Spelregels

Wederom miniem verschil bij RSV Spelregelquiz

Giovanni Verhoeve en Bart Snelderwaard hebben op maandag 2 oktober de tweede editie van de RSV Spelregelquiz gewonnen. Het jonge duo behaalde in totaal 126 punten; Enrico de Wolf en Michael Lindhout kwamen één punt te kort om nog een barragevraag af te kunnen dwingen. De derde plaats met 116 punten was voor Koen Lenssen en Sander Huijs.

Spelregelquiz maandag 2 oktober (update)

Aanstaande maandag 2 oktober organiseert de RSV op drie verschillende locaties in de regio een spelregelquiz. Via de site is een ieder hiervan op de hoogte gesteld en uitgenodigd om met een partner deze avond te bezoeken. Op het laatste moment is er een locatie gewijzigd; in plaats van bij vv Capelle zal er gespeeld worden bij CKC. De locaties bij De Jonge Spartaan en vv Rockanje zijn ongewijzigd. Het aanvangstijdstip op alle locaties is om 19.30 uur; vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom.

RSV Spelregelquiz najaar 2017

In navolging van de geslaagde spelregelquiz in februari bij CKC, OVV en SHO organiseert de RSV ook dit seizoen verschillende spelregelavonden op diverse locaties. Op maandag 2 oktober 2017 zijn we te gast bij vv Capelle, De Jonge Spartaan en vv Rockanje voor de tweede editie van de RSV Spelregelquiz. Welk duo treedt in de voetsporen van Robert-Jan de Mik en Pieter Peeters, het winnende duo in februari? Of is dit duo in staat de behaalde titel te prolongeren? In februari speelden zij bij SHO in Oud-Beijerland een thuiswedstrijd. Zijn zij op vreemde bodem in staat om wederom te winnen?

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels