Lijst met persadressen

Groep: 

Dit is een besloten groep. Alleen groepsbeheerders kunnen u toevoegen.

Group visibility: 

Public - accessible to all site users

Groepsbeschrijving: 

Lijst met persadressen

Latest News

RSV gaat voetbalplaatjes van scheidsrechters verkopen

De RSV gaat voetbalplaatjes maken van scheidsrechters. In eerste instantie gericht op onze eigen leden, maar wellicht dat dit een groter bereik gaat krijgen als dit succesvol wordt. Deze activiteit is de opmaat naar het 100-jarig bestaan dat in 2024 plaatsheeft.

Al langer is er een behoefte om ook de scheidsrechter in deze verzameltrend mee te laten doen. De scheidsrechter is immers een volledig onderdeel van het spel. Steeds werd de komst bemoeilijkt door allerlei belemmeringen, zoals de wetgeving en de onderhandelingen over het portretrecht. We zijn blij als bestuur om te melden dat we hier nu uit zijn gekomen, met behulp van de wereldberoemde plaatjesmaker Panani.

De plaatjes zijn uniek genummerd en bevatten naast natuurlijk de foto en naam ook een indicatie van het vermogen om een foutloze wedstrijd te leiden plus de historie van het aantal kaarten dat hij gegeven heeft.

Hou deze website in de gaten voor de lijst met beschikbare plaatjes en de kosten van de plaatjes. Alle opbrengsten worden aan een goed doel geschonken; de RSV verdient hier zelf niet iets aan.

Edwin van de Graaf verdient FIFA-badge

Ons lid Edwin van de Graaf heeft de FIFA-badge ontvangen voor 'video match official' ofwel VAR.

Wij feliciteren Edwin van harte met deze mooie promotie.

Arthur Ebink RSV'er van het Jaar 2022

Op de nieuwjaarsreceptie is Arthur Ebink onderscheiden met de titel RSV'er van het Jaar 2022. Hij kreeg de bijpassende Jan van Beveren-oorkonde uit handen van erevoorzitter Robert Domhof.

Arthur werd geprezen voor zijn inzet voor de RSV, als oudgediende van de helaas ter ziele gegane zustervereniging Hoeksche Waard/Flakkee.

Lees hier de considerans >>

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

De traditionele nieuwjaarsreceptie werd goed bezocht. De genodigden hoorden vice-voorzitter Ed van Leeuwen jr. iedereen het beste wensen en de speech voordragen die voorzitter Peter Platteschor wegens afwezigheid niet kon uitspreken.

Beste RSV-ers,

Als eerste wil ik u en uw naasten namens het bestuur van de RSV een fantastisch nieuw jaar wensen.

Vandaag een feestelijke dag voor Wil de Vree, gefeliciteerd met je verjaardag.

RSV winnaar DK spelregels 2022

Eindelijk kon er weer, na de afgelopen coronajaren, een Districtskampioenschap spelregels gehouden worden. De organisatie was dit jaar, net als de laatste keer in 2019, in handen van COVS Gouda.

De RSV nam deel met drie teams, die zeer goede resultaten behaalden. RSV 1 kroonde zich tot districtskampioen en individueel stonden er drie RSV'ers op het erepodium.

Pagina's

Abonneren op Latest News