Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Spelregelronde 1

woensdag 8 september 2021 - 20.45 uur

Aanstaande woensdag na de training, zal Colin de eerste ronde van de spelregels organiseren, als eerste in een serie rondes tot einde seizoen. Zoals gebruikelijk kun je hier nu ook online aan mee doen, mocht je niet op de club aanwezig kunnen zijn. Maar leukste is natuurlijk er gewoon bij te zijn!

Opening clubavondseizoen 2021-2022

woensdag 1 september 2021 - 21.00 uur

We zijn sinds juni alweer aan het trainen, maar met de start van de competitie en beker, gaat het clubavondseizoen ook weer van start. Hopelijk kunnen we dit jaar met elkaar weer een volledig seizoen beleven, vol gezellige en interessante clubavonden!

Als kick-off hebben we de openingsavond, waar onze topchef Henk een koudbuffet verzorgt. Wenodigen onze leden en donateurs van harte uit om het seizoen met en bij de club te vieren! E.e.a. natuurlijk rekeninghoudend met de richtljnen,

Informatie RSV-trainingen seizoen 2021-2022

De zomervakantie is voor haast iedereen begonnen, dat betekent dat we allen naast wat uitrusten ook uit mogen kijken naar hopelijk weer een volledig voetbalseizoen! Na 2 afgebroken seizoenen denk ik dat velen van ons hier naar uitkijken.
De eerste oefenwedstrijden zijn al gespeeld en sommigen zijn alweer een tijd hard in training.
 
Bij de RSV willen wij op woensdag 4 augustus gaan beginnen met het trainingsschema en dus de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
In dit bericht kan je alles vinden over de invullingen van de trainingen en wanneer bijvoorbeeld de FIFA-test weer wordt gelopen!
 

Egbert Hadders lid van verdienste KNVB

Woensdag 14 juli werden twee van onze leden in het zonnetje gezet door de KNVB. Egbert Hadders werd onderscheiden als lid van verdienste, Peter Platteschor mag zich scheidsrechter van verdienste noemen.

Oud-lid Teo Oortman was namens de KNVB speciaal naar de RSV gekomen om de twee heren lof toe te zwaaien.

Als eerste werd onze voorzitter Peter Platteschor naar voren gehaald.

Uitreiking onderscheidingen KNVB

Aanstaande woensdag 14 juli zullen onze leden Peter Platteschor en Egbert Hadders onderscheiden worden voor hun lange staat van dienst voor de KNVB.

De onderscheidingen zullen worden uitgereikt door Teo Oortman van de KNVB.

Aanstaande woensdag: Halve finale EK bij de RSV!

Inmiddels zijn we bij de RSV alweer 7 weken in training. In de tussentijd is er ook meer mogelijk geworden door de versoepelingen van de laatste weken.
Zo kunnen we alweer een paar weken gebruik maken van de kantine en dus na afloop onder het genot van een drankje gezellig kletsen met elkaar.
 
De clubavondcomissie wil hier een goed vervolg aan geven door aanstaande woensdag na de training gezellig samen te kijken naar de halve finale tussen Engeland en Denemarken, toch wel de verassing bij de laatste 4 op dit EK.
De RSV zorgt voor wat lekkere hapjes tijdens de wedstrijd!
Om te zorgen dat iedereen op tijd in de kantine is, zal de training rond 20.40u stoppen. Dan heeft iedereen voldoende tijd om te douchen en om te kleden.
 
We hopen om een mooie opkomst op de training en aansluitend een gezellige voetbalavond in de kantine!
 

Gerard van Pelt overleden

Wij hebben het trieste bericht ontvangen dat ons lid Gerard van Pelt op 24 juni is overleden.

Gerard was lid sinds 1 mei 1969. Hij zou vorig jaar voor zijn 50-jarig jubileum zijn onderscheiden, als corona geen roet in het eten had gegooid. Gerard is 78 jaar geworden.

Wij wensen zijn vrouw Thea en zijn dochters Samantha en Mireille veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Op de foto krijgt Gerard (rechts) de onderscheiding voor veertig jaar lidmaatschap in 2010.

Pagina's

Abonneren op Latest News