Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Test spelregels Congres “Hé Scheids!”

woensdag 9 januari 2019 - 21.00 uur

Op 9 januari zal Colin met de leden de spelregels voor het congres "Hé Scheids" testen. Dit telt niet mee in de overall jaarscore maar is wel een leuke manier om met de spelregels bezig te zijn! Hopelijk zien we je woensdag!

Clubavond programma 2e helft seizoen 2018-2019

Zoals door onze voorzitter tijdens de nieuwjaarsreceptie genoemd, is er weer een uitgebreid clubavondprogramma voor de 2e helft van het seizoen. Zo hebben we de traditionele elementen als snertavond, paasklaverjassen en de sluitingsavond, maar ook inmiddels toch wel traditionele spelregelavonden -ook op niet clubavonden!-, organiseren we waarschijnlijk het DK 7 tegen 7 weer en zeker niet het minste, is Laurens Gerrets bereid zijn ervaringen met de leden van de vereniging te delen, waar we ook zeker van kunnen leren.

Eindelijk werd er weer geklaverjast...

Nadat met Pasen de klaverjastraditie even in de koelkast moest, konden we deze kerst de traditie wel weer een gevolg geven. Met een paar nieuwe spelers in het speelveld waren er deze avond 3 tafels, waarbij er uiteindelijk een grote middenmoot was en twee duidelijke winaars, waarbij Krijn er uiteindelijk met de kalkoen vandoor ging. Al met al was het een gezellige en geslaagde avond!

Hieronder een overzicht van de top 5:

  1. Krijn (2.613)
  2. Piet (2.509)
  3. Wim (2.387)
  4. Gerard (2.327)
  5. Cor (2.273)

Fijne dagen!

Wij wensen jou en iedereen die je dierbaar is fijne kerstdagen en een prachtig 2019!

Hopelijk zien we je op onze nieuwjaarsreceptie, op 2 januari 2019.

Lezing van Jeroen Manschot bij HSV

Op donderdag 10 januari as. komt betaald voetbalscheidsrechter Jeroen Manschot naar de Haagse Scheidsrechters Vereniging om een lezing te verzorgen. Aanvang van de lezing is 20.30 uur en plaats van handeling het clubgebouw van RAS aan de Albardastraat 15 in Den Haag. De HSV nodigt voor deze lezing ook de RSV-leden van harte uit. De toegang is gratis.

Vragen en antwoorden spelregelronde 6

De laatste spelregelronde van dit kalenderjaar leverde (wederom) veel goede resultaten. Vier deelnemers behaalden de maximale score: Isabelle van Gilst (voor de eerste keer!!), John Kuijt, Michael Lindhout en Giovanni Verhoeve. Door deze prima scores komen vooral Michael en Giovanni heel dicht in de buurt van de koppositie. Franklin Berg en Abdel Afalah waren beiden dit keer niet foutloos en zien de concurrentie dus (angstvallig) dichtbij komen.

Kerstklaverjassen woensdag 19 december!

Kerst klaverjassen 2018

Volgende week woensdag 19 december gaan we na de training, rond de klok van 21.00 weer van start met het traditionele kerstklaverjassen! Vanuit de vereniging zorgen we weer voor een zeer smakelijke selectie prijzen, die met de feestdagen zeker van pas zullen komen.

Heb je zin om mee te doen? Zorg dat je uiterlijk 20:45 bij de RSV bent om je bij onze ere voorzitter Robert Domhof aan te melden. Train je mee? Laat het dan even voor de training aan Henk of Anne weten!

Tot volgende week!

Vragen en antwoorden spelregelronde 5

In de week voor Sinterklaas stond spelregelronde 5 op de agenda; veel leden hebben zich van hun goede kant laten zien. Eenenvijftig deelnemers hebben dit keer de vijf vragen gemaakt met dus veel goede antwoorden. Wellicht toch met Sinterklaas komende woensdag in het achterhoofd; zou een slechte score voor de spelregels dit keer een aantekening opleveren in het dikke boek van de Sint .................. Zou het de Sint zijn opgevallen dat een aantal leden ondanks hun lijfelijke aanwezigheid bij de RSV toch verzuimden de spelregels te maken? Bang voor een lage score c.q.

Vragen en antwoorden spelregelronde 5

In de week voor Sinterklaas stond spelregelronde 5 op de agenda; veel leden hebben zich van hun goede kant laten zien. Eenenvijftig deelnemers hebben dit keer de vijf vragen gemaakt met dus veel goede antwoorden. Wellicht toch met Sinterklaas komende woensdag in het achterhoofd; zou een slechte score voor de spelregels dit keer een aantekening opleveren in het dikke boek van de Sint ..................

Onderwerp: 

Pagina's

Abonneren op Latest News