Feed-aggregator

Deurloo over NK: 'Mooi meetpunt voor WK'

RTV Rijnmond -

Bart Deurloo verdedigt dit weekend in Rotterdam Ahoy zijn nationale titels op de Meerkamp, Ringen, Vloer en Rekstok. De Rotterdammer ziet de NK als mooi meetpunt voor de wereldkampioenschappen in oktober.

19 juni Sluitingsavond & huldiging spelregelteams!

COVS -

Notificatie sturen: 

Woensdag 19 juni bbq & huldiging spelregelteams!! Ben je erbij?

Morgenavond wordt het naar alle waarschijnlijkheid een hele mooie avond. Heerlijk weer, Henk en Orlando die de bbq organiseren voor de sluitingsavond en 2 spelregelteams die gehuldigd worden voor hun winst op het NK Spelregels! 

Het is niet zomaar iets, zowel het junioren als senioren team hebben het NK gewonnen!

We hopen dat jij er morgen als lid of donateur van de RSV ook bij bent om dit te vieren! En natuurlijk van de bbq te genieten en het seizoen af te sluiten. Tot morgen!

groet,

de activiteiten commissie

 

 

Onderwerp: Groepen: Leden

Maaskant en Libregts naar VVV Venlo

RTV Rijnmond -

Schiedammer Robert Maaskant en Rotterdammer Raymond Libregts gaan definitief aan de slag bij VVV Venlo. Maaskant keert terug als hoofdtrainer en Libregts wordt zijn assistent. Maaskant is de opvolger van Maurice Steijn, die naar Al Wahda is vertrokken.

Hoofdrol Makkelie bij zege Frankrijk op WK

RTV Rijnmond -

Dordtenaar Danny Makkelie heeft maandagavond een belangrijke rol vervuld als videoscheidsrechter op het WK. Na ingrijpen van Makkelie benutte Frankrijk een penalty tegen Nigeria, waardoor het gastland met 1-0 wist te winnen in Reims.

Nieuw Feyenoordstadion krijgt een vast dak

RTV Rijnmond -

Maandagavond presenteerde Feyenoord City-architect David Gianotten (OMA) een aantal updates over het nieuwe Feyenoordstadion, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. Zo krijgt het nieuwe stadion, waarvan de bouw april 2021 moet beginnen, een vast dak.

Feyenoord City: 'Financiering nieuw stadion ligt op koers'

RTV Rijnmond -

De zoektocht naar de honderden miljoenen euro's die nodig zijn om het nieuwe stadion van Feyenoord te kunnen bouwen ligt op schema. In een brief aan de gemeente Rotterdam laat de stuurgroep Feyenoord City maandag weten dat het zekerstellen van financiering 'gestaag vordert' en 'op koers ligt.'

Breinburg van Sparta naar De Graafschap

RTV Rijnmond -

Gregor Breinburg keert terug bij De Graafschap. De middenvelder kwam vorige zomer naar Sparta, maar kwam na de winterstop nauwelijks in actie. Al eerder was bekend dat zijn contract niet werd verlengd op het Kasteel.

Indrukwekkend Tijmen Toernooi

COVS -

Op zaterdag 15 juni 2019 vond de 1e editie van het Tijmen Toernooi plaats op de velden van MvR in ‘s-Heerenberg, volgend seizoen FC Bergh. Dit Onder-15 toernooi werd georganiseerd door vele vrijwilligers en de deelnemen ploegen waren DZC’68, De Graafschap, Rot-Weiß Oberhausen, Rot-Weiss Essen, Fortuna Düsseldorf en Borussia Mönchengladbach. Deze laatste twee ploegen zouden eigenlijk ...

Zaterdag 22 juni: Familietoernooi

COVS -

Aanstaande zaterdag organiseert de SAO Apeldoorn het jaarlijkse Grotens Familietoernooi! Lees verder voor o.a. het speelschema.

De eerste wedstrijd begint om 09:30 uur en de laatste wedstrijd eindigt om 15:00 uur. Er wordt vijf tegen vijf gespeeld op het trainingsveld van de SAO Apeldoorn. 

De hele dag is ons clubhuis De Haven, inclusief terras, geopend. Kom dus langs bij de SAO Apeldoorn, geniet van de zon en een drankje en moedig de voetballers aan! 

Hieronder volgt het speelschema:

 

Het bericht Zaterdag 22 juni: Familietoernooi verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Presentatie spelregelwijzigingen ’19/’20

COVS -

Op donderdagavond 27 juni verzorgt de commissie Verbetering Arbitrage een presentatie en uitleg over de spelregelwijzigingen, die met ingang van het nieuwe seizoen gelden in het Nederlandse amateurvoetbal en betaald voetbal. Voor al onze leden – en natuurlijk ook voor andere geïnteresseerden – een leerzame en interessante avond om bij te zijn. De presentatie begint na afloop van de wekelijkste training, omstreeks 21:15 uur, en eindigt rond de klok van 22:00 uur. Locatie is natuurlijk ons vertrouwede Huize Unicum. Wees erbij!

Zie hier de officiële aankondiging voor de presentatie over de spelregelwijzigingen.

17 scheidsrechters halen SOIII-cursus!

COVS -

Zeventien scheidsrechters hebben de afgelopen periode het diploma van de SOIII behaald in ons clubhuis ‘De Haven’. Lees verder voor het verslag en bekijk de foto’s. 

Tijdens het afgelopen halfjaar hebben twee groepen scheidsrechters de SO III-cursus gevolgd in het clubgebouw van de SAO Apeldoorn. De SOIII-cursus is de opleiding tot KNVB-scheidsrechter.

Tijdens de cursus hebben de deelnemers 4 cursusavonden gevolgd, waarvan een met een oefenwedstrijd. Daarnaast hebben de deelnemers een half jaar lang wedstrijden gefloten voor de KNVB, waarbij ze tijdens 4 wedstrijden begeleid werden door een praktijkbegeleider van de KNVB.

Op de cursusavonden werden veel praktijkvoorbeelden uit de eigen wedstrijden behandeld. Op 22 mei (groep 1) en 27 mei (groep 2) mochten de docenten Bert Slot en Meine de Boer aan de in totaal 17 deelnemers hun diploma uitreiken. Daarmee zijn zij klaar om te starten aan hun carrière als KNVB-scheidsrechter.

Langs deze weg willen wij alle cursisten (en in het bijzonder onze leden Matthias Hollebeek, Jan Hendrik Modderman en Marthijn Witteveen) van harte feliciteren met het behalen van het diploma. Wij wensen jullie veel succes in jullie loopbaan als KNVB-scheidsrechter.

Wil jij ook scheidsrechter worden voor de KNVB? Stuur dan een mailtje aan secretaris@sao-apeldoorn.nl voor meer informatie of mail aan snezana.vujovic@knvb.nl om je direct op te geven.

Het bericht 17 scheidsrechters halen SOIII-cursus! verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Vragen en antwoorden spelregelronde 15

COVS -

Notificatie sturen: 

Afgelopen woensdag werd de vijftiende (en laatste) spelregelronde van dit seizoen gespeeld. Negenenveertig deelnemers namen deel aan deze laatste ronde; dit aantal komt (bijna) overeen met het gemiddeld aantal deelnemers per ronde dit seizoen. In vergelijking met vorige seizoenen is er sprake van een (spectaculaire) stijging. Deze stijging is deels te verklaren door de deelname van leden van de VSV (Vlaardingen) en SV Rijnmond aan deze spelregelcompetitie. Doordat de VSV haar clubavond op donderdag heeft, konden onze leden de vragen digitaal via Socrative ook op deze avond maken. Om in aanmerking te komen voor een plekje in de eindstand moet minimaal tien keer deelgenomen zijn. Mede door de twee avonden waarop de vragen (digitaal) gemaakt konden worden, dingen dit jaar vierenveertig deelnemers mee om de prijzen. Aanstaande woensdag tijdens de sluitingsavond van dit jaar zal de eindstand bekend gemaakt worden.

In de bijlage de vragen en antwoorden plus uitleg van deze laatste ronde.

Onderwerp: Groepen: LedenBestand:  RSV Spelregelronde 15 (jun 2019).docx RSV Spelregelronde 15 (jun 2019 antwoorden).docx

Pagina's

Abonneren op Regel 18 aggregator