RSV pakt uit rondom halve finale WK!

Zoals eerder aangekondigd aan het begin van het seizoen, zal de activiteitencommissie flink uitpakken rondom de halve finale van het WK op woensdag 14 december.
Uiteraard hopen wij dat Oranje de halve finale haalt en ook nog eens op deze avond speelt, maar los van de halve finalisten gaan we er een leuke avond van maken.
 
Het programma voor deze avond was nog niet bekend gemaakt, maar in dit bericht vind je alle informatie over de training en verdere activiteiten op 14 december!
 
De halve finale start deze avond om 20.00uur. Dat valt in onze 'normale' trainingstijd, maar speciaal voor deze avond wordt de training eenmalig vervroegd. Er zal dan getraind worden van 18.30 tot 19.30u, zodat iedereen ruim op tijd in de kantine kan zijn voor het eerste fluitsignaal. Maar dat is niet alles!
 
Omdat we een stuk vroeger trainen en de hele avond best lang kan duren, zorgt de RSV voor een uitgebreide maaltijd na de training. Wat er op het menu staat houden we nog even geheim, maar het is zeker de moeite waard! Vanaf 20.00u zal het buffet klaar staan en kan iedereen onder het genot van een heerlijk hapje kijken naar een hopelijk spannende finale.
Voor deze maaltijd vragen wij een eigen bijdrage van slechts €5,- aan de leden. Hiermee weten we op voorhand wie er op zeker bij is en voorkomen we dat er achteraf niet veel te veel eten over blijft en weg gegooid moet worden, wat natuurlijk hartstikke zonde zou zijn.
 
Aanmelden voor deze avond, en in het bijzonder het buffet, kan via de mail: activiteiten@rsvnet.nl of neem contact op met Franklin.
Wij hopen op een leuke en gezellige avond met hopelijk een goed gevulde kantine!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar