Website

Overspoeld met berichten?

Van elk bericht dat op de website geplaatst wordt, krijg je standaard een notificatie via e-mail. Je kunt echter helemaal zelf bepalen of je dat wilt. Zo is het mogelijk om de berichten op te sparen per dag of per week: je krijgt dan één e-mail waarin alle verhalen verzameld zijn.

Hoe doe je dat?

Ongewenste berichten

Gisteren is op het forum een aantal ongewenste berichten geplaatst en via de notificaties aan je doorgestuurd. Vanzelfprekend is dat niet de bedoeling. We hebben dan ook passende maatregelen genomen om dit in de toekomst te vermjden.

Mocht je nog andere op- of aanmerkingen hebben over de berichten, bijvoobeeld dat je dit bericht dubbel krijgt, stuur dan even een bericht aan de webmaster.

Dubbele notificaties opgelost

Van een aantal leden kregen we te horen dat de notificaties dubbel of zelfs meer verstuurd worden. Het bleek dat dat kwam doordat je een berichtje kreeg van nieuwe berichten op de website en een berichtje vanuit de groep(en) waar je lid van bent. Dat laatste is nu uitgeschakeld, dus dubbele notificaties zouden niet meer voor moeten komen. Sorry voor de overlast.

Gebruikersnaam gewijzigd

De gebruikersnamen (datgene waar je je mee aanmeldt) zijn enigszins veranderd: alle spaties zijn uit de namen gehaald.

De gebruikersnamen zullen zo veel mogelijk zonder 'vreemde' tekens opgenomen worden, om problemen in de website te voorkomen.

Bij het aanmelden dien je dus je gebruikersnaam zonder de spaties in te vullen. Je wachtwoord en e-mailadres zijn hetzelfde gebleven.

Sorry voor de overlast.

Aanstellingen RSV'ers 7 - 10 juni (nacompetitie)

De nacompetitie dendert door. Het aantal ploegen dat verder komt slinkt, maar de lijst met RSV’ers blijft groot.
Goed om te zien dat onze leden betrokken zijn bij de meest spannende en belangrijkste wedstrijden van het seizoen.
 
Zo is er zaterdag bij de wedstrijd ’s Gravendeel-Laakkwartier een compleet RSV-trio te bewonderen: Ralph Majenburg is de scheidsrechter, met assistentie van Orlando Fonseca en Sander Vijverberg.
Het duel voor promotie/degradatie tussen 3e en 4e klasse begint om 14.30u.
Om hetzelfde tijdstip is Louis Duarte de leidsman over de wedstrijd tussen Verburch en HVC’10.
Jaap van Drunen(foto) mag het duel tussen BSC’68 en Meerburg in goede banen leiden.
 
Wij wensen ook komend weekend iedereen weer veel succes en plezier op het veld en langs de zijlijnen voor deze belangrijke wedstrijden.
 

Pagina's

Abonneren op RSS - Website