Voetbalquiz voor Stichting Roparun

Tijdstip: 

woensdag 15 maart 2023 - 21.00 uur
Op woensdag 15 maart is er na de training weer een leuke en gezellige activiteit bij de RSV. Die avond organiseert Harry Hamer een voetbalquiz voor koppels, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.
 
Maar veel belangrijker: de quiz staat in het teken van een goed doel, namelijk de Roparun. Voor wie dat evenement niet kent: het is de langste estafetteloop van Europa (vóór corona van Parijs naar Rotterdam) om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Dit alles onder het motto: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven…
 
Op de avond van de quiz kan iedereen vrijwillig een bedrag doneren aan het team van Harry, genaamd Sterk Staaltje (startnummer 262). Je kunt dit contant doen of digitaal, via een QR-code. Of ga naar: de website van het team van Harry en klik op de button Doneer.
 
De quiz begint om 21.00 uur en bestaat uit 25 vragen, over allerlei voetbalonderwerpen uit heden en verleden. Maar vrees niet: we gaan echt niet té ver terug in de tijd! De prijsuitreiking is direct na afloop(rond 22.00/22.15u).
 
We vinden het fijn als koppels zich van tevoren aanmelden. Dat kan bij een van de leden van de activiteitencommissie of via de mail: activiteiten@rsvnet.nl
Uiteraard is het geen probleem om op de quizavond zelf zonder inschrijving deel te nemen.
 
We hopen op een groot deelnemersveld en een mooie opbrengst voor de Roparun. Tot woensdag 15 maart!
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid groepsinhoud: 

Openbaar