Spelregels

Verslag spelregelronde 2

Spelregelronde 2 stond gepland voor woensdag 25 september; een avond waarop er bij de RSV ook een themabijeenkomst voor scheidsrechter plaatsvond. Veel scheidsrechters dus aanwezig bij de RSV, maar niet iedereen stond op het trainingsveld en kon na de training de zes vragen beantwoorden. In het digitale tijdperk, met behulp van Socrative Student, is zo’n probleem snel getackled. Uiteindelijk hebben bijna vijftig mensen deze ronde ingevuld, waarvan ruim veertig digitaal.

07 oktober Spelregelquiz op locatie - Week van de Scheidsrechter

In de Week van de Scheidsrechter organiseert de RSV, naast de lezing van Clay Ruperti, nog een tweede activiteit. Op maandag 7 oktober wordt er bij zowel SVS (in Capelle a/d IJssel) als SSS (in Klaaswaal) een spelregelquiz voor duo's gehouden. De aanvang op beide locaties is 19.30 uur, de koffie staat klaar vanaf 19.00 uur.

Verslag spelregelronde 1

Op woensdag 11 september is na afloop van de training een nieuw spelregelseizoen gestart. Ook dit seizoen zullen weer vijftien rondes gespeeld worden, waarvan je er minimaal tien meegespeeld moet hebben om in aanmerking te komen voor de prijzen. De opzet van de vragen is dit jaar iets gewijzigd; de beeldvragen zijn weer terug, in iedere ronde is er een vraag met twee stellingen en tevens in iedere ronde een vraag met zes mogelijke antwoorden waarvan er drie goed zijn.

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels