KNVB

Egbert Hadders lid van verdienste KNVB

Woensdag 14 juli werden twee van onze leden in het zonnetje gezet door de KNVB. Egbert Hadders werd onderscheiden als lid van verdienste, Peter Platteschor mag zich scheidsrechter van verdienste noemen.

Oud-lid Teo Oortman was namens de KNVB speciaal naar de RSV gekomen om de twee heren lof toe te zwaaien.

Als eerste werd onze voorzitter Peter Platteschor naar voren gehaald.

Uitreiking onderscheidingen KNVB

Aanstaande woensdag 14 juli zullen onze leden Peter Platteschor en Egbert Hadders onderscheiden worden voor hun lange staat van dienst voor de KNVB.

De onderscheidingen zullen worden uitgereikt door Teo Oortman van de KNVB.

Lintje voor Egbert Hadders

Tijdens een bijzondere bijeenkomst in het raadhuis van Capelle, heeft ons lid Egbert Hadders een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij ontving dit uit handen van oud-RSV'er burgemeester Peter Oskam.

Wij feliciteren Egbert van harte met deze onderscheiding.

Lees meer op de site van CVV De Zwervers >>

Aanstellingen RSV'ers 10-11 Oktober

Afgelopen zaterdag is de 'Week van de scheidsrechter' weer begonnen, maar door de huidige omstandigheden zal dit ongetwijfeld op veel plekken anders beleefd zijn. Geen publiek en gesloten kantines leverde lege sportparken op, een beeld waar we hopelijk niet aan hoeven te wennen.
 
Maar om positief te blijven; we mogen nog steeds de velden op en wedstrijden leiden, dus kunnen we nogsteeds onze passie/hobby uitvoeren!
Zo ook komend weekend, waarbij bijvoorbeeld Erik van Gent de wedstrijd Smitshoek o17 - VELO o17 mag leiden. En op zondag mag Neander Laros een Dordtse derby leiden; Dubbeldam - FC Dordrecht am.
 
Uiteraard zijn dit niet alle wedstrijden van de RSV'ers, de overige 56 wedstrijden zijn te vinden op de website! Veel plezier komend weekend.
 

Pagina's

Abonneren op RSS - KNVB