Website

Overspoeld met berichten?

Van elk bericht dat op de website geplaatst wordt, krijg je standaard een notificatie via e-mail. Je kunt echter helemaal zelf bepalen of je dat wilt. Zo is het mogelijk om de berichten op te sparen per dag of per week: je krijgt dan één e-mail waarin alle verhalen verzameld zijn.

Hoe doe je dat?

Ongewenste berichten

Gisteren is op het forum een aantal ongewenste berichten geplaatst en via de notificaties aan je doorgestuurd. Vanzelfprekend is dat niet de bedoeling. We hebben dan ook passende maatregelen genomen om dit in de toekomst te vermjden.

Mocht je nog andere op- of aanmerkingen hebben over de berichten, bijvoobeeld dat je dit bericht dubbel krijgt, stuur dan even een bericht aan de webmaster.

Dubbele notificaties opgelost

Van een aantal leden kregen we te horen dat de notificaties dubbel of zelfs meer verstuurd worden. Het bleek dat dat kwam doordat je een berichtje kreeg van nieuwe berichten op de website en een berichtje vanuit de groep(en) waar je lid van bent. Dat laatste is nu uitgeschakeld, dus dubbele notificaties zouden niet meer voor moeten komen. Sorry voor de overlast.

Gebruikersnaam gewijzigd

De gebruikersnamen (datgene waar je je mee aanmeldt) zijn enigszins veranderd: alle spaties zijn uit de namen gehaald.

De gebruikersnamen zullen zo veel mogelijk zonder 'vreemde' tekens opgenomen worden, om problemen in de website te voorkomen.

Bij het aanmelden dien je dus je gebruikersnaam zonder de spaties in te vullen. Je wachtwoord en e-mailadres zijn hetzelfde gebleven.

Sorry voor de overlast.

Aanstellingen RSV'ers 23-26 februari

Zo aan het einde van de voorjaarsvakantie neemt de lijst met wedstrijden weer toe.
Er zijn dit weekend dan ook weer veel RSV-leden aangesteld en een aantal is zéker het noemen waard.
 
Peter den Breejen zal zaterdagmorgen vanuit het Westland naar Rotterdam afreizen voor zijn wedstrijd tussen XerxesDZB o18 en Nieuwerkerk o18, die begint om 11:30u.
Colin Prooi fluit het altijd beladen duel tussen de o21-elftallen van Willem II en NAC Breda (15.00u)
Ron Wolf heeft deze zaterdag een latertje, hij begint pas om 17:15u aan zijn wedstrijd tussen Olympia en Foreholte.
 
Maar de meeste aandacht verdient Michael Lindhout(foto) dit weekend, die na  maanden blessureleed zijn rentree maakt op de velden, bij de wedstrijd EMM - RCL, aanvang 15:00u. Michael, heel veel succes en plezier tijdens je rentree!
 
Wij wensen ook iedereen komend weekend weer veel succes en plezier op de veld en/of langs de (zij)lijnen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Website