Feed-aggregator

CKC lang zonder Alain Obert

VoetbalRotterdam -

CKc moet het lange tijd zonder Alain Obert doen. De middenvelder van CKC heeft, volgens het Algemeen Dagblad, zijn scheen- en kuitbeen gebroken.

Obert, die de blessure opliep tegen Dilettent, zal daardoor een groot deel van het seizoen missen.

Netpunus-Schiebroek zoekt trainer voor tweede elftal

VoetbalRotterdam -

Neptunus-Schiebroek is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een enthousiaste trainer voor het 2e elftal. Neptunus-Schiebroek 2 speelt net als het 1e team in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal.

Wij passen steeds meer eigen jeugdspelers in. Het 2e team heeft daarin een belangrijke rol. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste trainer die de 2e selectie op de juiste manier begeleidt met uitdagende trainingsstof en de club daarmee voorziet in de gestelde ambitie. Bij Neptunus-Schiebroek gaan prestatie en plezier gelijk op. Dat verwachten wij ook van jou. Als trainer van ons tweede elftal ben je zowel intern- als extern het visitekaartje van onze club. Als betrokken ‘clubman’ ben je zowel op- als naast het veld zichtbaar en toegankelijk voor iedereen.

Wij vragen een trainer die;

 • Jonge, moderne en ambitieuze (opbouw)trainer die zich wellicht op termijn wil ontwikkelen tot hoofdtrainer;
 • Uitstekende technische en tactische vaardigheden;
 • In houding en gedrag een voorbeeld t.a.v. respect, flexibiliteit en sportiviteit;
 • Bewust zijn van zijn rol als trainer van het 2e team. (Samenwerking met hoofdtrainer)
 • Iemand die affiniteit heeft met de jeugd. Gericht is om deze zoveel mogelijk in te passen in het tweede team
 • Iemand die bij de cultuur van de club past, ook qua gezelligheid en oog heeft voor de teamgeest, bv. voor en na de wedstrijd;
 • Bereid zijn om zich voor langere termijn te verbinden aan de club;
 • Teambuilder: enthousiast zijn en spelers goed kunnen motiveren en stimuleren;
 • Op verschillende niveaus communicatief vaardig zijn, vooral naar zijn staf en spelers. Voldoende sensitief en daarbij intrinsiek gemotiveerd om met het team en individueel met spelers te communiceren;
 • Goede organisator, die de zaken binnen en om het team goed regelt.

Wij bieden;

 • Een gezellige no-nonsense vereniging met korte lijntjes;
 • Een fraaie accommodatie (2 kunstgasvelden en 1 natuurgrasveld);
 • Voldoende materialen en faciliteiten;
 • Een uitdagende functie;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden tot het volgen van een (vervolg) opleiding;
 • Een passende vergoeding.

Interesse?

Bij interesse vragen wij CV en (korte) motivatie te mailen naar TC@neptunus-schiebroek.nl. Voor extra informatie kan er contact worden opgenomen met de heer Walter Lassche 06-21804378.

DBGC ruim langs WHS

VoetbalRotterdam -

DBGC heeft ook in haar tweede competitieduel een overwinning geboekt. Op Sportpark de Koepel waren de mannen van trainer Jordi Smit veel te sterk voor WHS uit Sint Annalannd en won het met 6-1.

DBGC begon slap aan het duel tegen promovendus WHS. De organisatie was niet direct op orde en in veel duels kwamen de blauw-witten te laat. Na twee minuten ging de gevaarlijke aanvaller Jasper Gunter al op Roy Nieuwland af, maar in deze situatie was de doelman nog net op tijd. Een minuut later was het echter wel raak toen een lange bal achter de defensie opgepikt werd door Gunter. Hij omspeelde keeper Nieuwland die te laat kwam en zorgde zo voor de 1-0. DBGC moest zich snel herpakken en deed dit ook. Met veel balbezit en het initiatief ging DBGC op zoek naar de gelijkmaker. Na vijftien minuten bediende Jeroen Sep aanvoerder Tim Mackloet die met een bekeken schuiver voor de gelijkmaker zorgde. Niet veel later speelde Bas Mackloet de bal in de diepte richting Jeroen Sep. Oog in oog met de doelman bleef hij rustig en zorgde zo voor de verdiende 2-1. In de 25e minuut bediende Tim Mackloet opnieuw Jeroen Sep met een handig hakballetje. Sep bleef rustig in de afronding en zorgde zo voor de 3-1. Tussendoor miste DBGC nog de nodige kansen, maar tien minuten voor rust was het alsnog raak toen Mels de Blok op aangeven van opnieuw Tim Mackloet voor de 4-1 en tevens ruststand zorgde.

In het tweede bedrijf wilde DBGC het goede spel doorzetten om WHS zo geen moment enig geloof in een resultaat te geven. DBGC behield het initiatief, maar het duurde tot de 60e minuut, toen Thijs Tromp na sterk doorzetten, de doelman passeerde en zo voor de 5-1 zorgde. DBGC nam toen wat gas terug. Uit een afgeslagen corner scoorde invaller Stefan Tuns in de 79e minuut met een bekeken schot de 6-1. Duel gespeeld zou je zeggen, maar voor het aanwezige publiek gebeurde er nog genoeg op het veld. Eerst viel Melchior Coolbergen uit met een hoofdblessure en viel reservekeeper Mark Stroom in als spits. Niet veel later leek keeper Nieuwland ook geblesseerd uit te vallen met een blessure op een wel erg delicate plek, maar hij kon het duel vervolgen. Invaller Stroom was met een kopbal nog dichtbij de 7-1, maar zijn inzet verdween naast.

Zo boekt DBGC haar tweede overwinning van dit seizoen en bezet het nu op doelsaldo de eerste plaats in de 2e klasse samen met Hellevoetsluis en Zuidland. Aanstaande dinsdagavond speelt DBGC een oefenwedstrijd in Roosendaal tegen RKVV Roosendaal. Op zaterdag gaat DBGC op bezoek in Goes bij SSV’65 dat met 0-4 onderuit ging tegen De Meeuwen.

DBGC: Roy Nieuwland, Melchior Coolbergen (’85 Mark Stroom), Jacco de Gast, Tijme van der Veeken (’72 Jorg Moerkerk), Dimri Vogelaar, Sonny Noordermeer (’65 Robert Koster), Bas Mackloet (’72 Stefan Tuns), Tim Mackloet (’65 Joran Maliepaard), Thijs Tromp, Jeroen Sep, Mels de Blok.

Vierpolders wint bij Deltasport

VoetbalRotterdam -

Op zaterdag 2 oktober speelde Vierpolders de 2e competitiewedstrijd in Vlaardingen tegen Deltasport dat, net als Vierpolders, de competitie begonnen was met een overwinning. Voor trainer Jan Lecker was het weer even puzzelen, omdat er vijf vaste krachten ontbraken.

Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn, die was gewoon slecht van beide kanten. Er werd heel voorzichtig gespeeld in een (te) traag tempo. Deltasport kreeg via hun rechterspits twee enorme kansen, maar de ballen troffen gelukkig geen doel. Aan de andere kant kreeg Vierpolders een paar kleine mogelijkheden doch de ruststand werd 0 – 0.

Na rust had de ploeg van trainer Lecker er meer zin in. Binnen vijf minuten ontsnapte Deltasport drie keer aan een achterstand. Door het hoge tempo ging het aan beide kanten wel eens mis en ontstonden er vooral voor Vierpolders meer mogelijkheden.

In de 55e minuut komt Rowan Barendrecht aan de linkerkant van de zestien naar binnen en krult hij op fraaie wijze de bal in de rechterkruising, 0 – 1. Een minuut later moet doelman Rick Otte optreden om de directe gelijkmaker te voorkomen. Na een uur spelen maakte een speler van Deltasport hands vlak voor de doellijn. De toegekende strafschop werd door Floris van den Heuvel onberispelijk binnengeschoten, 0 – 2. Wat de thuisclub ook probeerde, de aansluitingstreffer kwam niet en zo behaalde Vierpolders, toch wel verrassend, zijn tweede overwinning.

De competitie is nog maar net begonnen, maar naast Vierpolders hebben alleen DVO’32 en OVV de zes punten binnengehaald. Komende zaterdag komt het Schiedamse HBSS op bezoek en laten we hopen dat de punten dan ook op de Coosenhoek zullen blijven. Geel was er nog voor Ryan Griffiths

Vierpolders: Rick Otte, Ryan Griffiths, Kevin van Heemst, Joris van Driel,/64e Thierry de Jong, Ruud Hakbijl, Brian Smits, Jesper Lakerveld/83e Ivar de Bruin, Stef Mansveld/46e,Bart Rollof, Quinten Kloof, Rowan Barendrecht/70e Jari Tuk en Floris van den Heuvel

FC Binnenmaas loopt achter feiten aan tegen VVGZ

VoetbalRotterdam -

Na de nederlaag tegen Neptunes-Schiebroek was bij FC Binnenmaas er alles aan gelegen om een goed resultaat te boeken bij het VVGZ van oud trainer Fop Gouman.

Maar het team van trainer Michel van Noort kwam slap uit de kleedkamer. In de eerste minuut ging de bal al op de stip na slap uitverdedigen van een diepe bal en het te gretig verdedigen op de bal in de zestien ondanks de coaching van medespelers. Topscorer van VVGZ Koen Kuipers ging achter de bal staan en liet met een harde knal doelman Thijs Botterhuis kansloos. 1-0 voor de gastheren die vol gas doordrukten en wat ook de nodige kansen opleverden. Gelukkig bleef hierin FC Binnenmaas nog overeind maar na een goede 20 minuten kwam daar ook de verdiende 2-0. Balverlies op het middenveld werd afgestraft door een snelle voorzet vanaf links. De kopbal van Koen Kuipers werd nog gestopt door Thijs Botterhuis maar in tweede instantie knalde Koen onhoudbaar via de onderkant van de lat binnen, 2-0.

FC Binnenmaas herpakte zich hierna en kreeg een goede kans via Mayles Glenn. Maar zijn lob ging over de keeper maar ook over de goal. Ook Daan Leggedoor liet meer van zich horen. Maar zijn actie op de achterlijn leverde niet meer op dan een corner en een rebound na een schot van Kris van Efferen schoot hij ruim over. Daarna waren er weer twee goede kansen voor Koen Kuipers die gepakt werden door Thijs Botterhuis. In minuut 37 was het Youri van Noort die Mayles Glenn nu over de linkerkant wegstuurde en bleef Mayles rustig voor de uitkomende doelman Dennis de Wit, 2-1. En net toen het leek dat FC Binnenmaas door ging drukken en voor de gelijkmaker wilde gaan was daar weer een domper voor de Event Tyres formatie. Een indraaiende voorzet werd wel of niet getoucheerd door routinier Paul Scheurwater en vloog zo in de lange hoek. Niet de eerste goal die zo door FC Binnenmaas wordt geïncasseerd. Maar dus wel een vervelende 3-1 achterstand en dit werd ook de de ruststand.

Na rust kwam Stijn Remmers in het veld voor Rivet Nefuani om wat meer lijn in het spel van FC Binnenmaas te krijgen en dat ging hem zeker goed af. Wel moest FC Binnenmaas weer een tik verwerken direct na rust. Een duidelijke buitenspel situatie werd door grensrechter Cees Goud verkeerd beoordeeld. Ook scheidsrechter Obradivic floot niet terwijl ook hij de situatie toch wel beter kon beoordelen? Maar daar maalde VVGZ niet om. Jaap Swank gaf de bal voor en Koen Kuipers mocht zijn 3e van de middag maken, 4-1. FC Binnenmaas ging niet bij de pakken neerzitten en zette aan waar het kon. Een overtreding op Youri van Noort die in de zestien stond werd beoordeeld maar de bal ging niet op de stip maar werd er buiten gelegd. Aanvoerder Luc Rozendaal knalde de vrije trap hard in de hoek en gaf FC Binnenmaas weer hoop, 4-2. En die hoop werd ook bijna werkelijkheid want een paar minuten later kreeg FC Binnenmaas nu wel een verdiende strafschop. Leroy Verwey stoomde op via de linkerkant en bediende Daan Leggedoor. Die werd onderuit gehaald door een verdediger van VVGZ en ging zelf achter de bal staan. Volgens de vaste volgers van FC Binnenmaas en een oude voetbalwet moet je hem dan niet zelf nemen. Want de normaal zo trefzekere Daan schoot in de hoek die door de slimme Fop Gouman was aangewezen aan doelman Dennis de Wit. Hij had de bal zelfs klem en was er dus ook geen rebound mogelijk. En zo bleef het dus 4-2 en groeide de doelman samen met Koen Kuipers uit tot mannen van de wedstrijd. Want na de penalty stopte de doelman nog twee goede inzetten van Daan Leggedoor op schitterende wijze. Door de aanvallende intenties gaf FC Binnenmaas ook steeds meer ruimte weg. Uit een corner viel de bal in een overvol vijfmetergebied voor de voeten van Koen Kuipers die zijn 4e van de middag maakte en zo op punten van de doelman van VVGZ wist te winnen er werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Zo eindige de wedstrijd dus in een 5-2 overwinning voor de thuisclub. Zij pakten hiermee de eerste 3 punten van het seizoen waar FC Binnenmaas nog op de hatelijke 0 staat.

Volgende week komt het voor FC Binnenmaas altijd lastige Spirit op bezoek aan de Lange Weide en zal alles uit de kast moeten worden gehaald om de eerste punten van het seizoen bij te schrijven. De spelers en staf kunnen hierin de steun van het thuispubliek hard gebruiken. Aftrap 14.30 uur.

Aanstellingen (assistent-)scheidsrechters

COVS -

Hier vind je de aanstellingen van de (assistent-)scheidsrechters van de SAO Apeldoorn voor de komende week. 

 

Dinsdag 4 oktober:  Jelle Besselsen 20:00 Rijnvogels – VVOG Martijn Kieft 20:00 Kon. HFC – Quick Boys (4e official) Bjorn Kuiper 20:00 TEC – Ijsselmeervogels (4e official)   Woensdag 5 oktober:  Gijs van Mun 20:00 UDI’19/CSU – Baronie (ASR)   Vrijdag 7 oktober:  Luuk Timmer 20:00 Jong FC Utrecht – Almere City FC    Zaterdag 8 oktober:  Ferry van Ark 14:30 Heerenbroek ‘s 1 – Reaal Dronten 1 Richard Bakker 14:30 Lienden 1 – Uchta 1 Jelle Besselsen 15:00 AFC – FC Lisse (4e official) Melvin Brink 11:00 Orion JO17-1 – Nuenen JO17-1 Mathijs Buitenhuis 15:00 SDOO 1 – Paasberg De 1 Rick van Bussel 14:30 WHC 1 – Quick ’20 1 Delphin de Graaf 12:00 Veensche Boys 2 – Enter Vooruit 2 Nicholas Henon 15:00 Epe 1 – SVZW 1 Matthias Hollebeek 13:45 Robur et Velocitas JO18-1JM – Veluwezoom JO18-1JM Martijn Kieft 18:45 Be Quick 1887 – Westlandia Bram Leeflang  14:30 Elspeet 1 – Zwart Wit ’63 1 Rein van Leeuwen 14:30 Zwolsche Boys 1 – Dieze West 1 Jos Legebeke 12:15 VRC JO19-1 – Longa ’30 JO19-1 Erik Maat 14:30 VHK 1 – Lutten SC 1 Jan Hendrik Modderman 11:45 Zuidvogels 2 – Spakenburg 2 Gijs van Mun 18:00 De Treffers – Kozakken Boys (ASR) Gerrit van Munster 11:45 Be Quick’28 JO19-1 – F.C. Ommen JO19-1 Muhamed Osman 15:00 FC Groningen O21 – FC Emmen O21 (ASR) Jari Procee 14:30 Veluwse Boys 1 – ZVV ’56 1 Mursel Söner 14:30 F.C. Ommen VR1 – DZC ’68 VR1 Peter Stoop 12:00 v.v. Dieren JO19-1 – Bemmel SC JO19-1 Remon Tulen 15:00 FC Den Bosch O21 – Roda JC O21 Marthijn Witteveen 15:30 SVHA 1 – Dodewaard 1   Zondag 9 oktober:  René Beijen 14:30 Jeugd FC 1 – DSZ 1 Boban Dordievski 14:00 Loenermark 1 – Activia 1 Daniël Groen 14:00 Raalte 1 – Heeten 1 Sander Hachmang 14:00 Colmschate 1 – Sc. Overwetering 1 Bjorn Kuiper 14:00 HBS – Rohda Raalte Jan Langendonk 14:00 Sportclub Groessen 1 – Loil sv 1 Bennie Mulder 14:15 Gazelle De 1 – IJsselstreek 1 Theo Oosterman 14:00 Keijenburgse Boys 1 – Reunie 1 Jan Reijnen 14:00 Wijhe ’92 1 – Diepenveen 1 Kemal Sener 11:00 AZC 2 – FC Trias 2

 

 

Rick van Bussel debuteert in de Eerste Klasse bij WHC 1 – Quick ’20 1.

Staat jouw wedstrijd niet in het overzicht of wil je een oefenwedstrijd delen? Stuur dan een mail naar webredactie@sao-apeldoorn.nl. 

Het bericht Aanstellingen (assistent-)scheidsrechters verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Smitshoek en Capelle in evenwicht

VoetbalRotterdam -

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Smitshoek speelde afgelopen zaterdag een regio derby in en tegen Capelle. In een slordige wedstrijd, die meer spannend dan goed was, werd er niet gescoord. De 0-0 was een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Op een redelijk gevuld sportpark het Slot begon Smitshoek nog overtuigend. Capelle had in de vorige wedstrijd met 7-1 op de broek gekregen, en startte voorzichtig. Smitshoek nam het initiatief, dit leidde tot 2 kansjes voor Danilo Alkema. Maar na 20 minuten kropen de gastheren wat uit hun schulp, de wedstrijd kwam meer in evenwicht, zonder dat dit tot grote kansen leidde voor een van beide teams. Smitshoek speelde in een te laag tempo, en leed ook nog eens vaak slordig balverlies om het Capelle lastig te maken. Zo viel er voor de rust zeer weinig te genieten voor de toeschouwers.

Na de rust, kwam de thuisploeg wat feller/agressiever voor de dag, maar kregen de oranje hemden 2 grote kansen. Nino Urban kon, na goed werk van Lorenzo Braaf net niet afdrukken. Enkele minuten later bediende diezelfde Urban spits Marvin v/d Made. Maar ook hij kwam tegen zijn oude ploeg niet tot scoren. Het gevaar van Capelle kwam vooral uit corners, maar echt grote kansen vielen toch niet te noteren. Nino Urban (hij was met zijn snelheid de gevaarlijkste aanvaller) kreeg nog 1 kans, maar zijn schot werd goed verwerkt door Capelle doelman van Splunter. Toen de prima leidende scheidsrechter Smit voor het laatst floot, was de conclusie gerechtvaardigd dat beide team ook niet meer verdienden dan 1 punt.

Andere conclusie is dat Smitshoek voetballend voor niet veel ploegen bang hoeft te zijn, maar te veel kansen onbenut laat. In deze afdeling, waar de krachtsverhoudingen klein zijn, zal wel met enige regelmaat de 3 punten moeten worden binnengehaald, want met 1 punt blijft Smitshoek nu in de middenmoot steken. Dat is niet de plek waar dit team thuis hoort. Volgende week die 3 punten maar in eigen huis houden tegen SC Feyenoord.

Smitshoek: Michael Termijn, Elson Rosario Almeida, Peter Verhoeve, Jochem v/d Biggelaar, Lorenzo Braaf, Ryan Koolwijk, Emilio Samsey, Danilo Alkemade(Luigi Bruins) Jelmer v Leeuwen(Crescendo v Berkel) Marvin v/d Made (Luc Delmee), Nino Urban.

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{-webkit-margin-start:-5px;margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-container>.elementor-widget-toggle{width:var(--container-widget-width,100%)} Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

Melissant wint zijn tweede wedstrijd ook met 2-1

VoetbalRotterdam -

Door: Arco van der Spaan

Afgelopen zaterdag boekte Melissant zijn tweede overwinning op rij. We wisten dat de ploeg uit Rotterdam Zuid de week ervoor maar liefst 8 keer hadden gescoord, en dus best wel een scorend vermogen in huis blijkt te hebben.

Zo begonnen we sterk aan de wedstrijd en lieten gelijk zien dat wij niet onder de indruk waren van hun eerdere overwinning.
We zagen wel gelijk dat deze ploeg kon voetballen en moesten wel alle registers open trekken om het spel naar ons toe te gaan trekken.
Zo ging het redelijk gelijk op en hadden in het begin moeite met de snelle en behendige spelers van de tegenstander.
Toch door het goede spel en mooi combinatie’s van de thuis ploeg kwam Melissant even voor de rust op een 1-0 voorsprong van de weer goed spelende Mark Ritzma.
We gingen daarom de rust in met een mooie voorsprong van 1-0
Na de pauze ging Drl druk zetten wat Melissant ook niet anders had verwacht, maar dan onstaat er ook vaak ruimte voor de thuis ploeg en maakte Melissant de 2-0
Doelpunt maker Iza vd Kamp.
De thuis ploeg had de wedstrijd al eerder kunnen belissen doordat de ook goed spelende Iza vd Kamp een open kans miste voor doel.
Drl bleef de aanval opzoeken en werd wat sterker daardoor kwam de 2-1 tot stand door een mooie trap vanuit de zestien.
De laatste fase van de wedstrijd was natuurlijk erg spannend Drl bleef aandringen en zaten ook dichtbij de gelijkmaker, maar door ook mede het uitstekend keepers werk van Roy Hobbel die op het laatst moment heel zijn lichaam in de strijd gooide en ons afhield van de eventuele gelijkmaker.
Melissant wint deze wedstrijd op Team prestatie, het hele team verdiende deze overwinning er werd veel gevraagd maar iedere heeft hier zijn bijdrage aan geleverd.
Volgende wedstrijd thuis tegen Dvv Delft en ja iedere wedstrijd is op zichzelf, hopen weer op een klein sucsesje.
Na twee wedstrijden zien we ons mooi met 6 punten op de bovenste plaats staan.Ik

Zwarte Pijl pakt ook drie punten bij CVC Reeuwijk

VoetbalRotterdam -

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Na vorige week de competitie te hebben gestart met een klinkende 4-0 thuisoverwinning tegen SV Charlois was het vandaag aan de heren om drie punten mee te nemen uit bij CVC Reeuwijk. Zwarte Pijl moest het vandaag doen zonder de langer geblesseerde Marciano Bruma en Claudio Barros, hiervoor werd er plek ingeruimd voor de van blessure terugkerende William Darjij in de spits. Vlad Smirnov starte zaterdag vanaf de rechtervleugel.

De wedstrijd begon direct met een overwicht van Zwarte Pijl, met goed combinatiespel en dominerend in elke linie. Zo werd in de 11e minuut een snelle aanval vanaf links van William Darjij scherp voorgezet en fraai ingekopt door Vlad Smirnov. Helaas ontbrak het verder in de eerste helft aan scherpte, zo werden verschillende kansen niet omgezet tot doelpunten. De eerste helft zat vol met creativiteit vanaf de zijkanten door Brandon Schotsborg en Vlad Smirnov en goede spelvoortzettingen, echter wilde de bal er niet meer in. Zwarte Pijl had het beste van het spel in de eerste helft en zou in de tweede helft de stand moeten uitbreiden.

Na rust ging Zwarte Pijl direct op zoek naar de 0-2, Jonathan Linger werd diep gestuurd maar slaagde er niet in om één op één zijn kans te benutten. Vervolgens zette Ismail Celen goed voor en kopte nu Greg Doesburg een kans over het doel. Het spel speelde zich grotendeels af op de helft van CVC Reeuwijk en ook mogelijkheden van William Darjij en Raymilio Delba mochten niet baten om de 0-2 binnen te tikken.

Rond de 65e minuut kreeg CVC Reeuwijk een beetje vleugels en ging geloven in het behalen van een punt. Een klutsmoment in het doelgebied van Evander Bendt die tot nog toe weinig te doen had werd in de 72e minuut binnen getikt. Zwarte Pijl bleef volwassen de wedstrijd beheersen en ging met volle moed op zoek naar de overwinning. Uiteindelijk viel de beslissing in de 89e minuut waar Jean-Ruben Desrosiers de afvallende bal binnen schiet. Na ruim 7 minuten in de blessuretijd vond de goed leidende scheidsrechter het genoeg geweest en eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning voor Zwarte Pijl. Aanstaande zaterdag 8 oktober speelt Zwarte Pijl thuis om 14:30 uur tegen DHL.

CVC Reeuwijk – Zwarte Pijl 1-2 (0-1). 11. Vlad Smirnov. 72. 1-1 CVC Reeuwijk. 89. 1-2 Jean Ruben Desrosiers

Zwarte Pijl: Evander Bendt – Vlad Smirnov – Greg Doesburg – Gavir Breidel – Jean Ruben Desrosiers – Brandon Schotsberg – Ismail Celen – Denzel Medar – Raymilio Delba – William Darjij ( 59e Redouan Boulfafal) – Jonathan Linger (59e Ali Osman Eroglu)

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{-webkit-margin-start:-5px;margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-container>.elementor-widget-toggle{width:var(--container-widget-width,100%)} Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

Arne Slot: ‘Er werd uitgelegd dat het onsportief spel was’ (video)

VoetbalRotterdam -

Na het uitduel met NEC (1-1) was er bij Feyenoord veel stof om over na te praten. Bijvoorbeeld over de afgekeurde treffer van Santiago Gimenez in de blessuretijd. Hoofdtrainer Arne Slot reageerde op deze fase. “Maar je moet ervoor zorgen dat je dusdanig goed genoeg bent, dat je niet afhankelijk bent van een beslissing in de laatste minuut of in een eerdere fase van de wedstrijd.”

 

Fortuna Be Quick wint bij ’s Gravendeel

VoetbalRotterdam -

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Afgelopen zaterdag eindigde de eerste streekderby in de geschiedenis van de west-Hoeksche Waardse fusieclub in een zwaar bevochten, doch zeker niet onverdiende 2-3 overwinning.

Op Sportpark de Trekdam kwam de thuisploeg fel uit de startblokken en kreeg een aantal uitstekende mogelijkheden, maar doelman Bryan Huijzers was paraat. Langzaam maar zeker werkte de formatie van trainer Jeroen van der Horst zich onder de druk uit en had bij rust zomaar met 0-3 voor kunnen staan. In de 35ste minuut opende Jacco Vink op aangeven van Jesse Colijn de score: 0-1. Een viertal minuten later speelde diezelfde Jacco Vink zich knap vrij en poeierde de bal snoeihard tegen de ’s Gravendeelse lat. Kort voor rust behield Jacco Vink het overzicht en bediende Thimo Herrewijnen op maat: 0-2. Dit lieten de oost-Hoeksche Waarders niet op zich zitten en nog voor de onderbreking verkleinde Dejan Bislimi de achterstand tot 1-2.

Na de thee veranderde er weinig aan het spelbeeld en zorgde Fortuna Be Quick voornamelijk met snelle counters voor het nodige gevaar. Zo bereikte Jordi Fakkel halverwege de tweede helft met een steekpass Thimo Herrewijnen, die oog in oog met ’s Gravendeel-doelman Jurre de Ronde het hoofd koel hield, 1-3. Namens de thuisclub scoorde Levi Vugts nog wel de 2-3, maar verder lieten de bezoekers het in de spannende slotfase niet komen. Volgende week ligt voor Fortuna Be Quick de volgende uitdaging alweer te wachten als met GHVV ’13 de derde ex-derdeklasser op rij de degens komt kruisen op Sportpark de Koorenaar in Goudswaard.

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{-webkit-margin-start:-5px;margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-container>.elementor-widget-toggle{width:var(--container-widget-width,100%)} Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

IFC in derby te sterk voor Groote Lindt

VoetbalRotterdam -

In de regio derby tegen Groote Lindt kende IFC een voortreffelijke start. Binnen tien minuten spelen stond het al op een 2-0 voorsprong. Eerst was het Michael Slingerland die een voorzet van Amir Mahmoudian afrondde na mistasten van de Zwijndrechtse goalie. Even later schoot Mitchel Ott de 2-0 perfect binnen. Na ruim een half uur spelen was het rechtsback Amir Mahmoudian met of zonder hulp met de aanraking van de punt van de schoen van Slingerland, die voor 3-0 zorgde.

Hoewel Groote Lindt in de blessuretijd van de eerste helft nog de paal raakte was de wedstrijd een zestal minuten na de rust definitief gespeeld. Na voorbereidend werk van Oussama el Hajouti was het Mittchel Ott die de (eind)stand op 4-0 bepaalde.

Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

IJvv de Zwervers wint van Celeritas

VoetbalRotterdam -

De eerste thuiswedstrijd in dit decennium in de vierde klasse was direct een clash. Titelfavoriet RVC Celeritas kwam naar sportpark De Groote Stee. De Zwervers won vorige week overtuigend met 6-2 in Leidschendam van SEV en Celeritas won thuis met 5-3 van KSD Marine. Het werd een wedstrijd waar alles in zat.

Beide teams moesten nog aan elkaar wennen, maar van meet af aan zag je dat we met 2 titelkandidaten te maken hadden. De Zwervers met goed verzorgd voetbal en Celeritas met zeer snel en technisch goed spel moesten elkaar bestrijden. Het is een pittig potje en duels geworden. De eerste kans komt voor Celeritas maar gaat naast. De eerste 20 minuten waren het de bezoekers uit Rijswijk die met heel snel voetbal en lange ballen De Zwervers wilden bestrijden en snel op voorsprong wilden komen, maar De Zwervers stond goed en bleef kalm en hield vast aan hun eigen speelwijze. Na 20 minuten was de Celeritas storm gaan liggen en kreeg De Zwervers de eerste echte kans, de Rijswijkse goalie zat mis en Luc van Leeuwen krijgt de bal, draait goed weg en schiet diagonaal in de linker benedenhoek: 1-0. De assist was van Haroun Boutaybi. Na de 1-0 moet Celeritas zich herpakken.

5 minuten later wordt een doeltrap van achteruit niet goed uitgevoerd, een verdediger krijgt de bal in de zestien, heeft een man in zijn rug die de bal verovert en de 1-1 binnen schiet. Enkele minuten later komt Soufian Bouchnafa vanaf links naar voren, speelt de bal op Daniël Esajas, die de bal voorgeeft richting Luc van Leeuwen, die schampte met zijn hoofd de bal, nog net voordat de keeper kan ingrijpen in luchtduel en de bal verdwijnt in de kruising: 2-1. De Zwervers is opgelucht dat de voorsprong weer snel terug verdiend is en zo is de verdedigingsfout weer hersteld. Het laatste kwartier van de eerste helft blijft een schouwspel voor de neutrale kijker, met goed voetbal, de nodige emotie en foutjes die bij zo’n topper horen. Bij een overtreding raakt Ronnie Pfeffer geblesseerd en hij moet vervangen worden, Mo Taibi valt voor hem in. Enkele minuten voor rust moet Celeritas gelijkmaker, na weer geklungel in De Zwervers verdediging, maar de bal komt via een kopbal op de paal. Zo blijft de 2-1 stand tot de rust gewaarborgd.

De tweede helft is een andere dan de eerste helft en wordt rommelig mede door het optreden van de scheidsrechter. Celeritas gaat met meer druk naar horen spelen zodat er voor De Zwervers meer ruimte komt om te spelen. Bij een charge op een speler van De Zwervers trekt scheidsrechter Cees Brouwer een (2e) gele kaart voor een speler van Celeritas en toont dan dus de rode kaart. De bezoekers protesteren en vertellen de scheidsrechter dat het pas z’n eerste gele kaart is, waarop hij de kaart verandert in een direct rode kaart. Celeritas is het niet eens met deze beslissing en wil na hevige discussies niet verder spelen. Na enkele minuten wordt er toch weer gevoetbald.

De wedstrijd is harder geworden, tackles worden niet geschuwd en de wedstrijd wordt rommelig door blessure behandelingen etc. De Zwervers blijft gewoon doorvoetballen en moet rond de 69e minuut via Mo Boudal de 3-1 scoren, maar de bal gaat net langs de verre paal. Het spel golft op en neer en beide ploegen gaan voor meer. De Zwervers krijgt mogelijkheden, ook door invaller Jack van der Steen die in de korte hoek de doelman wil verschalken, maar deze keeper is nu paraat. In de hectische blessuretijd die zeker 8 minuten bedraagt vallen er nog enkele gele kaarten. Celeritas krijgt 3 hoekschoppen op rij die levensgevaarlijk zijn, maar die worden goed uitverdedigd door De Zwervers. Ook De Zwervers krijgt nog kansen. Maar de 2-1 blijft gehandhaafd en zo is de eerste thuisoverwinning deze competitie een feit.

Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

NSVV verliest Zeeuwse eenakter van Walcheren

VoetbalRotterdam -

In de eerste helft combineerde NSVV goed, was de bovenliggende partij en stond er bij rust een terechte nul tegen twee voorsprong op het scorebord. Al op de terugweg naar de kleedkamer werd het vuurtje opgestookt door de supporters van Walcheren. De tweede helft werd het een typisch Zeeuws toneelstuk. De supporters/begeleiding langs het veld probeerden de NSVV-spelers uit balans te brengen en de spelers van Walcheren stroopte de mouwen op. NSVV trapte er weer een keertje in. Weg waren de mooie combinaties. Volop werd er gereageerd op de oude trucs langs de lijn en er leek hoogspanning in de kopjes van de NSVV-spelers te zijn gekomen. In de eerste twee minuten had Walcheren de stand al gelijk getrokken en in de derde minuut kwam NSVV weer op voorsprong.

Spelers van NSVV zeiden tegen elkaar zijn we wakker. Nee dus. Na een kwartier scoorde Walcheren weer tweemaal achter elkaar door geblunder van NSVV. Walcheren kwam hiermee voor de eerste keer in deze wedstrijd op voorsprong en begon te geloven in een stunt. NSVV trok de stand weer recht tien minuten voor tijd. Door een rode kaart en het gebrek aan wissels stonden er nog maar negen spelers van Walcheren op het veld. NSVV had elf topfitte spelers in het veld staan met kortsluiting in de bovenkamer. Walcheren had negen spelers op het veld staan met kramp in de kuiten. In blessuretijd kreeg Walcheren een vrije trap net buiten de zestienmeter en deze ging erin. Walcheren vierde de overwinning als een kampioenschap en NSVV ging met stof tot nadenken de bus weer in naar Numansdorp.

In de eerste helft waren de eerste twee kansen voor NSVV spits Simon van Rheeden. De eerste was na een mooi steekballetje van Sjoerd Hofstede. Simon kapte zijn tegenstander goed uit en het was met de voet een geweldige redding van de keeper van Walcheren. De tweede was na een corner die door Jessy Fortes naar Simon werd gekopt en van dichtbij ging de inzet van Simon net over. Het eerste doelpunt was weer een dieptepass van Sjoerd Hofstede. Peter Jan Cazander omspeelde de doelman knap en schoot de bal daarna in het lege doel. Het tweede doelpunt was een dieptepass van Peter Jan Cazander op Sjoerd Hofstede. Sjoerd Hofstede demarreerde over de rechterkant. Voor het doel stonden NSVV-spelers te wachten, maar Sjoerd besloot met een droge knal in de verre hoek de keeper te verrassen. Walcheren was met twee goede buitenspelers niet ongevaarlijk in de eerste helft, maar NSVV was duidelijk de bovenliggende betere ploeg en ging met een verdiende nul tegen twee voorsprong rusten.

De tweede helft begon gelijk met een doelpunt van Walcheren waarbij de gehele NSVV-defensie in verwarring stond te kijken. Die verwarring hield nog een minuutje aan en toen werd de gelijkmaker al gescoord en weg was de ruime voorsprong. In de derde minuut brak Sjoerd Hofstede over rechts door en trok de bal terug op de inlopende Jerzy van Bergen. Jerzy schoot de bal hard tegen de touwen. Supporters die net te laat weer terug waren na de rust geloofde hun oren niet toen uitgelegd werd dat ze drie doelpunten in drie minuten gemist hadden. Erger was dat spelers, staf en supporters van Walcheren zagen dat de goed voetballende ploeg van de eerste helft zeer eenvoudig van slag te brengen is. NSVV was niet wakker geschud, maar ging steeds meer reageren op de oude trucs. Er werd totaal niet meer gevoetbald door NSVV. Na een kwartier kwam dit tot een climax. Walcheren mocht tweemaal scoren en kwam op een vier tegen drie voorsprong.

Tien minuten voor tijd kwam er een goede dieptebal op Wessel van Haren. Wessel bleef koel voor het doel. Kapte zijn tegenstander uit en schoof de bal netjes langs de keeper tegen het net. Walcheren stond fysiek op instorten. Door een tweede gele kaart werd een speler van Walcheren van het veld gestuurd. Een tweede speler was geblesseerd en ging naar de kant. Walcheren had geen wissels meer op de bank zitten om in te brengen. Walcheren aanvoerder Etienne Mallie was al vier keer op de grond gaan zitten vanwege kramp en besloot in het veld te blijven staan in de middencirkel. De kans voor NSVV om het recht te trekken voor het eindsignaal. NSVV kwam niet verder dan een afstandsschot van Sjoerd Hofstede die de bovenkant van de lat raakte. Een onbesuisde actie in de NSVV-defensie leidde tot een vrije trap recht voor het doel net buiten de zestienmeter. Deze werd feilloos binnen geschoten door Walcheren.

Doel van NSVV is zich te verbeteren ten opzichte van vorig seizoen. Deze tweede wedstrijd is net als vorig jaar in de uitwedstrijd tegen Axel onnodig verloren. Ook toen was de tegenstander minder en verloor NSVV het voetbal verstand en ging reageren op het spel langs de kant en de strijd die mindere tegenstanders graag willen aangaan. Dergelijke wedstrijden leveren veel onverwacht spektakel op voor een neutrale toeschouwer, maar die staan niet langs het veld bij een tweede klasse wedstrijd. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Arnemuiden op het programma. Arnemuiden heeft veel meer en fanatiekere supporters dan Walcheren. Met de voetbalkwaliteit zit het wel goed in de NSVV-selectie. Tijd om een weekje de mentale motor te gaan trainen.

NSVV: Jarmo Hartgers, Jack van Eijmeren, Jessy Fortes (84e Boyd van Andel), Michael Ouwens, Kjetil Mol (73e Wessel van Haren), Jerzy van Bergen, Jeroen Voshart (68e Yoeron van der Ree), Peter Jan Cazander Jasper Huisman, Simon van Rheeden (68e Mitchel Louwerens), Sjoerd Hofstede.

Nieuwerkerk laat zich door Pelikaan aftroeven

VoetbalRotterdam -

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Spelen met vroeg hoog druk zetten leek vooraf allemaal goed doordacht, maar als dan vervolgens de duels met name in de omschakeling niet worden gewonnen en de precisie in de passing ontbreekt, dan is dat bij uitstek een kolfje naar de hand van een counterploeg als Pelikaan is om aan het langste eind te trekken en niet geheel onverdiend de punten in eigen huis te houden. Welkom in de tweede klasse.

Trainer Ron Luijten kende buiten Rick Kramer (geschorst) geen personele problemen en moest dus vandaag keuzes maken. Hij koos ervoor om aanvalsleider Rowendey Schoop buiten de basis te houden. Bovendien gaf hij Bilal Ouahabi de kans op het middenveld. En dit ging ten koste van Shane van den Engel.

Nieuwerkerk startte fel en zette Pelikaan direct vast op eigen helft. Het leek een kwestie van tijd voor de openingsgoal, maar de ploeg van trainer Ron Luijten verzuimde in het eerste gedeelte van de eerste helft op voorsprong te komen. Met name Stefan van Diest zag zijn kopbal uit een hoekschop van Shayron Curiel op wonderbaarlijke wijze een prooi worden voor de doelman van de thuisclub. Het balbezit was voor Nieuwerkerk, maar buiten een paar corners wist het in die fase ook niet echt grote kansen te creëren. In de 20e minuut kwam Pelikaan met de eerste serieuze kans in de wedstrijd met een perfect uitgevoerde counter op voorsprong. Nieuwerkerk nam een hoekschop en in de omschakeling verloor de ploeg met veel mensen voor de bal het kritieke duel op het middenveld, waardoor Pelikaan een numerieke meerderheid veroverde en doeltreffend wist af te ronden. Nieuwerkerk bleef proberen, maar moest steeds beducht zijn voor de snelle tegenstoten van Pelikaan. In de 35e minuut had Shayron Curiel geen geluk met zijn vrije trap die buiten bereik van de doelman van Pelikaan op de lat uiteen spatte. Op slag van rust had Nieuwerkerk eindelijk succes. Shayron Curiel stuurde Stefan van der Vlegel de diepte in, maar zijn schot werd door de doelman van de thuisclub gekeerd. De rebound was een prooi voor Philippe den Hartog die de 1-1 liet aantekenen. In blessuretijd redde Kevin de Geus tenslotte nog een keer met de vuisten.

Na rust werd het spel van Nieuwerkerk gaandeweg onzorgvuldig. Te veel spelers bleven onder hun eigen niveau en dat gaf Pelikaan de gelegenheid het spel wat meer te controleren. Een hoekschop van de kant van Pelikaan in de 60e minuut werd kinderlijk eenvoudig met het hoofd tot doelpunt gepromoveerd. Dit onnodige doelpunt mag Nieuwerkerk zichzelf aanrekenen. Even later moest Stefan van Diest geblesseerd het veld af. Rowendey Schoop kwam nu alsnog in de punt van de aanval te spelen. De thuisclub kreeg met deze offensieve wissel nu nog meer ruimte voor de tegenstoot. Nieuwerkerk probeerde wel, maar was ook weinig gelukkig in acties voor het vijandelijk doel. Iets dat je normaliter ook afdwingt als je beter in de wedstrijd zit. Dat had Pelikaan wel en gooide met de 3-1 in de slotfase de wedstrijd naar het leek definitief in het slot. Intussen was Menno Homan al gewisseld voor Jesse Asowata. Het mocht allemaal niet baten, want Pelikaan maakte vervolgens met nog een makkelijk gegeven strafschop van scheidsrechter Ronald de Graaf de 4-1. Een op dat moment geflatteerde maar wel een verdiende voorsprong. Rens Herweijer maakte dit niet meer mee, want kort daarvoor ontving hij zijn tweede gele kaart in de wedstrijd. Met Jens Goossens voor Remco Langerveld in de blessuretijd zette Nieuwerkerk in numerieke minderheid nogmaals aan en zag eerst een hoekschop van Shayron Curiel door Jesse Asowata worden binnengekopt en vervolgens Stefan van der Vlegel met een goede vrije trap de 4-3 binnen schieten. Het was echter te laat voor een gelijkspel. Pelikaan was vandaag slagvaardiger en beheerste op de juiste momenten de counter als gevaarlijk wapen. Een kwaliteit waartegen Nieuwerkerk zich beter moet leren wapenen.

Nieuwerkerk: Kevin de Geus – Rens Blok – Bart Meeske – Menno Homan (70. Jesse Asowata) – Rens Herweijer – Bilal Ouahabi – Stefan van Diest (65. Rowendey Schoop) – Stefan van der Vlegel – Remco Langerveld (88. Jens Goosens) – Philippe den Hartog – Shayron Curiel.

  /*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{-webkit-margin-start:-5px;margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-container>.elementor-widget-toggle{width:var(--container-widget-width,100%)} Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

Geflatteerde nederlaag voor Spirit tegen Sparta (av)

VoetbalRotterdam -

Spirit heeft zaterdag geen vervolg kunnen geven aan de met klinkende cijfers gewonnen wedstrijd bij Hillegersberg. Op eigen veld moest het hun meerdere erkennen aan Sparta. Met enigszins geflatteerde cijfers werd het 1-4 voor de Rotterdammers. In de blessuretijd, toen Spirit alles of niets speelde, counterde Sparta naar de grote overwinning.

Spirit begon goed aan de wedstrijd. Met name in de eerste helft was Spirit de betere ploeg. De Ouderkerkers creëerden diverse kansjes, maar konden niet vroegtijdig Sparta pijn doen. Schoten van Niels de Vries en Christian Schrader kwamen in de handen van de keeper. Meer moeite had de Rotterdamse doelman met de inzet van Ruben Slooff. Op de ongecontroleerde bal werd niet door medespelers gereageerd. Ook moest de keeper gestrekt om een schot van Christian Schrader in de lange hoek uit zijn doel te houden. Toch kwam Spirit verdiend op voorsprong. Vlak voor rust kopte Ruben de Vries een corner raak in en kwam Spirit verdiend op een 1-0 voorsprong.

Vlak na rust braken cruciale minuten aan voor Spirit. Tjerk de Kogel gaf op de achterlijn keurig terug op Christian Schrader. De aanvaller had de 2-0 voor het inschieten maar vrij voor doel werd zijn veel te zwakke inzet makkelijk gestopt. Nog geen minuut later speelde de Rotterdamse grensrechter een (voor Spirit) negatieve rol. Een steekpass van Niels de Vries op Christian Schrader werd ten onrechte afgevlagd. Christian Schrader was op dat moment in zijn eentje onderweg richting het Sparta doel.

Het werd geen 2-0 voor Spirit en Sparta ging meer druk zetten. Nog geen 5 minuten later viel de goal wel voor Sparta. Ook hier werd voor buitenspel gevlagd, maar nu werd het vlag signaal wel overruled. Achteraf was óók hier geen sprake van buitenspel, maar wel zuur voor de ploeg van Richard van Cappellen omdat de scheidsrechter naast het genoemde vlagsignaal op Christian Schrader ook nog een aantal andere dubieuze momenten waarvoor de vlag werd opgestoken wel werd overgenomen en die ene keer van Spirit zijde niet. Geen buitenspel dus en Sean Luthart was kansloos: 1-1.

Foto: Jeroen van der Sman

Spirit kwam de klap niet meer te boven. Het had moeite de teleurstelling te verwerken en kwam niet meer in hun spel. Sparta rook op hun beurt bloed. De Rotterdammers profiteerde van Spirit balverlies en kwam een kwartier voor tijd op 1-2. In het resterende deel ging Spirit met Robin Brouwer als extra aanvaller alles of niets spelen. Lukas Bos kwam als extra spits om te proberen via het opportunistisch spel de gelijkmaker af te dwingen. Maar meer als een afzwaaiende volley kwam Spirit niet. In de slotminuut werd nog een penalty geclaimd. Stefan Bitter werd geraakt, maar werd niet zwaar genoeg bevonden om de bal op de stip te leggen. Dat het uiteindelijk nog 1-3 en 1-4 werd is enkel voer voor de statistieken.

Spirit zakte met deze nederlaag naar de 5e plaats en Sparta is de nieuwe koploper. Alexandria’66, dat met 2-4 won bij Slikkerveer, staat nu 2e. Neptunus-Schiebroek (1-0 winst op Heinenoord) en Strijen (2-3 winst bij SVS) maken de top 4 compleet. Doordat de competitie uit een oneven aantal ploegen bestaat is er wekelijks een team vrij. Vorige week was dat Nieuwerkerk. Voor onze buren aan de andere kant van de IJssel is het seizoen nu ook begonnen. Op bezoek bij Pelikaan werd een 4-3 nederlaag geleden. Met Hillegersberg (dit weekend vrij), SVS en Slikkerveer is ook FC Binnenmaas nog puntloos. Zij verloren met 5-2 van VVGZ. FC Binnenmaas is volgende week de gastheer van Spirit.

Spijkenisse bijt in het stof tegen SC Feyenoord

VoetbalRotterdam -

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

De mededeling van de stadionspeaker van Feyenoord dat het electronisch scorebord defect was en derhalve niet gebruikt kon worden werd door de Spijkenisser supporters met gehoon ontvangen.

“Beducht voor een grote uitslag zeker.” reageerde een fan uit de losse pols die doelde op de monsterscore van vorige week tegen Capelle. Het matige duel dat het publiek vervolgens kreeg voorgeschoteld kon de toeschouwers slechts sporadisch bekoren. Eén keer kregen ze de handen op elkaar voor de enige treffer die de wedstrijd rijk was. Feyenoord behaalde een ietwat gelukkige 1-0 zich en proefde daarmee voor het eerst in deze competitie het zoet van een overwinning.

De wedstrijd bleef aan beide zijde lang op slot. In de openingsdagen probeerden zowel Feyenoord als Spijkenisse het middenveld over te slaan met lange halen en het doel te bestoken met afstandsschoten. Pas in de zeventiende minuut veerden de toeschouwers op maar zagen dat Bradley Tuinfort net te laat kwam om doelman Jeffrey Verkerk het voetballeven erg zuur te maken. Twintig minuten later vertrok Jawad Bellahsan voor een avontuur op links en het schot dat hij na een solo afvuurde miste maar nipt het Rotterdamse doel.

Uit het niets

En uitgerekend op het moment dat iedereen vrede had met een gelijke ruststand vertrok Junior Obiku op links en was elke Spijkenisser verdediger te snel af. De tot dan toe onzichtbaar in de wedstrijd gebleven Obiku die goed was opgeborgen bij zijn directe opponent Xander Buitenhek kon doorstomen tot vlak voor het doel en schoot van dichtbij onhoudbaar de bal in het met: 1-0.

In de tweede helft deed Spijkenisse er nog alles aan gelijk te maken doch ontbeerde daarbij het kleine beetje geluk dat daar voor nodig was. Daarbij haalden de bezoekers alles uit de kast. Marvin van der Pluijm, Daan Bourgonje en Jawad Bellahsan faalden echter met de haven in zicht. Neal van Buuren was nog het dichtste bij het zo gewenste resultaat maar zag zijn inzet het doel bij het sluiten van de markt net missen.

Het was daarnaast ontegenzeglijk aan Ragip Ozrak (foto) te danken dat Spijkenisse al die tijd uitzicht op tenminste een gelijkspel bleef houden. Hij hield zijn ploeg met enkele gedurfde reddingen tot aan het bittere einde in de race.

SC Feyenoord-Spijkenisse 1-0 (1-0). ’45 Junior Obiku 1-0.

Spijkenisse: Ragip Ozrak, Xander Buitenhek (’75 Neal van Buuren), Morris de Hoog, Daan van der Harst (’70 Marvin van der Pluijm), Dwaite Duurham, Alessandro Franzoso, Felino Jardim, Julièn Gret (’57 Daan Bourgonje), Ricardo van Twist (70’ Sirano Kartosonto), Bradley Tuinfort, Jawad Bellahsan.

Bijzonderheden: scheidsrechter Jaagar Aafouallah uit Eindhoven zat kort op de wedstrijd en gaf de gele kaart aan Rowendley Martijn en Samet Dag van SC Feyenoord en Ricardo van Twist en Jawad Bellahsan van Spijkenisse

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{-webkit-margin-start:-5px;margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-container>.elementor-widget-toggle{width:var(--container-widget-width,100%)} Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

Botlek trakteert OHVV op zure nederlaag

VoetbalRotterdam -

Een wedstrijd met twee gelijkwaardige teams waar de meeste kansen voor OHVV waren, maar de deksel op de neus kreeg in de laatste 10 minuten. De aloude voetbalwet “Als je zelf niet scoort, doet de tegenstander dat wel” deed zich weer eens gelden.

Vandaag ging de reis naar Spijkenisse waar OHVV aantreedt tegen SC Botlek. Beide teams verloren de eerste wedstrijd en met de versterkte degradatieregels is het zaak vandaag punten te pakken. OHVV zet daar de volgende spelers voor op het veld: Wouter Bloothoofd, Shi-Fa Steehouder, Thomas Melching, Michael van Maurik. Justin Tromp, Jonathan Francesca, Gavin van Dort, Jim Baks, Ramon de la Haije, Casper Bredius en David Keijzerwaard. Op de bank zitten Corné Blommers, Xander le Pair, Thomas van Dort, Joshua Stout, Dylan van de Loosdrecht, Rowan van Heijst en Ömer Ayildiz. Thimo Blommers ontbreekt nog met een blessure, maar is op de weg terug.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Yusuf Durgunsu. De eerste kans is voor OHVV maar de verdediging van Botlek staat goed. Dan ontstaat er uit een voordeelsituatie de eerste kans voor Botlek waarbij de bal vanaf de zijkant op de lat beland. Er ontstaat een gelijkwaardige strijd. Casper Bredius draait de bal over de kruising en de volgende kans voor OHVV gaat net voorlangs. Botlek zet daar een afstandschot tegenover die net naast gaat. Een tekort terugspeelbal van OHVV brengt keeper Wouter Bloothoofd in de problemen, maar die kan redding brengen in tweede instantie. Dan wordt het standbeen van Casper Bredius in het strafschop gebied van Botlek weggetikt, maar scheidsrechter Durgunsu wuift het weg. Bij de volgende kans voor OHVV stift Ramon de la Haije de bal bijna over de keeper heen. In een volgende situatie komt Casper Bredius één op één met de keeper van Botlek, die de bal kan pakken.

Er ontstaat dan een rommelige fase met veel overtredingen en spelers die moord en brand schreeuwen. Scheidsrechter Durgunsu deelt in de malaise door een vrije trap toe te kennen aan Botlek voor een geval waar hij zelf af floot voor een blessure behandeling. Uit een corner komt de bal op de zestien meter van OHVV waar Botlek uithaalt, maar Wouter Bloothoofd, die een prima wedstrijd keept, brengt redding. Op slag van rust moet David Keijzerwaard zich geblesseerd laten vervangen, Rowan van Heijst valt voor hem in. Op slag van rust krijgt Jonathan Francesca nog een kans die net naast het doel van Botlek beland. Met de 0-0 stand gaan we de rust in.

Na rust hetzelfde beeld op het veld. De kansen zijn voor OHVV, en na de eerste 10 minuten is het OHVV dat een licht overwicht lijkt te creëren. Het voetbal oogt nog wat onrustig, maar er is meer balbezit voor OHVV. Dan maakt Rowan van Heijst de 0-1 voor OHVV, maar dit doelpunt wordt onterecht afgekeurd voor buitenspel, waar een speler van Botlek nog op de achterlijn stond. Een tweede domper voor OHVV na de niet gegeven penalty. OHVV blijft gaan voor de overwinning. Aan de andere kant moet Wouter Bloothoofd nog een keer redding brengen bij een goed kans voor Botlek. Rowan van Heijst krijgt geen beloning voor zijn goede invalbeurt en ziet de keeper van Botlek ook redding brengen. Dylan van de Loosdrecht vervangt dan Shi-fa Steehouder. OHVV voetbalt in die fase meer dan Botlek en uit een mooie aanval schiet Ramon de la Haije net naast. Botlek blijft daarentegen loeren op de tegenaanval. De wedstrijd kan in deze fase alle kanten op. Ook Casper Bredius krijgt in de tweede helft zijn kansen, maar het lukt OHVV niet te scoren. Joshua Stout en Thomas van Dort vervangen dan Ramon de la Haije en Casper Bredius.

Dan komt de aloude voetbalwet in werking en scoort Botlek de 1-0 na een geplaatst afstandschot die onbereikbaar voor Wouter Bloothoofd in het doel van OHVV verdwijnt. OHVV zet nog een keer aan en krijgt nog verschillende kansen. In een tegenaanval maakt Botlek dan in de 90e minuut nog de 2-0 en is de wedstrijd gespeeld. In de eindfase schiet Michael van Maurik nog hard op de lat waarbij de bal via de doellijn weer terug het veld in stuitert en Rowan van Heijst de bal net naast kopt. Dan fluit de scheidsrechter voor het eindsignaal. Botlek maakt het wel af, waar OHVV verzuimd de vele kansen te benutten. “Een zure nederlaag voor OHVV” aldus de jarige trainer Mark van Os.

Aanstaande dinsdag speelt OHVV uit tegen Simonshaven voor de Fidus Cup, aanvang wedstrijd 20:00. Volgende week zaterdag speelt OHVV thuis tegen Deltasport, die wedstrijd begint om 14:30.

Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

Boerenverstand 2 oktober: De maatschappij in het klein

COVS -

Terwijl we zitten te wachten op de uitgestelde regenachtige start van de F1 met Max die in theorie wereldkampioen kan worden in Singapore, verschijnen de updates over het drama in Indonesië waar inmiddels meer dan 125 overledenen te betreuren zijn na het ontstaan van voetbalrellen. Eerder sprak men over 174 doden, maar de autoriteiten melden dat sommigen dubbel zijn geteld, wat we ons in alle hectiek nog kunnen voorstellen ook. En hectiek, dat is niet of nauwelijks te reguleren als we de geschiedenisboeken in duiken, als is de start van de F1 inmiddels goed verlopen.

Wie het Heizeldrama via de media meemaakte, zal toen gedacht en gehoopt hebben dat niet erger kon. Op 29 mei 1985 zou in Brussel de Europa Cup-finale Liverpool – Juventus worden gespeeld. Vooraf braken echter rellen uit, waarbij Liverpoolaanhangers het Juventus vak bestormden. Daarbij kwamen 39 mensen om en raakten er nog eens 400 gewond.
Het afgelopen weekend, op de kaart op een steenworp afstand van de F1-race, was het dus nog veel erger dan in België. In Malang verloor de thuisclub met 2-3, maar het bizarre was dat er helemaal geen supporters van de tegenstander aanwezig waren. Het waren de thuissupporters die hun ongenoegen wilden uiten en het veld opstormden, alwaar de oproerpolitie met traangas optrad met bovenstaande drama als gevolg. Terecht wordt er in de vijf eredivisiewedstrijden van vandaag een minuut stilte in acht genomen.

Ook sporters zelf sterven soms binnen de lijnen een niet natuurlijke dood, soms (in)direct door supporters geweld. Voetballer Emanuel Ortega kwam in 2015 na een forse overtreding hard in aanraking met een betonnen muur en overleefde dat niet. Dat gebeurde in Argentinië waar betonnen muren met hekken spelers tegen supporters moesten beschermen, iets wat hier dus averechts uitwerkte. Hij overleed ten gevolge van een schedelbreuk.

Scheidsrechters zijn soms ook wel slachtoffer geworden van geweld. In juni jl. werd in El Salvador een scheidsrechter tijdens de wedstrijd op gruwelijke wijze vermoord door supporters die het niet met zijn leiding eens waren.
In 2016 gaf arbiter Flores in Argentinië een rode kaart aan een speler die, zoals het hoort, vervolgens het veld verliet. Deze speler kwam even later echter het veld weer op, vermoordde de scheidsrechter en verwondde met zijn pistool ook nog een andere speler. Deze dader is helaas nog steeds niet gepakt.

In ons land werd international Ignace van Swieten niet vermoord, maar hij werd wel in zijn eigen woning gemolesteerd. Dit had overigens geen verband met het voetbal, maar meer met zijn werkzaamheden als reclasseringsbeambte. Hij begeleidde een ontevreden drugsverslaafde, die Van Swieten thuis bezocht met de molestatie als triest gevolg.
In het Nederlandse amateurvoetbal is assistent-scheidsrechter Richard Nieuwenhuizen ongewild het internationale toonbeeld van voetbalagressie geworden. Inmiddels alweer tien jaar geleden werd hij bij een jeugdwedstrijd (!) door vijf jongens in elkaar geschopt, waardoor hij overleed.

De voetballerij is in veel zaken helaas een afspiegeling van wat er in de wereld gebeurt. De duidelijk zichtbare verbale kritiek van Ajax-coach Schreuder richting de arbitrage direct na afloop van de wedstrijd tegen onze Eagles had wel wat gelijkenis met het ongenoegen dat sommige boeren toonden aan het adres van minister van de Wal. En zo komt de verkiezing van Qatar als organisator van het WK qua betrouwbaarheid overeen met de uitslag van de referenda die Rusland in Oekraïne heeft gehouden. En de bestorming van de Liverpool- supporters bij het Heizeldrama lijkt in het klein op de inval in Oekraïne door Rusland.

Hebben wij in dit artikel dan niets positiefs te melden?
Ons eerlijke antwoord is nee. Daartegenover zetten we wel de belofte dat ons volgende artikel qua inhoud weer een stuk positiever en luchtiger zal zijn.

Uitslagen zondag 3 oktober

VoetbalRotterdam -

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Dit weekeinde wordt er weer in de competities gespeeld. Onderstaand een overzicht van de programma’s, de uitslagen en de standen.

/*! elementor - v3.7.7 - 20-09-2022 */ .elementor-toggle{text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title{font-weight:700;line-height:1;margin:0;padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;cursor:pointer;outline:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon{display:inline-block;width:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon svg{-webkit-margin-start:-5px;margin-inline-start:-5px;width:1em;height:1em}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon.elementor-toggle-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-closed{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-title .elementor-toggle-icon .elementor-toggle-icon-opened{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active{border-bottom:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-closed{display:none}.elementor-toggle .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-toggle-icon-opened{display:block}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:15px;border-bottom:1px solid #d4d4d4;display:none}@media (max-width:767px){.elementor-toggle .elementor-tab-title{padding:12px}.elementor-toggle .elementor-tab-content{padding:12px 10px}}.e-container>.elementor-widget-toggle{width:var(--container-widget-width,100%)} Landelijk

LANDELIJK

ZATERDAG

ZONDAG

West II

WEST II

Zuid 1

ZUID I

Zondagvoetbal

ZONDAG

Pagina's

Abonneren op Regel 18 aggregator