Spelregels

RSV Spelregelcompetitie '21-'22

De reguliere voetbalcompetities zijn dit seizoen een aantal weken bezig en zoals het zich op dit moment laat aanzien, kunnen we weer wekelijks het veld op om onze hobby uit te oefenen. Een goede beheersing van de spelregels komt hierbij natuurlijk goed van pas. Ook onze eigen spelregelcompetitie heeft inmiddels twee ronden achter de rug. In de bijlagen vind je de vragen en antwoorden plus uitleg van deze ronden.

Spelregelronde 2 woensdag 29 september voor de lezing

Vorige week woensdag kon de 2e ronde van de spelregelcompetitie niet doorgaan. Op woensdag 29 september wordt deze ronde ingehaald en wel direct na de training, dus tussen 20.20 en 20.50 uur, zodat daarna om 21:00 uur de lezing van Ria van start kan gaan. Als er tijd is, worden de vragen na de lezing nog kort behandeld, anders een volgende keer. 

Spelregelronde 1

woensdag 8 september 2021 - 20.45 uur

Aanstaande woensdag na de training, zal Colin de eerste ronde van de spelregels organiseren, als eerste in een serie rondes tot einde seizoen. Zoals gebruikelijk kun je hier nu ook online aan mee doen, mocht je niet op de club aanwezig kunnen zijn. Maar leukste is natuurlijk er gewoon bij te zijn!

COVS - spelregelquiz

De COVS is weer van start gegaan met een spelregelquiz. Ook nu wordt gebruik gemaakt van Socrative waar je antwoorden moet geven op schriftelijke en beeldvragen.

Ga naar www.covs.nl. Daar zie je de verwijzingen naar de vragen en de instructies. Neem die even door om zeker te weten dat je op de juiste manier herkend wordt.

Pagina's

Abonneren op RSS - Spelregels