Spelregels

Spelregelronde 1

woensdag 8 september 2021 - 20.45 uur

Aanstaande woensdag na de training, zal Colin de eerste ronde van de spelregels organiseren, als eerste in een serie rondes tot einde seizoen. Zoals gebruikelijk kun je hier nu ook online aan mee doen, mocht je niet op de club aanwezig kunnen zijn. Maar leukste is natuurlijk er gewoon bij te zijn!

COVS - spelregelquiz

De COVS is weer van start gegaan met een spelregelquiz. Ook nu wordt gebruik gemaakt van Socrative waar je antwoorden moet geven op schriftelijke en beeldvragen.

Ga naar www.covs.nl. Daar zie je de verwijzingen naar de vragen en de instructies. Neem die even door om zeker te weten dat je op de juiste manier herkend wordt.

Verslag spelregelronde 2: 23 september

Op woensdag 23 september is na de training spelregelronde 2 gespeeld. In de dagen erna was er nog de mogelijkheid voor de mensen die niet op de training aanwezig waren om deze vragen via Socrative te maken. In totaal hebben 46 mensen de vragen van deze ronde ingevuld.

In deze ronde behaalden liefst negen deelnemers de maximale score. Een prima score zo aan het begin van het seizoen. Hopelijk komen er dit seizoen nog vele van dit soort scores voorbij in de komende rondes.

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels