Website

Overspoeld met berichten?

Van elk bericht dat op de website geplaatst wordt, krijg je standaard een notificatie via e-mail. Je kunt echter helemaal zelf bepalen of je dat wilt. Zo is het mogelijk om de berichten op te sparen per dag of per week: je krijgt dan één e-mail waarin alle verhalen verzameld zijn.

Hoe doe je dat?

Ongewenste berichten

Gisteren is op het forum een aantal ongewenste berichten geplaatst en via de notificaties aan je doorgestuurd. Vanzelfprekend is dat niet de bedoeling. We hebben dan ook passende maatregelen genomen om dit in de toekomst te vermjden.

Mocht je nog andere op- of aanmerkingen hebben over de berichten, bijvoobeeld dat je dit bericht dubbel krijgt, stuur dan even een bericht aan de webmaster.

Dubbele notificaties opgelost

Van een aantal leden kregen we te horen dat de notificaties dubbel of zelfs meer verstuurd worden. Het bleek dat dat kwam doordat je een berichtje kreeg van nieuwe berichten op de website en een berichtje vanuit de groep(en) waar je lid van bent. Dat laatste is nu uitgeschakeld, dus dubbele notificaties zouden niet meer voor moeten komen. Sorry voor de overlast.

Gebruikersnaam gewijzigd

De gebruikersnamen (datgene waar je je mee aanmeldt) zijn enigszins veranderd: alle spaties zijn uit de namen gehaald.

De gebruikersnamen zullen zo veel mogelijk zonder 'vreemde' tekens opgenomen worden, om problemen in de website te voorkomen.

Bij het aanmelden dien je dus je gebruikersnaam zonder de spaties in te vullen. Je wachtwoord en e-mailadres zijn hetzelfde gebleven.

Sorry voor de overlast.

Aanstellingen RSV'ers 20-22 mei

De laatste competitierondes komen er aan, en bij veel wedstrijden staan veel belangen op het spel.
 
Zo mag Enrico de Wolf vrijdagavond als ASR in actie komen bij de Zeeuwse derby tussen Kloetinge en Terneuzense Boys. En voor Kloetinge kan het, naast de Zeeuwse eer, bij winst ook nog eens het kampioenschap binnenhalen!
Op zaterdag mag Quinten Mudde naar Capelle o17-1 - sc Feyenoord o17-2, waarbij Feyenoord bij winst kampioen is en Capelle bij winst de koppositie kan overnemen!
Verder heeft Giovanni Verhoeve een degradatiekraker in de 1e klasse, welke wedstrijd dat is kan je net als alle overige wedstrijden vinden op de website.
 

Pagina's

Abonneren op RSS - Website