Promoties

Artikelen over promoties en degradaties.

Promoties RSV-leden

Vandaag, maandag 26 juni, heeft de KNVB aan alle wedstrijdofficials bekend gemaakt op welke plek een ieder is geëindigd op de ranglijst.
 
De RSV feliciteert alle (assistent-)scheidsrechters, en in het bijzonder alle RSV-leden, die te horen hebben gekregen dat ze zijn gepromoveerd en komend seizoen een stapje hoger hun wedstrijden mogen leiden! In onderstaand artikel een overzicht van alle promoties van RSV-leden.
De lijst is mogelijk nog niet compleet; deze zal daarom nog worden bijgewerkt als er meer promoties bekend zijn, blijf dus regelmatig dit overzicht bekijken.
 

Gepromoveerd? Meld het ons!

Nu het seizoen er weer op zit, is het bijna zover dat de KNVB de eindranglijsten gaat publiceren aan alle officials. Vandaag, maandag 26 juni, worden deze ranglijsten gepubliceerd.
We hopen dat veel van onze leden mooi nieuws zullen ontvangen op deze dag. Zoals ieder jaar proberen we op de website alle promoties van onze leden te publiceren.

Max Wolfkamp maakt debuut in het betaalde voetbal!

Zoals altijd komen op maandag de aanstellingen binnen voor alle officials in het betaalde voetbal, en deze maandag zat daar een extra mooi bericht bij voor ons lid Max Wolfkamp! Hij gaat aanstaande vrijdag als assistent-scheidsrechter zijn debuut maken bij de wedstrijd Telstar – FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie.
 
Een mooie stap in zijn ontwikkeling, waar wij als RSV natuurlijk heel erg trots op zijn!
 
(Lees meer in het volledige artikel)
 

Promoties RSV-leden

Vandaag heeft de KNVB de eindranglijsten bekend gemaakt aan alle (assistent-)scheidsrechters.
Wij willen hierbij iedereen feliciteren die gepromoveerd is of zijn/haar doel heeft gehaald!
Helaas kan niet iedereen zijn doel bereiken, iedereen bij wie dit het geval is wensen we veel succes komend seizoen om zijn/haar doelen wel te halen. Onze hobby blijft een hele mooie waar we ongeacht niveau van kunnen genieten!
 
De lijst met alle gepromoveerde leden is te vinden onder dit bericht op de website, welke continue geüpdatet zal worden als we meer meldingen krijgen per mail. Hou het bericht dus goed in de gaten!
Sta je er niet tussen, maar wil je dat wel? Mail dan naar promoties@rsvnet.nl
 
Wij wensen al onze leden een prachtige zomer toe en alvast succes in het komende seizoen. Wij trainen de hele zomer gewoon door bij de RSV, dus wees welkom om gezellig mee te trainen, ook als je nog geen lid bent!
 

Herinnering: Gepromoveerd? Meld het aan de RSV!

Vandaag, dinsdag 5 juli, maakt de KNVB aan alle (assistent-)scheidsrechters de eindranglijst van het seizoen 2021/2022 bekend.
Wij hopen dat er veel van onze leden mooi nieuws ontvangen dat zij promoveren.
Zoals ieder jaar willen wij hier graag een lijst van publiceren, maar helaas is het door de privacywet niet meer mogelijk om dit openbaar van iedereen te kunnen zien.
 
Om toch een lijst te publiceren roepen wij alle leden op om hun promoties, plaatsingen vanuit een startgroep of plaatsingen in een begeleiding/talententraject te melden via een speciaal mailadres: promoties@rsvnet.nl
Ook als je na dit seizoen overstapt van speeldag of categorie (van zondag naar zaterdag of van jeugd naar senioren bijvoorbeeld) zouden wij het waarderen als je dit wilt melden via dit mailadres. Geef dan aub duidelijk aan in welke groep je actief zal zijn in het seizoen 2022/2023.
 
Mail vanaf dinsdag 5 juli zsm naar bovenstaand adres, dan gaan wij proberen om dinsdagavond een overzicht van alle promoties/plaatsingen op onze website te publiceren! Mogelijk zal deze lijst daarna nog 1-2 keer bijgewerkt worden als leden zich daarna nog melden.
 
Alvast bedankt voor het mailen!
 

Pagina's

Abonneren op RSS - Promoties