Foto's

Inhoud die gerelateerd is aan foto's.

Close call bij het RSV paasklaverjassen

Op 5 april jl was het weer tijd voor het traditionele paasklaverjassen. Mede door de bekerwedstrijd Feyenoord - Ajax ontbraken een aantal vaste deelnemers, maar desondanks werd er toch aan maar liefst 3 tafels gespeeld. De avond duurde wat langer dan normaal, maar leverde een spannende eindstand op!
 
In dit artikel een kort verslag van deze gezellige avond, inclusief foto's!
 

Geslaagde RSV portretavond!

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover, de eerste portretavond bij de RSV. Veel leden zijn door fotograaf John Groeneweg of de foto gezet, waarvoor onze dank!
De resultaten mogen er zijn, iedereen staat stralend op de foto! Ook op de groepsfoto staan allemaal trotse RSV'ers!
 
Inmiddels hebben alle aanwezige leden via de mail hun foto's ontvangen. Niks ontvangen? Neem dan contact op met Franklin.
We hopen dat iedereen blij is met het resultaat en dat we dit in de toekomst kunnen herhalen!
 

Jubilarissen overspoelen jaarvergadering

De jaarvergadering werd voor een groot deel ingenomen door fêteren van de leden die al een lange tijd lid zijn van de RSV en de COVS.

Het was dit jaar een hele lijst, ook omdat het natuurlijk een combinatie was van de jubilarissen uit het voorgaande jaar. Een voor een werden de jubilarissen naar voren geroepen en sprak onze voorzitter mooie woorden alvorens een oorkonde en een aandenken uit te reiken en eventueel iets op te spelden als diegene ook lid was van de COVS.

De gedecoreerden met hun lidmaatschapsjaren:

Pagina's

Abonneren op RSS - Foto's