Spelregels

Spelregelronde 1 (seizoen '17-'18)

woensdag 13 september 2017 - 20.45 uur

Direct na de training wordt de 1e ronde van de spelregelcompetitie seizoen 17/18 afgetrapt door Colin. Na het douchen en nakijken neemt Colin ons mee door de vragen en de juiste antwoorden. Wil je alles goed hebben? Zorg dan ook dat je er de 30 augustis bij bent als Colin de spelregelwijzigingen toelicht!

Het NK spelregels: een prooi voor het spelregelteam RSV!

Zaterdag 10 juni 2017 is er een nieuwe bladzijde toegevoegd aan de historie van de RSV. Voor het eerst in ons 93-jarige bestaan werd het Nederlands Kampioenschap spelregels voor COVS-teams veroverd.

Dit jaar komen 's lands beste spelregelkenners dus uit Rotterdam en omstreken.
Spelers Colin Prooi, Franklin Berg en Abdel Afalah, reserve Harley van Soest en coach Gilbert Zoutewelle vormden  het RSV spelregelteam dat de titel binnen wist te slepen op een spannend NK.

Hoeksewaardse tweetallen drukken hun stempel op het Districtskampioenschap West II

Vrijdag 31 maart was het zo ver, het Districtskampioenschap Jeugd Spelregels voor duo’s in West II.

Tien duo’s traden in het strijdperk om de titel Districtsspelregelkampoen 2017. Onze spelregelgoeroe Colin Prooi had weer een aantal hersenkrakers bij elkaar gezocht. Er ontspon zich een spannende wedstrijd die uitermate bekwaam werd begeleid door Sander de Brito Roque.

Spelregelronde 12 + antwoorden ronde 11

Voor vanavond, 5 april, staat direct na de training spelregelronde 12 op de agenda. Na het gezellige en leerzame DK Spelregels voor (jeugd)duo's van afgelopen vrijdag een nieuwe mogelijkheid om je eigen spelregelkennis te testen. Net zoals de competitie op het veld komt ook onze eigen spelregelcompetitie in zijn beslissende fase. Bij ronde 11, twee weken geleden, was het (erg) rustig: "slechts" 19 deelnemers. Voor dit seizoen het laagste aantal deelnemers tot nu toe.

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels