Spelregels

Verslag spelregelronde 13

Ondanks dat de sportcomplexen nog tot minimaal 28 april gesloten zullen blijven en de competities in het amateurvoetbal niet meer hervat zullen worden, ging spelregelronde 13 met beeldfragmenten online op woensdag 1 april wel door. De spelregelcompetitie zal dit jaar online verder afgemaakt worden. De laatste ronde met beeldfragmenten, die gedeeld werden via WhatsApp, is gemaakt door bijna zeventig deelnemers. Veel nieuwe gezichten dit keer van buiten de RSV; deze spelregelvragen dringen door tot in Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant.

 

Spelregelronde 13 (beeldfragmenten)

woensdag 1 april 2020 - 20.30 uur

Spelregelronde 13 met beeldfragmenten zal online gespeeld worden. Vanaf 20.30 uur zullen de beelden gedeeld worden via de app-groep RSV Spelregels. Ben je nog geen lid van deze app-groep, maar wil je wel mee doen? Stuur dan je mobiele nummer naar activiteiten@rsvnet.nl en je wordt toegevoegd aan deze app-groep. Je nummer wordt natuurlijk alleen gebruikt voor deze app-groep, maar is ook zichtbaar voor andere deelnemers. Door mee te doen ga je hier mee akkoord.

Komende periode extra spelregels met Colin

Extra spelregelrondes komende periode

Volgend op de gedwongen annulering van clubavonden in de komende periode is Colin druk in de weer gegaan om onze leden te helpen met het op peil houden van de spelregels. Daarnaast hou je op deze manier ook de connectie met de vereniging en elkaar goed in stand. Vanuit het bestuur veel dank hiervoor aan Colin!

Verslag spelregelronde 12

Een uitgestelde spelregelronde, door de sluiting van ons clubgebouw vanwege het coronavirus, die uiteindelijk toch doorging als online-ronde met behulp van smartphone, tablet of computer. Zelfs (fervente) papierschrijvers als Aad Achterberg, Michiel Nilsson en Jan de Otter namen de digitale middelen ter hand om deze ronde in te vullen. Bijna zestig deelnemers bij deze ronde, waarbij een aantal nieuwe gezichten: Auke Sikke Broersma (COVS Drachten) en Yoerak van Voorst (COVS De Langstraat), maar ook onze eigen secretaris.

Vanavond online: Spelregelronde 12!

Vanwege de maatregelen die door de regering zijn genomen, kunnen we helaas de komende tijd niet trainen en samenkomen bij de RSV.
Ondanks deze gebeurtenissen probeert de RSV toch nog activiteiten te organiseren om toch nog bezig te zijn met onze geliefde hobby.
Zo zal er later vandaag/deze week nog wat informatie volgen zodat een ieder individueel kan trainen.
 
Voor nu kondigen wij een leuke activiteit aan die, dankzij de online mogelijkheden, vanavond gewoon doorgang kan vinden: Spelregelronde 12!
Iedereen die een telefoon of computer heeft kan meedoen met deze ronde.
Middels dit bericht geven wij graag wat informatie hoe dit werkt en hoelaat deze spelregels door een ieder gemaakt kunnen worden.
 

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels