RSV gaat voetbalplaatjes van scheidsrechters verkopen

De RSV gaat voetbalplaatjes maken van scheidsrechters. In eerste instantie gericht op onze eigen leden, maar wellicht dat dit een groter bereik gaat krijgen als dit succesvol wordt. Deze activiteit is de opmaat naar het 100-jarig bestaan dat in 2024 plaatsheeft.

Al langer is er een behoefte om ook de scheidsrechter in deze verzameltrend mee te laten doen. De scheidsrechter is immers een volledig onderdeel van het spel. Steeds werd de komst bemoeilijkt door allerlei belemmeringen, zoals de wetgeving en de onderhandelingen over het portretrecht. We zijn blij als bestuur om te melden dat we hier nu uit zijn gekomen, met behulp van de wereldberoemde plaatjesmaker Panani.

De plaatjes zijn uniek genummerd en bevatten naast natuurlijk de foto en naam ook een indicatie van het vermogen om een foutloze wedstrijd te leiden plus de historie van het aantal kaarten dat hij gegeven heeft.

Hou deze website in de gaten voor de lijst met beschikbare plaatjes en de kosten van de plaatjes. Alle opbrengsten worden aan een goed doel geschonken; de RSV verdient hier zelf niet iets aan.

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar