Clubavondprogramma RSV 1e seizoenshelft 2022-2023

De afgelopen weken is de (vernieuwde) activiteitencommissie druk bezig geweest om een leuk en divers clubavondprogramma samen te stellen.
Middels dit bericht willen wij alle leden informeren over alle activiteiten die al zijn ingepland.
Zo zijn onder andere de ‘ouderwetse’ spelregelrondes onder leiding van Colin weer terug. Meer informatie over de andere activiteiten vind je verder in dit artikel.
 
We beginnen het clubavondseizoen traditioneel op de eerste woensdag van september met de openingsavond.
Daarna zal ongeveer iedere 2 weken een spelregelronde gemaakt worden, zoals velen van ons dat nog gewend zijn. Dat wil zeggen dat iedereen direct na de training de spelregels invult en deze na het douchen besproken worden in de kantine door Colin.
 
Ook zal er weer een dart competitie opgestart gaan worden, na het succesvolle darttoernooi van een aantal weken geleden. Hiervoor zijn 4 avonden ingepland en we verwachten ook van de deelnemers dat ze er alle avonden bij zijn. De inschrijving voor deze competitie zal zeer snel geopend gaan worden.
 
Op woensdagavond 21 september is de reeds aangekondigde portretavond. Op deze avond komt sportfotograaf John Groeneweg van ieder lid portretfoto’s maken. Zie voor meer informatie over deze avond het artikel in de agenda op onze website.
 
Uiteraard zal de goedheiligman ons nog een bezoek brengen en ontbreken de traditionele mossel & frikandellen avond, het kerstklaverjassen en de nieuwjaarsreceptie niet.
Daarnaast organiseren wij op woensdag 5 Oktober, in de week van de scheidsrechter nog een bijzondere avond. Wat we gaan doen houden we nog even een verassing…
Ook zullen wij op 14 December uitpakken rond de halve finale van het WK in Qatar. Ook hier komen wij later met meer informatie hierover.
 
Uiteraard zullen wij de komende tijd over alle activiteiten tijdig communiceren op de website, maar ook via onze social media kanalen. We hebben sinds kort ook een instagram account waar wij zeer binnenkort actief berichten op zullen plaatsen!
Heb je n.a.v. dit bericht en de kalender nog vragen, opmerkingen of suggesties? Mail dan naar activiteiten@rsvnet.nl of spreek een van de leden aan op een van de clubavonden.
Wij kijken uit naar komend seizoen met hopelijk veel gezellige en drukke clubavonden!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: