De RSV WK-poule

Het WK 2022 staat voor de deur! Vanaf volgende week zondag begint één van de grootste voetbaltoernooien en als RSV-lid kan jij je voorspelkunsten laten zien in een speciaal opgezette Scorito RSV WK-poule! In dit bericht vind je alle benodigde informatie. Leuk extraatje: er zijn prijzen te winnen!

Werking van het spel:

Het WK-spel van Scorito bestaat uit een aantal fasen:

  1. De groepsfase. Tijdens de eerste fase, deadline is de openingswedstrijd tussen Qatar en Ecuador, voorspel je alle wedstrijden van de groepsfase. Wanneer je een uitslag goed voorspeld krijg je 90 punten. Mocht je alleen de ‘toto’ goed hebben krijg je 60 punten. Jouw uitslagen worden omgezet in een eindstand van de specifieke groep. Als je de juiste nummer 1 en 2 voorspeld krijg je daar ook punten voor.

Naast het voorspellen van de wedstrijden kies je ook de wereldkampioen en 4 topscorers. Voor de wereldkampioen krijg je alleen 250 punten als dat land ook daadwerkelijk de gouden beker pakt. De topscorers pakken punten als zij een doelpunt maken. Een verdediger scoort meer punten dan een aanvaller, dus overweeg je keuzes goed!

  1. De knock-outfase. Sta je na de groepsfase helemaal onderaan? Geen zorgen, de winst is zeker niet uit zicht. Vanaf de achtste finales voorspel je per ronde opnieuw alle wedstrijden en het aantal te verwerven punten blijft maar oplopen. Waar je voor een juist voorspelde achtste finale maar 90 of 135 punten krijgt, is dit voor de finale 180 of 270 punten. De deadline is de start van de eerste wedstrijd van een ronde. Zo beginnen op 3 december om 16:00 de achtste finales. Dat is de deadline om alle achtste finales te hebben voorspeld. Ook in elke ronde van de knock-outfase kies je weer 4 topscorers.

Als deze uitleg niet voldoende informatie biedt, dan kan er in het spel op de informatieknop (links onderaan de pagina) worden geklikt voor een volledig overzicht.

Aanmelden:
Aanmelden kan GRATIS via deze link: https://www.scorito.com/subleague/574323/wk-voetbal-2022/de-rsv-wk-poule/a8e9be76-7784-4baa-9f80-d865635a9ef4?utm_source=league&utm_medium=copylink&utm_campaign=inv.
Het enige wat je nodig hebt is een account bij Scorito. De link leidt je naar een inlogpagina waar ook een account aangemaakt kan worden.

 

Mochten er vragen zijn over de poule of het aanmelden, kom aanstaande woensdag vooral naar de RSV en stel je vraag aan Franklin of Pepijn.

Meld je snel aan en wellicht ben jij de voorspelkoning van de RSV! Misschien word jij als winnaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar