Spelregels

Goed bezocht DK West II Spelregels voor (jeugd)duo’s bij de RSV

Afgelopen vrijdag, 12 April, werd bij de RSV het districtskampioenschap spelregels voor (jeugd)duo’s georganiseerd.  Na 2 voorrondes in het najaar van 2018 en maart 2019, die werd georganiseerd bij Smitshoek, vv Ommoord, vv Brielle en SVS, was het nu dus tijd voor de grote finale bij de RSV!

RSV wint COVS DK Spelregels 2019!

Op vrijdag 5 april deed de RSV met 3 teams mee aan het COVS Districtkampioenschap West 2, dit jaar wederom door de Goudse Scheidsrechtersvereniging georganiseerd werd, waarvoor veel dank! De vraag was vooraf, laat de RSV ook dit jaar weer van zich horen en leidt al het oefenen en discussieren tot succes?

Er waren dit jaar 2 teams van Gouda en 1 vanuit de Haagse Scheidsrechtersvereniging en zoals gezegd deed de RSV dit jaar met 3 teams mee. De teams van de RSV bestonden uit de volgende teamleden:

Vragen en antwoorden spelregelronde 12

Vanwege het doordeweekse programma in de Eredivisie met een thuiswedstrijd van Excelsior werd er afgelopen woensdag getraind bij CVV de Zwervers in Capelle aan den IJssel. Trainen op echt gras met Erik Leenart als trainer voor de groep; voor sommige leden betekende dit stevig aanpoten. Na afloop in de kantine konden de vragen van spelregelronde 12 ingevuld worden. Twee clubscheidsrechters van CVV de Zwervers scoorden hierbij zeer verdienstelijk.

Vragen en antwoorden spelregelronde 11

Vanwege de ALV aanstaande woensdag, volgde spelregelronde 11 meteen een week na ronde 10. Wederom veel respons; bijna vijftig mensen bogen zich over de vijf nieuwe spelsituaties. De scores lagen dit keer iets hoger dan bij ronde 10. De snel genomen vrije schop (vraag 2) en de geblesseerde verdediger achter zijn eigen doellijn (vraag 4) zorgden vooral voor de verschillen bij deze ronde.

Vragen en antwoorden spelregelronde 10

Na de spelregelquiz van vorige week bij vv Brielle en SVS stond deze week weer een “gewone” spelregelronde op het programma. Net als bij de quiz waren er ook bij deze spelregelronde veel deelnemers. De trainers hopen (stiekem) dat deze deelnemers ook eerst de voorafgaande fysieke training bijwonen. Een scheidsrechter behoort zowel fysiek als spelregeltechnisch de zaken te onderhouden / op orde te houden.

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels