Ondanks de afgelaste training, toch een geslaagde clubavond!

Afgelopen woensdag, 23 Januari, kon de training helaas geen doorgang vinden omdat door het winterse weer de velden waren afgekeurd.
Desondanks is het wel een gezellige avond geweest in de kantine bij de RSV met de voetbal/spelregelquiz en de KNVB-beker.
 
In plaats van de training, was er dus een quiz waar 5 koppels aan deelnamen. Aangevuld met wat toeschouwers was de kantine prima gevuld met leden!
Onder het genot van een lekker hapje en (warm) drankje, welke werd verzorgd door Henk Lavrijssen, ging de avond van start met de eerste ronde!
De eerste ronde was de spelregelronde, waarin wel duidelijk werd dat RSV-leden inmiddels moeilijk verrast kunnen worden met spelregelvragen. De vaste spelregelrondes die ongeveer iedere 2 weken worden gemaakt onder leiding van Colin Prooi werpen toch duidelijk zijn vruchten af. Deze spelregelronde werd zeer goed gemaakt!
Daarna ging de quiz direct verder met ronde 2, welke in het teken stond van scheidsrechters. Hier werden de deelnemers wat meer op de proef gesteld. Want probeer maar eens op de naam 'Jack van Hulten' te komen als je zijn foto ziet, in een koppel met een gemiddelde leeftijd van 18/19 jaar.
Of bedenk maar eens wie de VAR was bij Ajax - Willem II in de beker van 2016, toen er voor het eerst live mee getest werd en er een rode kaart op advies van de VAR aan Kali van Willem II werd gegeven. Iedereen wist wel dat Makkelie toen floot, maar de naam van de VAR was ondanks de meerkeuzevraag best lastig te beantwoorden. (Pol van Boekel was het juiste antwoord)
Desondanks waren Arthur en Daan deze ronde foutloos, waardoor de spanning toch weer toenam.
 
De laatste ronde moest de beslissing brengen en dat was de voetbalronde. Over het algemeen prima gemaakt, maar de hersens werden zeker nog wel even gekraakt. Want wie was ook alweer de topscorer van NL in 2011, die bij NEC speelde? 'Een speler uit België met blond haar' gaf een van de duo's als antwoord. Dit klopte zeker, maar kon niet worden goedgerekend, gelukkig kwamen een aantal anderen wel op de naam van Björn Vleminckx.
En probeer maar eens te tellen uit hoeveel clubs de fusieclub AGE-GGK is ontstaan! (dat zijn er 6 namelijk!)
De laatste vraag moest de beslissing brengen: noem zoveel mogelijk van de 23 spelers die in 2014 definitief werden geselecteerd door bondscoach Van Gaal voor het WK.
 
Na deze 3e ronde kon de eindstand worden opgemaakt door de quizmaster en kon de goed gevulde kantine kijken naar de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard.
In de rust werd de uitslag bekend gemaakt en kregen de winnaars een mooie en unieke prijs: de RSV paraplu! Zij zijn namelijk pas de 8e en 9e die in het bezit zijn van dit unieke RSV-item! Gefeliciteerd!
 
Eindstand:
1. Colin en Thijs           52 punten
2. Arthur en Daan        45 punten
3. Giovanni en Ruben  44 punten
4. Enrico en Danny      41 punten
5. Michael en Erik        38 punten
 
Ondanks het winterse weer, toch een geslaagde RSV-avond! Ik wil iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en deelname en hopelijk zien we iedereen weer a.s. woensdag op het trainingsveld!
 
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar