Verzorging en hersteltrainingen bij de RSV

Al enkele jaren is Ria Hokken een vertrouwd gezicht op de trainingsavonden van de RSV. Ria is als verzorgster verbonden aan de vereniging om onze leden te behandelen voor blessures en ook om tijdens de training specifieke hersteloefeningen te doen als iemand bijvoorbeeld een dag eerder een wedstrijd heeft gefloten.
Een belangrijke taak, waar we leden graag meer gebruik van zien maken.
 
Via onderstaand bericht vertelt Ria graag iets meer over zichzelf en haar kennis:
 
Mijn naam is Ria Hokken, ik ben 58 jaar oud en sinds enkele jaren ben ik op woensdagavond aanwezig als verzorgster van de RSV.
 
In 1988 heb ik mijn diploma voor sportmasseur gehaald, waarna ik vóór mijn wekelijkse aanwezigheid bij de RSV tien jaar verzorgster ben geweest bij voetbalverenigingen. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan en gedurende die tijd heb ik veel nuttige kennis opgedaan.
Op hetzelfde moment heb ik ook de opleiding conditie- en hersteltrainer gevolgd.

Afgelopen juli heb ik nog een opleiding afgerond, waardoor ik nu ook als gediplomeerd sporttherapeut werkzaam ben en in december hoop ik tevens mijn nieuwe opleiding tot massagetherapeut af te ronden. Mocht je een blessure hebben opgelopen of weer in opbouw zijn na een blessure, kom dan op woensdag naar mij toe, zodat ik je kan helpen en adviseren. De kans dat je na advies van een fysiotherapeut snel weer fit op het veld verschijnt, is een stuk groter.

Je kunt ook één van de trainers contacten dat je op woensdag een afspraak met mij wilt maken.
 
Tot ziens bij de RSV!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar