Sportweekend Ameland 2017 voor RSV-leden

In 2017 bieden de collega's van de COVS Groningen ons de mogelijkheid om mee te gaan met hun sportweekend op Ameland. Een prachtige gelegenheid om bij te blijven op je vakgebied, te trainen en leuke nieuwe contacten met collega-scheidsrechters uit het verre noorden op te doen.

Wat kun je doen?

Wil je 2017 goed beginnen? Heb je zin lekker te trainen op het strand en door de duinen? Is het tijd je spelregelkennis op te frissen? En ben je klaar voor de nodige gezelligheid en ontspanning? Doe je voorbereiding op de tweede seizoenshelft dan deels op het prachtige Waddeneiland Ameland en ga van 13  – 15 januari 2017 mee met het Sportweekend Ameland 2017! Je kunt het programma voor het weekeinde deels samenstellen, want naast de gebruikelijke trainingen, kun je onder andere kiezen voor een spectaculaire powerboat-tocht, beachgolf en paintballen. Bovendien is er vrijdag voor de liefhebbers een poker- en klaverjastoernooi. Voor elk wat wils dus. En uiteraard is er alle gelegenheid voor de nodige ontspanning en gezelligheid.

COVS Groningen organiseert het Sportweekend voor het eerst samen met ons. We hopen dat veel RSV-leden de reis naar Ameland maken en dat dit het begin is van een mooie samenwerking en uitwisseling van ervaringen en kennis.

Zoals gezegd zal het 19e Sporthuis Winsum Sportweekend op Ameland van 13 – 15 januari worden gehouden. Organisatoren Marc van der Haak en Marcel Boekholt hebben opnieuw een intensief, leerzaam en gezellig programma in elkaar gezet. Er wordt meerdere malen getraind, voor de echte fanatiekelingen is er een mountainbiketocht en er wordt een sport- en spelregelquiz gehouden. Daarnaast is er voor liefhebbers de mogelijkheid op vrijdag mee te gaan op een spectaculaire powerboat-tocht, kun je beachgolf spelen en is er op zaterdag paintbal voor de liefhebbers. Je kunt dus deels zelf kiezen waaraan je wel en niet meedoet. Ga daarom mee en schrijf je nu in!

Wat kost het en wat krijg ik ervoor terug?

Deelnemers verblijven in het knusse en gezellige hotel Ameland in Nes. Deelname kost 175 euro p.p.

Daar krijg je heel veel voor terug:

  • Boot en bus op Ameland naar het hotel.
  • Twee nachten in het hotel (inclusief handdoeken e.d.).
  • Tweemaal ontbijt.
  • Eenmaal welkomstsandwich.
  • Drie warme maaltijden.
  • Fiets te leen voor het hele weekeinde.

Alleen voor deelname aan powerboat en paintbal is een extra eigen bijdrage verschuldigd.

► Toon mij het volledige programma

► Schrijf me in op deze mooie activiteit

► Laat me zien hoe het de afgelopen keer was.

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar