Spelregels

Try-out DK Spelregels

Sinds jaar en dag worden er binnen de COVS en binnen de verschillende scheidsrechtersverenigingen spelregelcompetities georganiseerd. Een leuke manier om met de spelregels bezig te zijn en de kennis spelenderwijs bij te spijkeren. Wel zo handig voor tijdens de wedstrijden. Binnen de Rotterdamse Scheidsrechtersvereniging zijn we erg actief met spelregels. Eén keer per 2 á 3 weken hebben we een spelregelronde van 5 vragen, die door leden gemaakt worden en meerdere keren per jaar worden er ook nog bijvoorbeeld jeugdspelregel avonden georganiseerd over verschillende verenigingen in de regio.

Wederom miniem verschil bij RSV Spelregelquiz

Giovanni Verhoeve en Bart Snelderwaard hebben op maandag 2 oktober de tweede editie van de RSV Spelregelquiz gewonnen. Het jonge duo behaalde in totaal 126 punten; Enrico de Wolf en Michael Lindhout kwamen één punt te kort om nog een barragevraag af te kunnen dwingen. De derde plaats met 116 punten was voor Koen Lenssen en Sander Huijs.

Spelregelquiz maandag 2 oktober (update)

Aanstaande maandag 2 oktober organiseert de RSV op drie verschillende locaties in de regio een spelregelquiz. Via de site is een ieder hiervan op de hoogte gesteld en uitgenodigd om met een partner deze avond te bezoeken. Op het laatste moment is er een locatie gewijzigd; in plaats van bij vv Capelle zal er gespeeld worden bij CKC. De locaties bij De Jonge Spartaan en vv Rockanje zijn ongewijzigd. Het aanvangstijdstip op alle locaties is om 19.30 uur; vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom.

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels