Spelregels

Jaarvergadering

woensdag 27 maart 2019 - 21.00 uur
 1. Opening.
 2. Notulen van de J.A.L.V. d.d. 28 maart 2018.
 3. Ingekomen stukken.
 4. Mededelingen van het bestuur.
 5. Verslag van de secretaris.
 6. Verslag van de penningmeester.
  Verlies- en winstrekening.
  Begroting
 7. Verslag van de kascommissie.
 8. Bestuursbeleid.
 9. Verkiezing bestuursleden.
 10. Contributie 2020.
 11. Mutaties ledenlijst (facultatief).
 12. Verkiezing commissies.
 13. Rondvraag.
 14. Sluiting.

Vragen en antwoorden spelregelronde 8

Afgelopen woensdag de tweede spelregelronde van 2019; de achtste ronde van dit seizoen. Precies vijftig deelnemers dit keer; na de ‘lastige’ ronde van vorige week waren de scores dit keer beduidend beter. Eén deelnemer beklaagde zich over de tweede spelsituatie: was deze vraag echt zó simpel of was hij met open ogen in de valkuil gelopen…… De conclusie mocht zijn dat er bij deze vraag geen addertje onder het gras zat.

Vragen + antwoorden spelregelronde 7

De eerste spelregelronde van 2019 stond gepland voor woensdag 23 januari; helaas kon door de sneeuw op het trainingsveld de training die avond geen doorgang vinden. De spelregelronde werd daardoor verplaatst naar afgelopen woensdag. Gelukkig was het veld dit keer sneeuwvrij en kon er getraind worden met dus na de training spelregelronde 7. Ook dit keer weer veel deelnemers; bijna vijftig deelnemers bogen zich over de eerste vragen van 2019.

Test spelregels Congres “Hé Scheids!”

woensdag 9 januari 2019 - 21.00 uur

Op 9 januari zal Colin met de leden de spelregels voor het congres "Hé Scheids" testen. Dit telt niet mee in de overall jaarscore maar is wel een leuke manier om met de spelregels bezig te zijn! Hopelijk zien we je woensdag!

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels