KNVB

Clinic Christiaan Bax tijdens Week van de Scheidsrechter

woensdag 11 oktober 2017 - 19.30 uur

Tijdens de Week van de Scheidsrechter zal betaaldvoetbalscheidsrechter Christiaan Bax een clinic verzorgen bij de RSV. Zowel KNVB-scheidsrechters als verenigingscheidsrechters zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Christiaan zal op deze avond de training verzorgen zoals hij normaal traint, maar wel aangepast op doelgroep. Daarnaast geeft hij een presentatie o.a. over spelregels en randgebeuren, zoals aandachtspunten voor de scheidsrechter in zijn voorbereiding en uitvoering rond de wedstrijd.

Spelregelwijzigingen - handboek & richtlijnen

Ook deze zomer zijn er weer meerdere spelregelwijzigingen doorgevoerd. In de sectie Documenten je zowel enkel de wijzigingen als het nieuwe complete spelregelboek, waarin de wijzigingen ook zichtbaar zijn gemaakt.

Klik hier om naar de documenten te gaan.

Procedure "Melding na excessen KNVB West II"

Helaas komt het nog steeds voor, dat assistent scheidsrechters, scheidsrechters en andere KNVB officials rond wedstrijden te maken krijgen met excessen, zoals massale vechtpartijen, bedreigingen of fysiek geweld. Om je als official handvatten te bieden, heeft de KNVB op de eigen website informatie over de procedures en verschillende templates vemeld.

Pagina's

Abonneren op RSS - KNVB