KNVB

Aanstellingen RSV'ers 20-22 mei

De laatste competitierondes komen er aan, en bij veel wedstrijden staan veel belangen op het spel.
 
Zo mag Enrico de Wolf vrijdagavond als ASR in actie komen bij de Zeeuwse derby tussen Kloetinge en Terneuzense Boys. En voor Kloetinge kan het, naast de Zeeuwse eer, bij winst ook nog eens het kampioenschap binnenhalen!
Op zaterdag mag Quinten Mudde naar Capelle o17-1 - sc Feyenoord o17-2, waarbij Feyenoord bij winst kampioen is en Capelle bij winst de koppositie kan overnemen!
Verder heeft Giovanni Verhoeve een degradatiekraker in de 1e klasse, welke wedstrijd dat is kan je net als alle overige wedstrijden vinden op de website.
 

Aanstellingen RSV'ers 14-15 Mei

De schoolvakantie zit er weer op, de jeugd voetbalt weer volop en dat is te merken aan de aanstellingen. Weer een mooie lange lijst met veel RSV-leden die in actie komen dit weekend.
 
Zo mag Maurice Scherpenhuyzen Katwijk 2 - Noordwijk 2 fluiten en heeft Quinten Mudde een Goudse derby tussen Jodan Boys o17-2 en Olympia o17.
Maar DE wedstrijd van het weekend is toch wel de Spakenburgse derby tussen Spakenburg en IJsselmeervogels. Hartstikke mooi om te zien dat ons lid Sander de Brito Roque deze wedstrijd, voor de 2e keer in zijn carrière, mag fluiten! Wij wensen hem, net als alle andere RSV'ers, veel succes komen weekend!
 
Alle overige aanstellingen staan zoals altijd op de website.

Aanstellingen RSV'ers 6-8 Mei

Ook deze week is er minder jeugdvoetbal door de meivakantie, maar desondanks toch nog een flinke lijst met wedstrijden.
Een mooie gelegenheid om eens bij een collega te kijken als je zelf niet in actie komt?!
 
Zo fluit Arthur Ebink de (mogelijk) kampioenswedstrijd van WV-HEDW tegen de nummer 2 Nootdorp.
Maar er is ook een derby op Goeree-Overflakkee tussen OFB (Ooltgensplaat) en FIOS (Achthuizen), welke onder leiding staat van Isabelle van Gilst.
Op zondag reist Neander Laros af naar Delft voor de derby Full Speed - Wippolder.
 
Genoeg wedstrijden dus! Benieuwd waar alle andere RSV-leden in actie komen? Kijk dan op de website voor de volledige lijst.
 

Pagina's

Abonneren op RSS - KNVB