KNVB

Aanstellingen RSV'ers 23-25 September

De poulefase van het bekertoernooi zit erop, komend weekend gaat dan eindelijk de competitie weer beginnen in alle districten! Nadat aanstaande woensdag alle RSV-leden op de foto zijn gezet is iedereen er klaar voor!
Ruben Kooy mag gelijk aan de bak met een derby in Hoogvliet tussen Rijnmond HS en Meeuwenplaat.
En daarnaast de terugkeer van Michael Lindhout bij de standaardelftallen. Na een lange blessure maakt hij na 10 maanden weer zijn rentree bij de waterwegderby tussen Victoria'04 en VDL, veel succes allemaal!
 
Alle overige wedstrijden zijn zoals altijd op de site te vinden.
 

Aanstellingen RSV'ers 16-19 September

Voor de meeste scheidsrechters staan de laatste bekerwedstrijden op het programma en daar zitten wat uitdagende derby’s bij.
Zo fluit Orlando Duivestein de clash in Capelle a/d IJssel tussen CVV Zwervers 1 en SVS 1 en mag Ton Pille in Waddinxveen aan de bak bij AWS 1 - Be Fair 1.
Maar de meeste aandacht deze speelronde gaat uit naar John Kuijt die na een zware hartoperatie en langdurig herstel zaterdag om 18.00u zijn rentree maakt bij Sparta Rotterdam O15 - Helmond Sport O15, welke wordt gespeeld op het terrein van Excelsior'20 in Schiedam. John heel veel succes en geniet van je terugkeer!
 
Kijk voor alle overige wedstrijden op de website.

Pagina's

Abonneren op RSS - KNVB