Antwoorden spelregelronde 6

Op de avond dat Robin van Persie zijn rentree maakte bij Feijenoord, stond spelregelronde 6 op het programma. Het aantal deelnemers aan deze spelregelronde overtrof het aantal leden dat aan de training had deelgenomen. Met zevenentwintig deelnemers was de animo goed tot zeer goed te noemen. Dat mag dit keer zeker ook gezegd worden van de resultaten bij deze ronde. De hoogste scores in deze ronde waren voor Nils van Kampen (10), Aad Achterberg (9,5), Gerard Bink (9) en Anne Greveling (9). Opvallend detail: geen van deze vier mannen had deelgenomen aan de training onder leiding van Bart Visser.

In de top van het klassement neemt Gerard Bink de derde plaats over van Isabelle van Gilst. Zij was, evenals Giovanni Verhoeve, verhinderd vanwege een KNVB bijeenkomst in Zeist, maar door de digitale mogelijkheden van Socrative konden zij allebei vanuit Zeist de vragen toch beantwoorden. Giovanni is na deze zesde ronde nog steeds de leider in het klassement.

Top 4 ronde 6:

  1. Nils van Kampen                      10
  2. Aad Achterberg                        9,5
  3. Gerard Bink                               9
  4. Anne Greveling                         9

 

Top 3 na 6 ronden:

  1. Giovanni Verhoeve                  46,5
  2. Franklin Berg                           39,5
  3. Gerard Bink                             35,5

In de bijlage zoals gebruikelijk de vragen en de antwoorden van deze ronde. De volgende spelregelronde staat gepland voor woensdag 7 februari. Op dinsdag 13 februari organiseert de RSV op vier locaties (Alexandria'66, LMO, OSV Oud-Beijerland en vv Nieuwenhoorn) wederom een spelregelquiz voor duo's, aanvang 19.30 uur. Wie worden de opvolgers van Giovanni Verhoeve en Bart Snelderwaard? Of zouden deze jonge heren hun behaalde titel kunnen prolongeren?

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: