Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Aanstellingen RSV'ers 26-27 November

 
Terwijl de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie geniet van hun “winterbreak”, gaat voor onze RSV-leden de 1e seizoenshelft nog even door.
 
Er staan weer wat mooie wedstrijden op de agenda die we graag uitlichten; zo maakt Isabelle van Gilst haar rentree bij de een derby in Den Haag tussen VCS en PGS/Vogel.
Ton Pille(foto) komt zaterdag pas laat in actie als hij om 17.00u pas begint aan zijn wedstrijd tussen Quick o23 tegen HVV o23. Ook Richard Steenbergen begint pas om 17.00u aan zijn wedstrijd tussen VFC en FC Skilzz.
 
Wij wensen iedereen komend weekend weer veel succes en plezier.
 

Aanstellingen RSV'ers 18-19 November

Terwijl het WK op het punt van beginnen staat, staan ook voor onze RSV-toppers weer genoeg wedstrijden op de planning komend weekend.
 
Zo fluit Ralph Majenburg om 15.00u voor het begin van de wedstrijd tussen Rozenburg 1 en Kethel Spaland 1. Begint een uurtje later (16.00u) de wedstrijd voor Colin Prooi tussen Almere City o18 en sc Heerenveen o18.
Maar de meeste aandacht dit weekend gaat uit naar de wedstrijd ARC-Poortugaal, waarbij Giovanni Verhoeve(foto) zijn debuut maakt in de 4e divisie.
 
Wij wensen iedereen ook komend weekend weer veel plezier en succes in het veld, of langs de lijn!
 

RSV pakt uit rondom halve finale WK!

Zoals eerder aangekondigd aan het begin van het seizoen, zal de activiteitencommissie flink uitpakken rondom de halve finale van het WK op woensdag 14 december.
Uiteraard hopen wij dat Oranje de halve finale haalt en ook nog eens op deze avond speelt, maar los van de halve finalisten gaan we er een leuke avond van maken.
 
Het programma voor deze avond was nog niet bekend gemaakt, maar in dit bericht vind je alle informatie over de training en verdere activiteiten op 14 december!
 

De RSV WK-poule

Het WK 2022 staat voor de deur! Vanaf volgende week zondag begint één van de grootste voetbaltoernooien en als RSV-lid kan jij je voorspelkunsten laten zien in een speciaal opgezette Scorito RSV WK-poule! In dit bericht vind je alle benodigde informatie. Leuk extraatje: er zijn prijzen te winnen!

Aanstellingen RSV'ers 11-13 November

Komend weekend komen alle RSV-leden op zaterdag in actie op de velden. Er staan weer mooie affiches op de rol voor onze scheidsrechters en assistenten.
Juist die assistenten verdienen komende week wat extra aandacht.
 
Zo assisteert Remco van der Hul in de 4e divisie bij Poortugaal tegen WNC, assisteert Marck Fieret de wedstrijd van de beloften van Willem II en ADO Den Haag.
En reist Enrico de Wolf(foto) naar Amsterdam voor het assisteren bij de wedstrijd Ajax o18 tegen AZ o18.
 
Wij wensen ook komend weekend weer iedereen veel succes en plezier!
 

Aanstellingen RSV'ers 4 - 6 November

Komend weekend komen er weer een hoop RSV-leden in actie en er zitten wat wedstrijden tussen die aandacht verdienen.
Zo mag Floris Oskam zaterdag vroeg uit de veren, hij fluit om 10.00u Den Hoorn o16 - VOC o16.
Daarnaast staan er 2 mooie derby’s op het programma. Zo fluit Orlando Fonseca(foto) in Den Haag de wedstrijd BMT - VCS en fluit Tom Mulder de derby van Rotterdam-Overschie tussen VOB en RVV Overschie.
 
Uiteraard komen er nog veel meer leden in actie komend weekend, de volledige lijst kan je zoals altijd op de site vinden.
Iedereen komend weekend weer veel succes en veel plezier!
 

Aanstellingen RSV'ers 28 - 30 Oktober

Na een weekend met vol bekervoetbal, gaan we komend weekend weer verder met de competitie.
Zo fluit Jaap van Drunen(foto) om 12.00u de 2e elftallen van SC Feyenoord en Rijnvogels, heeft Ron Wolf juist een latertje (16.00u) bij de start van Concordia 1 tegen HMSH 1.
En fluit Michael Lindhout het 1e klasse duel tussen Heerjansdam en Nieuw Lekkerland waarbij hij assistentie krijgt van RSV-lid Jan van Gurp.
 
Wij wensen ook komend weekend iedereen weer veel succes en plezier toe.

Pagina's

Abonneren op Latest News