Informatie RSV trainingen seizoen 2022-2023

Na een aantal weken van ‘zomertrainingen’ is het tijd om weer vooruit te blikken en voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Daarom start aanstaande woensdag, 17 augustus, het nieuwe trainingsschema bij de RSV.
Er zijn wat veranderingen binnen de trainingen, alle informatie hierover is te lezen in dit bericht.
 
Zo zal er gestart worden met een nieuw trainingsschema, die wat afwijkend is dan die van de afgelopen seizoenen. Zo zal elke training bestaan uit 2 ‘kernen’; een gefocust op sprinten/wendbaarheid en de andere gefocust op interval/duur.
De traditionele FIFA-test op de laatste woensdag voor de competitiestart blijft op de planning staan, dit jaar op woensdag 21 september.
 
Het is belangrijk dat je zo vaak mogelijk aanwezig bent op de training, omdat er een duidelijke opbouw zit in de trainingen waarbij het steeds een stukje zwaarder wordt.
Er blijft wel, zoals altijd, ruimte voor ieder niveau. Dus heb je bijvoorbeeld op dinsdag gefloten, ook dan kan je gewoon meetrainen, maar dan wordt het voor jou een ‘hersteltraining’, wat erg goed is voor het lichaam.
Ben je geblesseerd of ben je hier herstellende van? Dan is de mogelijkheid om een individuele training te volgen met Ria, die gespecialiseerd is in het geven van hersteltrainingen. Ook kan Ria helpen met massages/behandelingen bij blessures. Hier is een behandelingsruimte met massagetafel voor beschikbaar.
 
Omdat we met een vernieuwd trainingsschema gaan werken is het van belang dat de trainers voldoende feedback krijgen van de trainende leden. Voel je vrij om na iedere training een van de trainers aan te spreken, zo kunnen wij evt. wijzigingen doorvoeren zodat de trainingen nog beter aansluiten op de wensen/voorkeuren van iedereen!
 
Ook binnen de trainersgroep zijn er wat wijzigingen.
Wegens persoonlijke omstandigheden is Erik Leenart de komende periode afwezig. Zijn afwezigheid zal intern worden opgevangen met de bestaande trainersgroep.
Daarnaast heeft Franklin besloten om een stap terug te doen en te stoppen met het geven van trainingen. Arthur Ebink zal de rol van trainingscoördinator overnemen.
 
We hopen middels dit bericht iedereen zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd. Mochten er n.a.v. dit bericht nog vragen zijn, schroom dan niet om een van de trainers aan te spreken op de woensdagavonden! We staan graag voor iedereen klaar, ook voor opbouwende feedback!
 
Wij hopen weer veel leden te verwelkomen op het veld komend seizoen!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar