Leden van de RSV

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Leden van de RSV

Latest News

Aanstellingen RSV'ers 25-26 Mei

Het einde van het seizoen komt steeds meer in zicht, zo wordt bij de standaard elftallen al de laatste competitieronde afgewerkt. Er vallen dus nog genoeg beslissingen komend weekend!
Bijvoorbeeld bij de wedstrijd van Gyuri Takacs, sv Poortugaal - Deltasport, waarbij de thuisclub de nacompetitie nog kan ontlopen.
Datzelfde probeert Rijnmond/Hoogvliet Sport wat op bezoek gaat bij 's Gravendeel, welke onder leiding staat van Maurice Scherpenhuyzen.
En op zondag zal Jong FC Volendam bij winst op HSC'21 kampioen worden in de 3e divisie. Hier gaan Sander de Brito Roque en Remco van der Hul naar toe.
 
Uiteraard zijn er nog veel meer wedstrijden! Klik op de link voor de volledige lijst.

Woensdag 22 Mei: GEEN TRAINING

Aanstaande woensdag, 22 mei, zal er GEEN TRAINING zijn bij de RSV. Ook de kanine zal gesloten blijven.
Excelsior speelt namelijk de return van de halve finale nacompetitie thuis tegen RKC.
 
Het bestuur en de techniche commissie heeft daarom besloten om de training van 22 Mei eenmalig af te lasten.
 
Volgende week, 29 mei, is er 'gewoon' weer een training, inclusief een nieuwe spelregelronde! Tot de 29e!

Aanstellingen RSV'ers 18-19 Mei

Het einde van de competitie komt in zicht, de beslissingen gaan vallen.
Zo fluit Menno Kloet zaterdag het mogelijke kampioensduel van Ter Leede, wat op bezoek gaat bij Zwaluwen in Vlaardingen.
En Joey Teders mag aan de andere kant van het land, in Wierden, de beladen derby SVZW - Excelsior'31 gaan beleven als assistent-scheidsrechter.
Maar daarnaast zijn er nog veel meer leuke wedstrijden, klik op de link van dit bericht voor de complete lijst!

HERINNERING: Vanavond training bij cvv Zwervers!!!

Vanavond wordt in de eredivisie de laatste speelronde gespeeld van het seizoen. Net als een aantal weken geleden moet Excelsior weer een thuiswedstrijd spelen, waardoor er niet getraind kan worden op Woudestein.
Gelukkig is cvv Zwervers, net als de vorige keer, bereid om ons de ruimte te geven om op hun complex te trainen, waarvoor onze dank!
 

VANAVOND: Halve finale CL in de kantine kijken!

Vanavond staat er een mooie return op het programma in de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur.
Uiteraard wordt hier rekening mee gehouden i.c.m. de training van vanavond.
 
Zoals altijd zal de training starten om 19.30uur en deze zal na ongeveer een uurtje stoppen, zodat iedereen optijd in de kantine kan zijn om geen minuut van de wedstrijd te missen! Geen reden dus om niet te komen trainen vanavond!
 
Tot straks!

Aanstellingen RSV'ers 10-15 Mei

De lijst met aanstellingen wordt steeds langer. Het is mooi om te zien dat ook leden die alleen als club-scheidsrechter actief zijn, hun wedstrijden doorgeven zodat ook deze wedstrijden op de lijst kunnen komen.
Komend weekend weer genoeg mooie wedstrijden, waaronder op zondag de Delfse derby Delft - Concordia onder leiding van Mark Vogelenzang. Maar zondag ook de kampioenswedstrijd van ONA tegen TAC'90 welke Jan Jung in goede banen gaat leiden.
 
De rest van de aanstellingen, waaronder de bekerfinale vrouwen, interlands en eredivisiewedstrijden zijn te vinden via de link in dit bericht!

Aanstellingen RSV'ers 3-5 mei

Komend weekend weer een vol programma met wedstrijden geleid door leden van de RSV.
Zo mogen Jacques Kleinkramer(zaterdag) en Jonginderpersad Haripersad(Zondag) beide een halve bekerfinale bij de veteranen fluiten. Maar ook de mooie Zoetermeerse derby tussen de 2e elftallen van Oosterheem en DWO olv Tom Mulder mag zeker niet ongenoemd blijven.
 
Klik op de link in dit bericht voor de rest van de aanstellingen, want er zijn nog veel meer leuke wedstrijden!

Pagina's

Abonneren op Latest News