Hervatting RSV trainingen!

Bij de laatste persconferentie van de regering werd er goed nieuws gemeld voor ons als sportliefhebbers! Als alles goed gaat kan er weer vanaf aanstaande woensdagavond 19 Mei weer getraind worden in groepsverband bij de RSV!

Met dit artikel willen wij wat informatie geven over de hervatting van de training en een aanpassing op de parkeerplaats van Excelsior.

Als eerste even kort een mededeling over de parkeerplaats van Excelsior. Sinds kort staan er slagbomen voor de ingang van de parkeerplaats en moet er overdag betaald worden om op het parkeerterrein te kunnen parkeren. Voor ons als RSV heeft dit geen invloed, na 18.00uur is het parkeren gratis. De slagbomen zijn wel gesloten, maar deze zullen automatisch openen en sluiten. Voor uiterlijk 0.00u moet je het parkeerterrein verlaten hebben, dan wordt het terrein namelijk afgesloten. Voor 18.00u geldt er een interval van 45minuten waarbinnen je gratis het terrein op en af kunt rijden.
 
Dan verder over het belangrijkste en leukste nieuws: we kunnen weer gaan trainen!
De hervatting van de training zal in grote lijnen gelijk zijn aan de hervatting vorig jaar na de 1e lock-down.
Dit betekent dat wij 'gewoon' weer trainen om 19.30uur, en mogen wij vanaf 19.15u het complex pas op. Voorlopig blijven de kleedkamers en kantine gesloten (dus ook de wc!!), je zal dus omgekleed naar de RSV moeten komen en evt van huis een flesje water voor tijdens de training mee moeten nemen.
 
We zullen voorlopig iedere training leiden met 2 trainers, zodat er bij een grotere opkomst makkelijk opgesplitst kan worden in 2 kleinere groepen. Op deze manier is het ook makkelijker om de 1,5m afstand te bewaren.(wat nogsteeds moet voor leden van 27 jaar en ouder)
Daarnaast zullen de trainers de training zo vormgeven dat er op een rustig/laag niveau mee kan worden gedaan en er evt. genoeg ruimte is om intensiever te trainen voor diegene die al wat fitter zijn.
 
Als je voornemens hebt om weer lekker te komen trainen vragen wij je wel even om te checken of je gezond bent en geen klachten heb die mogelijk een verband kunnen hebben met een coronabesmetting (zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten). Mocht je wel een van deze klachten hebben of in contact bent geweest met iemand die positief is gestest, blijf dan thuis en laat je testen!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen en/of opmerkingen hebben kan je altijd contact opnemen met een van de trainers, dat kan dus ook as woensdag op het veld! Wij als trainers hebben er in ieder geval veel zin in en hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op het veld!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar