Website

Overspoeld met berichten?

Van elk bericht dat op de website geplaatst wordt, krijg je standaard een notificatie via e-mail. Je kunt echter helemaal zelf bepalen of je dat wilt. Zo is het mogelijk om de berichten op te sparen per dag of per week: je krijgt dan één e-mail waarin alle verhalen verzameld zijn.

Hoe doe je dat?

Ongewenste berichten

Gisteren is op het forum een aantal ongewenste berichten geplaatst en via de notificaties aan je doorgestuurd. Vanzelfprekend is dat niet de bedoeling. We hebben dan ook passende maatregelen genomen om dit in de toekomst te vermjden.

Mocht je nog andere op- of aanmerkingen hebben over de berichten, bijvoobeeld dat je dit bericht dubbel krijgt, stuur dan even een bericht aan de webmaster.

Dubbele notificaties opgelost

Van een aantal leden kregen we te horen dat de notificaties dubbel of zelfs meer verstuurd worden. Het bleek dat dat kwam doordat je een berichtje kreeg van nieuwe berichten op de website en een berichtje vanuit de groep(en) waar je lid van bent. Dat laatste is nu uitgeschakeld, dus dubbele notificaties zouden niet meer voor moeten komen. Sorry voor de overlast.

Gebruikersnaam gewijzigd

De gebruikersnamen (datgene waar je je mee aanmeldt) zijn enigszins veranderd: alle spaties zijn uit de namen gehaald.

De gebruikersnamen zullen zo veel mogelijk zonder 'vreemde' tekens opgenomen worden, om problemen in de website te voorkomen.

Bij het aanmelden dien je dus je gebruikersnaam zonder de spaties in te vullen. Je wachtwoord en e-mailadres zijn hetzelfde gebleven.

Sorry voor de overlast.

Aanstellingen RSV'ers 7-9 Maart

De vakanties zijn voorbij en dat is ook weer te zien aan de aanstellingen. Een volle competitie ronde wat weer een mooie lange lijst met aanstellingen oplevert.
Zo mag Erik de Winter zaterdag naar Zwijndrecht voor de wedstrijd tussen Groote Lindt en FC IJsselmonde.
Daarnaast reizen er 2 RSV'ers af naar Westlandia. Eerst mag Tom Mulder Westlandia 2 - Valken'68 2 leiden om 12uur. Een aansluitend om 14.45uur mag Abdel Afalah dezelfde wedstrijd fluiten, maar dan tussen de eerste elftallen van beide clubs.
 
Voor alle andere aanstellingen kan je klikken op de link in dit bericht. Iedereen veel succes en plezier gewenst!!
 

Pagina's

Abonneren op RSS - Website