Feed-aggregator

Achahbar staat open voor FC Dordrecht

RTV Rijnmond -

Anass Achahbar hoopt zijn loopbaan nieuw leven in te blazen bij FC Dordrecht. De oud-Feyenoorder traint voorlopig mee bij de club van Claudio Braga. Achahbar zit sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract bij NEC Nijmegen werd ontbonden.

Feyenoord neemt 1650 supporters mee naar Israël

RTV Rijnmond -

Na uitvoerig overleg heeft Feyenoord besloten om 1650 supporters mee te nemen naar de uitwedstrijd bij Hapoel Beer Sheva. De club zal nog wel een beroep doen op het gezonde verstand van de aanhang om ingetogen te zijn met spreekkoren.

(adres) wijzigingen doorgeven alstublieft

COVS -

Leden van de SMO

Mocht je verhuizen, een nieuw telefoonnummer of mailadres krijgen, geef deze dan door aan de secretaris, zodat de COVS en wij niet alleen de gegevens up to date houden, maar ook jou kunnen blijven benaderen.

Al vast bedankt voor de kleine moeite

Namens het bestuur

 

Aanstellingen SAO Apeldoorn week 34

COVS -

Hier vind je de aanstellingen van de (assistent-)scheidsrechters van de SAO Apeldoorn voor deze week. 

Dinsdag 20 augustus

Meine de Boer 19:15 uur: FC Horst 1 – Zwart Wit’63 1 (Gerrit van Dam Toernooi)

 

Zaterdag 24 augustus

Meine de Boer 16:30 uur: ‘t Harde 1 – ESC 1 (Veluwe Cup, DSV’61) Bjorn Kuiper 15:30 uur: Finale Molenbeektoernooi, Heerde

 

 

Het bericht Aanstellingen SAO Apeldoorn week 34 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Mini-docu: Werken als een Paard - Eduard

RTV Rijnmond -

Op 19 augustus starten de Europese kampioenschappen Paardensport in Rotterdam. In aanloop naar dat evenement in het Kralingse Bos zenden wij vijf mini-documentaires uit over Werken als een Paard, het project dat aantoont dat het paard breder wordt ingezet dan alleen voor sport.

Luister live: Jong AZ - Excelsior

RTV Rijnmond -

Volg hier via onze audiostream rondom de uitwedstrijd die Excelsior speelt bij Jong AZ. In Alkmaar is verslaggever Sjoerd de Vos, die je op de hoogte houdt van het wedstrijdverloop.

Spartaan Tavsan naar Telstar

RTV Rijnmond -

Sparta Elayis Tavsan speelt het komende seizoen in de eerste divisie bij Telstar. De 18-jarige aanvaller wordt door Sparta Verhuurd aan de club uit Velsen.

Pagina's

Abonneren op Regel 18 aggregator