KNVB

Aanstellingen RSV'ers 7 - 10 juni (nacompetitie)

De nacompetitie dendert door. Het aantal ploegen dat verder komt slinkt, maar de lijst met RSV’ers blijft groot.
Goed om te zien dat onze leden betrokken zijn bij de meest spannende en belangrijkste wedstrijden van het seizoen.
 
Zo is er zaterdag bij de wedstrijd ’s Gravendeel-Laakkwartier een compleet RSV-trio te bewonderen: Ralph Majenburg is de scheidsrechter, met assistentie van Orlando Fonseca en Sander Vijverberg.
Het duel voor promotie/degradatie tussen 3e en 4e klasse begint om 14.30u.
Om hetzelfde tijdstip is Louis Duarte de leidsman over de wedstrijd tussen Verburch en HVC’10.
Jaap van Drunen(foto) mag het duel tussen BSC’68 en Meerburg in goede banen leiden.
 
Wij wensen ook komend weekend iedereen weer veel succes en plezier op het veld en langs de zijlijnen voor deze belangrijke wedstrijden.
 

Aanstellingen RSV'ers 31 mei - 3 juni (nacompetitie)

Gisteren, op dinsdagavond, is voor sommige clubs de nacompetitie al begonnen. Maar voor de meeste clubs begint het toetje van het seizoen dit weekend, tenminste als je speelt voor promotie. Speel je tegen degradatie zal het de komende weken billenknijpen worden of je het redt.
Goed om te zien dat er een hoop RSV-leden deze belangrijke wedstrijden mogen leiden of assisteren.
 
Ruben Kooy mag vanavond (woensdag) het duel SHO 2 - Antibarbari 2 leiden, deze wedstrijd is voor het algeheel kampioenschap voor 2e elftallen.
In het weekend komen ook veel leden in actie; zo mag Ron Wolf(foto) zaterdag om 14:30 het duel tussen HVC’10 en LYRA voor promotie/degradatie naar de 2e of 3e klasse leiden.
Harry Hamer fluit, ook om 14:30, voor het begin bij de wedstrijd tussen Laakkwartier en SJZ voor promotie/degradatie naar de 3e of 4e klasse.
 
Ook zijn er komende zaterdag een hoop scheidsrechters actief op de KNVB Bekerfinaledag bij Westlandia.
De o19 finale tussen FC Lisse o19 en sc Feyenoord o19 (14:00) staat onder leiding van Fabiany Lugtigheid, met assistentie van Quinten Mudde; die zelf ’s ochtends nog actief is als scheidsrechter bij de finale tussen Alphense Boys o14 en Alexandria’66 o14.
De o17 finale, die gaat tussen Smitshoek o17 en Nootdorp o17 (10:45) ,wordt geleid door Leon de Bruijn.
 
Wij wensen iedereen tijdens deze belangrijke fase van het seizoen weer veel succes en plezier op de velden en de langs de zijlijn!
 

Aanstellingen RSV'ers 30 mei - 1 juni (nacompetitie)

Nu het reguliere seizoen er op zit, is het tijd voor de nacompetitie. Knotsgekke duels vol spanning, intentie en beleving.
Ook voor deze midweekse speelronde zijn RSV-leden aangesteld, en we proberen de komende weken zo veel mogelijk wedstrijden hierin te vermelden.
 
Edwar Holvast is assistent bij het 1e duel tussen Smitshoek en VVOG, welke gaan strijden voor een plek in de 3e divisie.
Om 19:00u zal deze wedstrijd starten, waarbij ook Franklin Berg is aangesteld als 4e official.
Gyuri Takacs fluit om 20:00u de wedstrijd tussen CWO en sv Duindorp, in de strijd tussen 2e en 3e klasse.
Woensdag is Nils van Kampen te bewonderen bij het KKD play-off duel tussen NAC Breda en FC Emmen.
 
Wie niet midweeks in aangesteld verwachten wij uiteraard op de training woensdagavond, startend om 19:30u, want iedereen moet fit zijn voor de belangrijke wedstrijden die nog gaan komen.

Aanstellingen RSV'ers 27-29 mei

De laatste speelronde is aangebroken en er zijn nog veel beslissingen die moeten vallen. Een mooie eer voor diverse RSV-leden die komend weekend een wedstrijd leiden om een (periode)kampioenschap of juist een wedstrijd waarbij het 'alles of niets' wordt om degradatie te voorkomen.
 
Zo bewaken Jan van Gurp en Enrico de Wolf(foto) o.a. de buitenspellijn bij de wedstrijd tussen Wippolder en DSO, waarbij de eerstgenoemde bij winst de laatste periode in de wacht sleept.
Ook in de Tweede Divisie is het ongekend spannend. Maarliefst 3 clubs kunnen zaterdag kampioen worden, de beste papieren heeft Katwijk die het opnemen tegen Spakenburg. Sander de Brito Roque zal deze wedstrijd fluiten en wordt geassisteerd door mede RSV'er Jack Koornneef.
Ook bij de jeugd staat er nog genoeg op het spel, zoals bij de wedstrijd van Leon de Bruijn. Daar gaan Quick o17 en Fortuna Wormerveer o17 in een onderling duel bepalen wie zich tot kampioen mag kronen.
 
Alle overige duels zijn zoals altijd op de site te vinden. Veel succes en plezier iedereen!
 

Pagina's

Abonneren op RSS - KNVB