Nils van Kampen (10), Aad Achterberg (9,5), Gerard Bink (9) en Anne Greveling (9).

Contributie 2018 - heb jij al betaald?

Vele leden hebben inmiddels hun contributie voor 2018 al betaald, waarvoor dank! Echter, nog niet iedereen. Voor hen dus dit berichtje.

Weet jij niet zeker of je al betaald hebt? Check dan nog even je mail voor het contributie bericht welke je begin november ontvangen hebt. Als iedereen tijdig betaalt, scheelt ons dat als bestuur veel tijd aan herinneringen sturen en najagen. En het is nooit leuk, niet om expliciet om de betaling te vragen en niet om hiernaar gevraagd te worden.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Hartelijke groet,

Het Bestuur

 

Verzorging op afspraak

Sinds 2016 biedt de RSV verzorging aan om sneller te herstellen blessures of om deze te voorkomen. Tot op heden was het mogelijk om de verzorging elke woensdag ter plekke te vragen. Daarin willen voorlopig enige verandering brengen.

Tot aan de jaarvergadering willen we dat de afspraak van tevoren gemaakt wordt. De verzorging zal dan dus op verzoek komen en niet meer ad-hoc.

Antwoorden spelregelronde 5

Afgelopen woensdag 10 januari stond na afloop van de training spelregelronde 5 gepland. Deze spelregelronde zou oorspronkelijk op 13 december gespeeld zijn, maar vanwege sneeuw op het veld die avond, waardoor de training geen doorgang vond, moest deze ronde worden verplaatst. Had de vragensteller een moeilijke vragenset gemaakt, had de training onder leiding van Erik Leenart al (te) veel inspanning gekost of waren de meeste leden op spelregelgebied 'gewoon' niet scherp? De scores vielen deze avond wat tegen in vergelijking met ronde 3 en 4.

Pagina's

Abonneren op Latest News