KNVB

Scheidsrechter van Verdienste Lodewijk van der Linden

Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie werd Lodewijk van der Linden door de KNVB, bij monde van Walter Hunsche, benoemd tot Scheidsrechter van Verdienste.

De verraste Lodewijk kreeg de versierselen en de ingelijste oorkonde overhandigd door de KNVB-vertegenwoordiger Walter Hunsche. Uit handen van de RSV-voorzitter ontving hij een mooie bos bloemen. Lodewijk heeft deze onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter in de RVB en KNVB en in de afgelopen periode en ook nu nog is hij begeleider voor assistent-scheidsrechters. Een welverdiende benoeming.

Clinic Christiaan Bax tijdens Week van de Scheidsrechter

woensdag 11 oktober 2017 - 19.30 uur

Tijdens de Week van de Scheidsrechter zal betaaldvoetbalscheidsrechter Christiaan Bax een clinic verzorgen bij de RSV. Zowel KNVB-scheidsrechters als verenigingscheidsrechters zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Christiaan zal op deze avond de training verzorgen zoals hij normaal traint, maar wel aangepast op doelgroep. Daarnaast geeft hij een presentatie o.a. over spelregels en randgebeuren, zoals aandachtspunten voor de scheidsrechter in zijn voorbereiding en uitvoering rond de wedstrijd.

Spelregelwijzigingen - handboek & richtlijnen

Ook deze zomer zijn er weer meerdere spelregelwijzigingen doorgevoerd. In de sectie Documenten je zowel enkel de wijzigingen als het nieuwe complete spelregelboek, waarin de wijzigingen ook zichtbaar zijn gemaakt.

Klik hier om naar de documenten te gaan.

Pagina's

Abonneren op RSS - KNVB