Feed-aggregator

CVV Zwervers versterkt zich met drietal

VoetbalRotterdam -

CVV Zwervers heeft voor komend seizoen drie spelers aan de selectie toe kunnen voegen. De zondag eersteklasser ziet Suwendly Albertus en Melivai Krolis van Spartaan’20 overkomen.

Raoul Pinas maakt de overstap van de beloften van Spijkenisse Onder 23 naar Capelle aan den IJssel.

Doelenactie (3,00-1,00): Koop nu uw doelen bij Soccerdeal.nl

VoetbalRotterdam -

Soccerdeal.nl heeft samen met VoetbalRotterdam een speciale actie opgezet voor voetbaldoelen met de maat 3,00 x 1,00 meter. Tijdens deze actie krijgt u korting op deze doelen. Onze trainingsdoelen zijn volledig gelast, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staan garant voor jarenlang oefenplezier. Het grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe zodat u een stevig geheel krijgt. De profielen zijn speciaal verstevigd om doorbuiging te voorkomen en hebben een glijgoot aan de achterzijde om het net met nethaken weg te werken. De D-netbeugels zijn extra verstevigd aan de lussen. U heeft de keuze uit 2 profieldiktes.

Door deze voetbaldoelen te kantelen krijgt de doelopening een andere afmeting, ideaal om uw traptechniek te verbeteren. Dit assortiment bestaat uit diverse afmetingen, zowel in hoogte, breedte als lengte. De montage-set, nethaken alsook het net zijn steeds inbegrepen.

Deze sterke, lichte en roestvrije constructie maakt van dit voetbaldoel uw ideale oefenpartner.

 • Aluminium, volledig gelast, D-model.
 • Ovale profielen met geïntrigeerde gleuf voor nylon nethaken
 • Profielen zijn extra verstevigd om doorbuiging te voorkomen
 • Grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe
 • Montage-set, net en nethaken inbegrepen
 • Dubbel gebruik

Afmeting:

 • L x H x DB-DO (m)3,00 x 1,00 x 0,58-0,80
 • 21 Kg
 • Profiel: 80/83 mm

Doelenactie:

2 stuks voor 630,- ex BTW (normaal 730,-)

4 stuks voor 1170,- ex BTW (normaal 1370,-)

De netten en de transportkosten zijn bij deze prijs inbegrepen. Wilt u meer informatie over deze actie mail dan naar info@soccerdeal.nl

Bekijk ook de website van www.soccerdeal.nl voor meer doelformaten en dug-outs.

Veiling voor nieuwe tribune voor TOGB gestart, bied jij ook mee?

VoetbalRotterdam -

Zoals vele van jullie inmiddels weten heeft vrijdagavond 8 januari 2021 een grote brand plaatsgevonden bij TOGB. Hierbij is onder andere de tribune verloren gegaan. Om geld op te halen voor de te bouwen nieuwe tribune is deze online veiling bedacht met als doel de onmacht die ontstond bij het volledig afbranden van onze tribune op 8 januari om te zetten in kracht.

Op de veilingsite staan items die worden beschikbaar gesteld door sponsoren, TOGB’ers en bedrijven die TOGB een warm hart toedragen. Een greep uit de 45 veilingitems:

 • gesigneerde voetbalshirts van de TOGB selectie en internationals Haland, Clasie en Jones;
 • gesigneerde tennis items van Kiki Bertens en een clinic van Suzan Lamens;
 • vakanties, TV’s, airco’s, pizzaovens en waterontharders
 • wedstrijden of concerten bezoeken in de Kuip;
 • kijken naar onze Leeuwinnen;
 • foto- en andere kunst
 • uiteten thuis, een barbecue of naar de kapper met je hele elftal;
 • advies op maat voor je tuin, interieur of financiën,
 • personal trainer of sales training

De veilingsite is vanaf 5 maart 17:00 uur actief en u kunt meebieden tot zaterdag 20 maart 22:00.

Wij hopen dat de items aanspreken en wensen iedereen veel “bied” plezier !

Hoe kan ik meedoen met de veiling?

Via de site https://givergy.uk/footballclub/?controller=home kun je je registreren. Nadat je je hebt geregistreerd, kunt je online bieden. Je kunt instellen dat je een melding krijgt als je bent overboden.

Hoe kan ik bieden?

 • Registreer je op de site https://givergy.uk/footballclub/?controller=home
 • Gebruik het menu linksboven om de veilingitems te bekijken. Hier zie je ook je biedingen die je hebt gedaan en kun je desgewenst een donatie doen;
 • Om te bieden, selecteert je een item, vervolgens voer je een bod in en klik je tenslotte op ‘Bod plaatsen’;
 • Gebruik de functie ‘Max Bid’ om het systeem te laten bieden tot het door jou opgegeven maximale bedrag;
 • Ontvang een sms-berichten wanneer je overboden bent en bied opnieuw!

Wij raden je aan om de ‘Maximum Bid’ button te gebruiken om zo je kansen te vergroten op het winnen van de veiling. Op het moment dat je wordt overboden, verhoogt het systeem automatisch het bod met het minimum bedrag dat geldt voor het verhogen bij het veilingitem. Op deze manier behoud je het hoogste bod totdat het door je ingestelde ‘Maximum bod’ is bereikt.

Voorbeeld:

Bied je bijvoorbeeld op een item waarbij minimum bod geldt van € 150 en de verhoging € 50 is, dan bied je bij het instellen van een maximum bod van € 1.100 automatisch mee tot dit bedrag bereikt is. Komt er een andere bieder in het spel, die € 200 biedt, verhoogt het systeem door het instellen van het maximum van € 1.100 automatisch je bod tot € 250 net zo lang tot het maximum is bereikt… een handige tool die ervoor zorgt dat je niet constant biedingen hoeft te doen.

Hoera! We zijn vandaag 88 jaar jong!

COVS -

Het is 8 maart 2021. En het is vandaag 88 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Op deze dag in 1933 reizen de COVS-groepsvoorzitters Ritske Lamberts uit Leeuwarden en Sam Velleman uit Sneek naar Groningen en richten ze met instemming van 28 leden onze vereniging op. Reeds lang bestaande plannen krijgen daarmee in café ‘De Beurs’ aan de Vismarkt in Groningen hun beslag. Het eerste bestuur bestaat uit G.A. de Vos (voorzitter), Joh. v.d. Berg (secretaris), J. Udema (penningmeester), H. Vos, J. Gramsbergen, J. Kuipers en R.H. Aukema. De contributie is dertig cent per maand, voor werklozen 5 cent. Het jaar wordt afgesloten met zestig leden.

Sindsdien beleeft de vereniging veel mooie hoogtepunten en enkele vervelende dieptepunten. Honderden (duizenden?) scheidsrechters zijn in de loop der jaren lid en trainen, leren spelregels en delen ervaringen. Anno 2021 telt de vereniging ruim 200 leden en staat bekend als jong, modern en vernieuwend.

Wij feliciteren alle leden, oud-leden en sportvrienden met onze 88e verjaardag. Op naar de 100! Speciaal voor deze dag hebben we een kleine terugblik in vogelvlucht gemaakt, klik daarvoor hier.

Lol (Neptunus-Schiebroek) en Havenaar (TOGB-zo) naar TOGB (za)

VoetbalRotterdam -

De zaterdag selectie van TOGB die komend seizoen wederom onder leiding staat van succestrainer Raijmond Kraaijbeek krijgt steeds meer vorm. Zo zullen er twee nieuwe TOGB’ers worden toegevoegd en gaan zes spelers lager spelen of hangen de kicksen aan de kapstok.

Raymond Kraaijbeek zal komend seizoen in ieder geval niet meer kunnen beschikken over Tom Jongeneelen, Diego de Keijzer, Joey Lems, Tim van Woudenberg, Marnix Remmelszwaan en Rowan Saris die lager gaan spelen of die om verschillende redenen stoppen als selectiespeler op de zaterdag.

Kraaijbeek ziet alvast twee versterkingen aansluiten voor de voetbaljaargang 2021-2022. Ryan Lol en Jim Havenaar hebben besloten om de zaterdag tak van TOGB komend seizoen te versterken. Lol komt over van Neptunes Schiebroek en Havenaar verruilt de zondag voor de zaterdag selectie van TOGB. Beide spelers zijn actief als jeugdtrainer in de jeudopleiding van TOGB. Ryan Lol is komend seizoen actief als trainer coach bij de JO15-1 en Havenaar is jeugdtrainer bij de JO 17-1.

Staf

De staf van de zaterdagselectie zal naast Raymond Kraaijbeek bestaan uit de huidige assistent Mark Bresser. Marcel de Groot zal de rol van team leider op zich nemen.

KNVB Jeugdraad: ‘Laat ons weer wedstrijden in de buurt spelen’

VoetbalRotterdam -

Jeugdteams kunnen prima veilig in de buitenlucht wedstrijden spelen zolang de clubs zich op fietsafstand van elkaar bevinden. De reisbewegingen blijven dan minimaal, maar hiermee komt wel een eind aan de sleur waarin kinderen tot en met 17 jaar al maandenlang alleen op de eigen club onderling trainingspartijtjes mogen spelen vanwege de coronamaatregelen. Dit en meer gaan de leden van de KNVB Jeugdraad vanavond in het Jongeren Voetbaldebat voorleggen aan politici van de SP, GroenLinks, PvdA, VVD, D66 en CDA.

Het aantal sportende kinderen is gedurende de coronatijd naar een historisch dieptepunt gedaald, terwijl sporten juist zo belangrijk voor hen is. Juist nu. Sporten heeft namelijk een positieve invloed op de fysieke en mentale weerstand en op gezondheidsproblemen zoals overgewicht. De KNVB Jeugdraad zal behalve de oproep om weer wedstrijden te mogen spelen ook andere stellingen poneren en vragen stellen over bijvoorbeeld het sportieve gedrag van de bevraagde politici. Het belang van de sport in de samenleving staat centraal in het Jongeren Voetbaldebat.

De politici die in deze digitale sessie op de vragen van de KNVB Jeugdraad ingaan zijn: Michiel van Nispen (SP), Lisa Westerveld (GroenLinks), Stan Peters (PvdA), Rudmer Heerema (VVD), Jeanet van der Laan (D66) en Harmen Krul (CDA). Het aantal sportende kinderen is gedurende de coronatijd naar een historisch dieptepunt gedaald, terwijl sporten juist zo belangrijk voor hen is.

KNVB Jeugdraad

De KNVB Jeugdraad bestaat uit elf enthousiaste en ruimdenkende jongeren (14 tot en met 17 jaar) die als spreekbuis gelden voor de 600.000 jonge voetballers en voetbalsters in Nederland. In aanloop naar de verkiezingen gaan zij op maandag 8 maart anderhalf uur in debat met politici over het belang van de sport in de samenleving. De jeugdraadleden stellen vragen en leggen stellingen voor. Bas Ticheler, de perschef van Oranje, leidt de digitale sessie en is voor iedereen tussen 19.00 en 20.30 uur live te volgen via KNVB.nl.

BAV: ‘Meer dan de helft van de verenigingen sluit jaar met verlies af’

VoetbalRotterdam -

De coronacrisis heeft financiële sporen achtergelaten in het amateurvoetbal. Meer dan de helft van de verenigingen weet al zeker dat ze dit seizoen (2020/2021), ondanks de steunmaatregelen, met een verlies afsluiten. Slechts 14% denkt geen verlies te hebben, terwijl 34% nog twijfelt. Dat blijkt uit een enquête van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen die de belangen behartigt van haar ongeveer 1.600 leden.

De aantallen over de verliezen zijn hoger dan het seizoen 2019/2020. Van de ondervraagden geeft 61,6% aan dát boekjaar níét met een verlies te hebben afgesloten. Ook blijkt uit de enquête, die in februari van dit jaar is uitgezet, dat 37,2% van de ondervraagden de algehele financiële situatie van de vereniging wegens de coronacrisis als ‘zorgelijk’ of ‘zeer zorgelijk’ bestempelt.

Ondanks de financiële zorgen is de acute nood bij amateurclubs minder dan werd verwacht in mei. Ook toen peilde de BAV de mening van haar leden. Destijds vreesde 18% het voortbestaan van de club als er niet gevoetbald zou worden. Nu zegt nog geen 5% van de verenigingen dat er op dit moment zorgen zijn ten aanzien van het voortbestaan. Dat kan komen, omdat er volop gebruik is gemaakt van de steunmaatregelen. Liefst 82,7% van de ondervraagden heeft hulp gekregen van de overheid voor een of meer steunpakketten. Alle belangrijke uitslagen van de enquête zijn terug te lezen op de website van de BAV.

De vragen voor de enquête zijn verstuurd naar ongeveer 1.350 leden van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV). Uiteindelijk hebben 237 voetbalbestuurders de enquête ingevuld (18%). Het percentage is evenredig verdeeld in zowel districten als zaterdag- en zondagvoetbalclubs.

Over de BAV

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) behartigt sinds 1946 de belangen van de clubs in het amateurvoetbal. De BAV heeft ongeveer 1.600 leden.

Vijf mutaties in selectie OHVV

VoetbalRotterdam -

OHVV is bezig de selectie voor komend seizoen weer op peil te brengen. De ploeg uit Oudenhoorn ziet drie spelers naar de Eeweg komen en twee spelers weer vertrekken.

Jonathan Fransisca komt over van Ghvv13. Fransisca keerde afgelopen seizoen weer terug op Voorne Putten hiervoor speelde de snelle en behendige speler vier jaar bij vv Prinsenland. Voordat de speler naar Zeeland vertrok kwam hij uit voor vv Brielle. Hij zal OHVV met zijn ervaring van de nodige aanvallende impulsen gaan voorzien. Dion van Gilst komt over van Zwartewaal. De multi inzetbare speler speelde bij Zwartewaal zijn gehele voetballoopbaan. Hij zal bij OHVV voor hem veel bekende gezichten tegenkomen.

Niels Bekker komt over van OVV. De jaren ervoor kwam de snelle buitenspeler uit voor vv Brielle. De doelgerichte aanvaller treft bij OHVV vele bekende gezichten in de spelersgroep. Ook is de trainer Mark van Os geen onbekende met wie hij bij vv Brielle in de jeugd en senioren meerdere promoties meemaakte.

Casper Bredius zal na twee seizoenen niet meer terugkeren bij OHVV, mede door aanhoudend blessureleed. De aanvaller zal wellicht nog in een vriendenteam gaan voetballen, maar ook dat is afhankelijk van het herstel. Daniel Dijksman kwam vorig seizoen over van Nieuwenhoorn. Waar in eerste instantie de centrale verdediger aan de Eeweg leek te blijven gaat hij toch zijn geluk beproeven bij Hellevoetsluis. Wij wensen hem daar veel plezier toe.

Alle overige selectiespelers blijven ook komend seizoen OHVV trouw. De selectie nagenoeg rond is voor komend seizoen.

Mike Navajas Sanchez (Nootdorp) naar LMO

VoetbalRotterdam -

Mike Navajas Sanchez zal komend seizoen de overstap maken naar zaterdag derdeklasser LMO. De Rotterdammers zien de 33-jarige verdediger overkomen van zaterdag eersteklasser Nootdorp.

Navajas Sanchez kwam voor Nootdorp eerder jarenlang uit voor XerxesDZB. Daarnaast speelde de verdediger ook voor Rijsoord en Leonidas (zo).

Drie Feyenoorders en één Spartaan in voorlopige EK-selectie Jong Oranje

VoetbalRotterdam -

De voorlopige EK-selectie van Jong Oranje voor het EK 2021 in Hongarije en Slovenië telt 36 spelers. Voor Ajax-spelers Brian Brobbey en Devyne Rensch is het voor het eerst dat ze deel uitmaken van de voorlopige selectie van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi.

Voorselectie Jong Oranje Naam Club Brian Brobbey Ajax Devyne Rensch Ajax Kjell Scherpen Ajax Jurgen Ekkelenkamp Ajax Jurriën Timber Ajax Perr Schuurs Ajax Dani de Wit AZ Myron Boadu AZ Teun Koopmeiners AZ Noa Lang Club Brugge Tahith Chong Club Brugge Kik Pierie FC Twente Maarten Paes FC Utrecht Thijmen Nijhuis FC Utrecht Ferdi Kadioglu Fenerbahce Justin Bijlow Feyenoord Lutsharel Geertruida Feyenoord Tyrell Malacia Feyenoord Mats Knoester Heracles Almelo Daishawn Redan Hertha BSC Deyovaisio Zeefuik Hertha BSC Javairo Dilrosun Hertha BSC Sven Botman LOSC Lille Mitchel Bakker Paris Saint-Germain Joshua Zirkzee Parma Calcio Cody Gakpo PSV Jordan Teze PSV Mohamed Ihattaren PSV Justin Kluivert RB Leipzig Jan Hoekstra Roda JC Sherel Floranus sc Heerenveen Kaj Sierhuis Stade de Reims Abdou Harroui Sparta Rotterdam Danilho Doekhi Vitesse Ludovit Reis VFL Osnabrück Ché Nunnely Willem II

Win kaarten voor de world cup shorttrack in Dordrecht

RTV Rijnmond -

Dordrecht is misschien wel dé shorttrackstad van Nederland aan het worden. Dit weekend huisvest Optisport Sportboulevard Dordrecht de wereldkampioenschappen shorttrack en eind november wordt de world cup shorttrack in deze hal gehouden, waar de shorttrackers hun laatste kans kunnen grijpen om naar de Olympische Winterspelen van 2022 te gaan. Als het aan de organisatie ligt, dan zit het publiek tegen die tijd weer in de hal.

Sportovericht: mooie zege Feyenoord Basketbal

RTV Rijnmond -

Feyenoord Basketbal heeft zaterdag een mooie overwinning geboekt. De Rotterdammers versloegen in Groningen Donar met 67-85. Door de overwinning staat Feyenoord op de vijfde plaats, met slechts twee punten achterstand op koploper Leiden.

Michel van der Elst (DSVP) naar TOGB

VoetbalRotterdam -

De 20-jarige Michel van der Elst, verruilt komend seizoen zaterdag derdeklasser DSVP voor zondag hoofdklasser TOGB. Van der Elst speelt vanaf jongs bij de ploeg uit Pijnacker en staat al vanaf zijn zestiende in het keurkorps van DSVP.

Van der Elst heeft besloten komend seizoen de overstap naar TOGB te maken.

Je komt in een getalenteerde groep terecht die eigenlijk net als jij nog weinig ervaring heeft met het spelen op hoofdklasse niveau. Een uitdaging om je te bewijzen?

,,Jazeker, ik kom vanuit de derde klasse en het zal een flinke stap zijn om op Hoofdklasse niveau aan te sluiten en te gaan spelen. Wel voel ik mij op dit moment erg sterk. De laatste seizoenen heb ik mij goed ontwikkeld en ben ik vaak belangrijk geweest voor het team bij DSVP. Ik denk dat het tijd is voor een stap hogerop en dat nu het perfecte moment is om die stap te maken. Ik zie het als een heel mooie uitdaging om mijzelf te ontwikkelen en te laten zien bij TOGB. Met mijn kwaliteiten ga ik er vanuit iets toe te kunnen voegen aan de leuke jonge groep bij TOGB.”

Mark Schuur is komend seizoen de nieuwe trainer. Kende je hem al voordat je koos voor TOGB?

,,Nee ik ken de trainer niet. Wel geeft het mij een fijn gevoel dat de trainer nieuw is bij de club. Iedereen begint op ‘nul†en ik kan mij dus vanaf het begin gelijk laten zien.”

Wat brengt Michel van der Elst in, in de selectie van TOGB?

,,Ik ben een linksbenige buitenspeler met snelheid. Mijn sterke punten zijn mijn man opzoeken en met een actie voorbij spelen. Ook heb ik een ‘lekkere’ voorzet en dribbel in huis.”

Wat is je doel in de selectie van trainer Mark Schuur?

,,Mijn doel is om mij zo snel mogelijk aan te passen aan het niveau bij de club en het team. Daarna wil ik natuurlijk zo snel mogelijk een basisspeler worden en veel goals maken en assists geven voor het team.”

Wat moeten de supporters tot slot weten over jou als speler?

,,Ik geef mij altijd voor de volle 100% voor het team, ben altijd opzoek naar een goal of assist. Ook probeer ik het publiek te vermaken en mijn tegenstander te verrassen door een mooie actie.”

Piet van der Valk en DHC per direct uit elkaar

VoetbalRotterdam -

Het DHC-Bestuur en Hoofd Jeugdopleiding Piet van der Valk hebben in onderling overleg besloten om – na ongeveer anderhalf jaar – per 1 maart de samenwerking te beëindigen.

Al eerder werd bekend dat Van der Valk volgend seizoen bij Die Haghe werkzaam zal zijn. DHC wijzigt de voetbaltechnische organisatie. ‘Daarover volgen binnenkort nadere berichten.

Door nu per 1 maart uit elkaar te gaan wordt het voor DHC mogelijk zich alvast verder op het volgende seizoen te gaan richten, terwijl het Van der Valk in staat stelt zich volledig op zijn nieuwe club te gaan richten’, aldus het bestuur van de Delftse club in een persbericht.

FIOS versterkt zich met vijftal

VoetbalRotterdam -

Kort na het aantrekken van Joris Buijs heeft de hoofdmacht van FIOS een nieuwe kwaliteitsimpuls gekregen. Maar liefst vijf spelers zijn bereid bevonden om een bijdrage te leveren aan het bewerkstelligen van de Achthuizense ambities.

Onder deze spelers bevinden zich vier oudgedienden – Jordan Braafheid, Payo Wiel, Jermaine Dortalina en Stephen Hellement keren allen terug na een avontuur bij het Rotterdamse v.v. SDV. In hun kielzog komt Ruchen Pieternella eveneens over om de selectie van FIOS voor het seizoen 2021-2022 te versterken.

Het geraamte van het Achthuizense vlaggenschip begint steeds meer vorm te krijgen, waardoor met veel vertrouwen en verwachting kan worden uitgekeken naar de start van het nieuwe seizoen.

Suzanne Schulting wereldkampioen shorttrack in Dordrecht

RTV Rijnmond -

Shorttrackster Suzanne Schulting heeft zich voor de afsluitende superfinale al verzekerd van de allroundtitel bij de WK in Dordrecht. Schulting domineert al het hele weekeinde. Na de wereldtitels op de 500 en 1500 meter pakte ze zondag ook het goud op de 1000 meter en 3000 meter.

William Darjij (Spijkenisse) naar Nieuw Lekkerland

VoetbalRotterdam -

Zaterdageersteklasser Nieuw-Lekkerland hoopt het vertrek van centrumspits Sjoerd Slob te kunnen opvangen met het aantrekken van William Darjij. De aanvaller komt over van hoofdklasser Spijkenisse.

Darjij speelde tot zijn achttiende in de jeugd bij Feyenoord. Vervolgens kwam de nu 26-jarige Rotterdammer onder meer uit voor SHO en XerxesDZB. Dit (korte) seizoen speelt hij bij hoofdklasser Spijkenisse.

“Hij is een sterke centrumspits,” vertelt Frits Poirot namens de technische commissie van Nieuw-Lekkerland. “We zijn blij deze ervaren goaltjesdief aan de selectie toe te mogen voegen.”

Pagina's

Abonneren op Regel 18 aggregator