HSV wint DK COVS West II 7 tegen 7

Afgelopen woensdag was het weer zover, het jaarlijkse DK 7 tegen 7 van de COVS West II. Na een prachtige week liet het weer ons deze avond wat in de steek, maar gelukkig was er in het Rotterdamse geen onweer, waardoor het hele toernooi wel gewoon gespeeld kon worden. 

Al jaren is het toernooi een mix van COVS teams en teams van voetbalverenigingen (bestaande uit verenigingscheidsrechters) uit de regio en Scheidsrechters op Maat. Dit jaar mochten we voor het eerst Ommoord verwelkomen, die met een heel jeugdig team acte de presence gaven. Ook de HSV was er dit jaar bij en dat mochten we ook ervaren, want ze scoorden er lustig op los. Daarnaast bestond het deelnemersveld uit Gouda en twee teams van de RSV.

Er is deze avond gespeeld in wedstrijden van 10 minuten, waarbij in de meeste wedstrijden 1 á 2 keer gescoord werd, zo won Ommoord 4x met 1-0 en verloren ze 1x met 1-0, maar waren er ook 4-0 uitslagen van de HSV en RSV1. Het werd al vrij snel duidelijk dat de strijd voor de eindoverwinning tussen 2 ploegen ging, de HSV en Ommoord en in de 4e ronde van de halve competitie was de climax, waarbij zij tegen elkaar speelden. HSV won deze wedstrijd en nam daarmee een voorschot op de toernooi overwinning, wat ze ook in de laatste wedstrijd niet meer uit handen gaven. Namens de RSV van harte gefeliciteerd!

Ranking

  1. HSV (15)
  2. Ommoord (12)
  3. RSV 1 (7, doelsaldo)
  4. SoM (7)
  5. RSV 2 (3)
  6. Gouda (0)

Belangrijk deze avond was niet alleen het voetbal, maar zeker ook het sociale element, wat gezien de sfeer in de kantine goed in orde was. Dank hiervoor aan alle deelnemende teams en hun begeleiding! Een goede ervaring weer richting volgende edities. 

 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar