Spelregels

RSV wint DK Spelregels, Gouda naast RSV naar NK in Eindhoven

Afgelopen donderdag 19 april was de HSV in hun clubhuis bij hsv RAS de host voor het DK Spelregels COVS West 2. Dit DK werd samen met Colin Prooi, Nils van Kampen en Jan Wouter Kok georganiseerd in de de nieuwe opzet van teams van 4 die steeds in wisselende koppels van 2 een ronde spelen.

Het was goed om te zien dat er deze keer weer 4 verenigingen mee deden. Naast de RSV (2 teams) deden de HSV, Gouda en Rijnmond mee. Hopelijk zullen ook Leiden en bijvoorbeeld Vlaardingen in komende edities weer mee doen.

DK West II Spelregels voor (jeugd)duo’s 2018

Op vrijdag 6 april organiseerde de RSV bij vv Rozenburg voor het derde jaar op rij het districtskampioenschap spelregels voor (jeugd)duo’s in West II. Deze keer kon er geen gebruik gemaakt worden van de kantine en/of bestuurskamer bij Excelsior R, omdat Excelsior op deze avond thuis moest aantreden tegen Willem II. Voetbalvereniging Rozenburg, waar SV Rijnmond op dinsdagavond de conditie op peil houdt, was een prima alternatief voor dit kampioenschap.

Morgen gasttraining & spelregels (18 april dus niet)

11 april gasttraining Eric Pols èn spelregels!

Op woensdag 11 april komt Eric Pols een gasttraining verzorgen waarbij hij ingaat op de techniek van lopen en de elementen die ondersteunend zijn aan het krijgen en behouden van goede fitheid. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en deel te nemen!

Aansluitend op de training verzorgt Colin de spelregelronde welke eigenlijk voor 18 april gepland stond. In verband met een thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam op die avond, kunnen de spelregels dan niet doorgaan.

Gasttraining - Eric Pols + spelregelronde 12

woensdag 11 april 2018 - 19.30 uur tot 20.45 uur

Op woensdag 11 april hebben we Eric Pols uitgenodigd en bereid gevonden om een gasttraining te verzorgen. Eric is al vele jaren als trainer verbonden aan de Goudse atletiekvereniging. In overleg met de trainers wordt voor deze avond een programma opgesteld, waarbij de nadruk ook op loopscholing - de techniek van lopen - zal liggen, met natuurlijk wel de nodige noeste fysieke arbeid. Dit vanzelfsprekend op ieders niveau.

Alle leden zijn van harte welkom om deze avond mee te trainen, we hopen op een meer dan goede opkomst!

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels