2 leden RSV gepromoveerd tot FIFA scheidsrechter beach soccer!

Sinds een aantal jaar is beach soccer in Nederland een steeds populairdere sport aan het worden. In andere landen, met iets beter strandweer is deze sport al veel langer populair, de beelden van Ronaldo en Romario in Brazilië spreken boekdelen.

Michael Medina en Louis Duarte zijn vol meegegaan in deze nieuwe richting en fluiten al een aantal jaar met veel plezier en toewijding op diverse toernooien en wedstrijden in Nederland. Het niveau, zowel qua voetbal als wat zij zelf aan wedstrijden mogen leiden is steeds verder gestegen en deze lijn zet zich door.
 
Nadat Michael en Louis diverse oefen interlands en wedstrijden van bijvoorbeeld dames BVO’s hebben geleid, kan de RSV nu met gepaste trots melden, dat Michael en Louis vorige week op het bondsbureau in Zeist hun FIFA badges in ontvangst hebben mogen nemen. Ze behoren tot een selecte groep van 4 beach soccer scheidsrechters die Nederland in 2010 rijk is. Dit is iets waar zij natuurlijk erg trots op zijn –zoals de foto’s ook laten zien- en waar de RSV ook erg trots op kan zijn!
 
Heren, van harte gefeliciteerd en heel veel succes en plezier met fluiten en maak er wat moois van! Wat het precies brengt vraag het de heren.. In ieder geval een uitdaging en wie weet wat nog meer…

Onderwerp: 

Groepen: 

Bestand: